Какво липсва на отбора на Черно Море да спечели трофей?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Re: Какво липсва на отбора на Черно Море да спечели трофей?

Мнениеот 'enki' » 05 май 2010 23:38

Бих добавил и ясно изразена цел. Последните години ние все играем мач за мач. Ако искаме да печелим купи и титли трябва от самото начало да си го поставим като цел, а не накрая ще броим точките и ако ни стигат видиш ли сме станали шампиони. Вярно играчите ще са по-обременени психически, ама за големи постижения трябва характер. Да не говорим за това да защитиш вече постигнатото или още по-нататък, да го надградиш.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 05 май 2010 23:49

more написа:Как да ти обясни не виждаш ли,че футбола го играе с плавници.Опитва се да каже нещо,но то излиза нищо. :lol: :mrgreen:

Да де.нали и аз това казах за морето?Опитва се да играе нещо ,а то излиза ...нищо :lol:
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 май 2010 23:55

МЕЦИ написа:
more написа:Как да ти обясни не виждаш ли,че футбола го играе с плавници.Опитва се да каже нещо,но то излиза нищо. :lol: :mrgreen:

Да де.нали и аз това казах за морето?Опитва се да играе нещо ,а то излиза ...нищо :lol:

Той колегата "more" хубаво ти каза ама ти май не вдяна. Ние с плавници плуваме в морето, играем футбол и даже си правим децата :lol: и не се налага да си пускаме отпуск за да видим морето. ;) С плавниците ви набутахме и четирите парцала есента. :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 май 2010 09:04

1. Манталитет. Той се изгражда с години. Вижте подписа ми със сините букви и ще разберете, за какво иде реч! :) Вие направихте една победа миналата година срещу нас за купата (вярно заслужена, въпреки че съдията доста ви помогна ;) ) и побързахте да я включихте във вашия сайт като "велик мач" на "Черно море". "Левски", независимо че доиграва може би най-слабия сезон през 96-годишната си история и в повечето мачове е трагичен, в момента е на 4-то място с много, повтарям много големи шансове за тройката! :)
2. Пари, но вложени умно и целенасочено. Затова едно градче с 40 хиляди жители като Ловеч отново има шампион на България. :) Признавам, че донякъде изпитвам завист. С парите на Гриша Ганчев "Левски" щеше всяка година да играе най-малко в групите на ЛЕ. :)
Това е.... :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 06 май 2010 10:14

На първо място: КОМПЕТЕНТНО РЪКОВОДСТВО /футболът и борбата са коренно различни спортове/
2. Добър треньор /моите извинения към Велизар, но за нас не става/
3. Добри лекар и физиотерапевти /то не бяха контузии, то не беше чудо/
4. Самочувствие и манталитет /просто трябваше да смажем Каварна, а сега ще ходим с това позорно петно години наред/

Продължавам да твърдя, че сме в тройката на най-добрите отбори в България и сегашното ни класиране в А група /плюс резила за купата/ може да се нарече единствено ПРОВАЛ. Дано се променят нещата, но...

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 06 май 2010 11:10

Голям кеф след снощи.
Мисля че феновете се представихме на ниво. Стара Загора си обича отбора ,НИЕ сме едно цяло/Ръководство,тренери, фенове/ , това е което липсва на повечето отбори. Едните имат фенове но нямат ръководство, другите имат пари ,пък нямат фенове и т/н.
САМО БЕРОЕ!!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 май 2010 14:07

Мисля, че ни липсва добра предсезонна и предполусезонна подготовка. Вече не знам за кой път ми се налага да го казвам, ама според мен подготовката трябва да се провежда някъде в чужбина, особено зимата на по-топло. Какво спечелихме като подготовката ни се проведе тук върху ледовете и при минус 20 градуса.... видя се, само куп контузии станаха и "спестените" от подготовка пари ни излязоха през носа. Освен това и докторите явно не ги бива.... такова нещо не съм виждал, честно - Дани Георгиев 20 мача под въпрос, Миро Манолов му се объркало не знам какво, на другите играчи и на тях нещо им се объркало. Някакви нови доктори, които разбират повече нещата май ни трябват. Мисля, че ако нямахме толкова проблеми с контузиите и една нормална подготовка, щяхме да сме по-напред в първенството и да си вземем купата без проблем.
Велизар Попов ме раздвоява... честно казано на моменти толкова ме изнервя, че ми иде да направя някоя простотия.... ама от друга страна, ще дойде някой друг треньор и ще вземе да пуска само "звезди" за сметка на юношите ни. Че има интересни идеи, има да речем... ама то не е важно само да са интересни идеите, а по-често да бъдат печеливши. Някои големи простотии верно направи, но пък едва ли той е най-главната причина за провала на сезона. Имам предвид мачовете ни като цяло, а не този в Каварна... щото там верно обърка всичко възможно :lol: Ако се научи да преценява правилно къде е сгрешил и да се поправя, нека да остане.... ако не - да си ходи. Сега като се освободихме от напрежението се вижда, че направихме силни мачове :roll:
И да, вероятно и част от публиката, която създава напрежение в отбора, треньора и играчите... също да е част от проблема. Да им забранят достъпа за 1 сезон да видим дали съм прав :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 май 2010 18:41

bobo03 написа:На първо място: КОМПЕТЕНТНО РЪКОВОДСТВО /футболът и борбата са коренно различни спортове/
2. Добър треньор /моите извинения към Велизар, но за нас не става/
3. Добри лекар и физиотерапевти /то не бяха контузии, то не беше чудо/
4. Самочувствие и манталитет /просто трябваше да смажем Каварна, а сега ще ходим с това позорно петно години наред/

Продължавам да твърдя, че сме в тройката на най-добрите отбори в България и сегашното ни класиране в А група /плюс резила за купата/ може да се нарече единствено ПРОВАЛ. Дано се променят нещата, но...

Съгласен съм до последната буква.Само едно не ми е чсно.Защо след резила в Каварна,загърбихме шампионата?Имахме шансове,да се преборим и в А група,за място в Европа,ама...какви бяха тези мачове?Безумните с Берое и Пирин тук,тоталната излагация в Ловеч и слабия мач,на Овча купел?Защо в последните два мача с Локо Сф и Левски,показаха много силна игра,без една камара контузени и в добавка с по двама наказани,за тези два мача?А преди това?Защо не можеха?Ей за това,много ме е яд,защото знам че,отбора може.
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 май 2010 20:18

PFC Litex написа:Морски последно какво
MORSKI написа:Играчите им не са с класи над нашите, напротоив....

MORSKI написа:Аз по-скоро си мисля, че липсват качества у доста от нашите футболисти...

Хем играчите ви имат класа, хем нямат класа - странно :roll:

Няма нищо странно Милене... Не вади думите ми от контекста... Играчите на Берое не са с нищо по-добрио от нашите- факт...
А на нашите футболисти, че им липсва класа им липсва.....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 май 2010 20:24

МЕЦИ написа:

Ти си рядко.... срещано създфание, така че не се учудвам на глупавите ти коментари!!!
Един път не си се изказъл нормално по дадена тема- пълен си със злоба....
Може би причината е в плавиниците, които явно ти убиват :| :mrgreen:

Върни се в “Черно море”