Скандално: Агитката отказа да подкрепя отбора!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: СКАНДАЛНО:АГИТКАТА ОТКАЗА да подкрепя отбора!

Мнениеот Mourinio » 14 апр 2010 01:35

Thomson написа:Не съм съгласен за селекцията. За първи път не взехме на килограм разни свободни агенти и изхвърлени от различни клубове. Това, че на Ратников не му се дава шанс да играе за А отбора, не означава, че е слаб играч и респективно грешен трансфер. Да не говорим за Божилов и Сашо - много добри играчи според мен, а и мисля Сашо играе с голямо желание. Единствено Аврамов е леко съмнителен, ама и той не е получил особен шанс за изява, че да го съдим. И още нещо - много правилно се освободиха играчи като Какалов, Електричката и Керчев. Само Заков не знам защо го задържаха. Така, че за трансферите мисля, че бяха в добра насока ;)

За Божилов и Дани Алвеш нищо не съм казал, но единия е дефанзивен играч, така че напрактика взехме 1 атакуваш футболист, не се взе нито един градивен халф, беше ясно, че контузи ли се Жоро Илиев просто няма кой да го замести, дори един Керчев щеше да ни свърши работа, но Велизар го изгони като каза, че имал много халфове, а причината Ратников и Аврамов да не играят е че те на тренировки не показват класа и достатъчно умения, за да играят и в мачовете, в контролиха ги наблюдавах няколко пъти, стават за някой средняшки отбор като Монтана например
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 14 апр 2010 01:46

Mourinio написа: За Божилов и Дани Алвеш нищо не съм казал, но единия е дефанзивен играч, така че напрактика взехме 1 атакуваш футболист, не се взе нито един градивен халф, беше ясно, че контузи ли се Жоро Илиев просто няма кой да го замести, дори един Керчев щеше да ни свърши работа, но Велизар го изгони като каза, че имал много халфове, а причината Ратников и Аврамов да не играят е че те на тренировки не показват класа и достатъчно умения, за да играят и в мачовете,, в контролиха ги наблюдавах няколко пъти, стават за някой средняшки отбор като Монтана например

Явно аз не съм те разбрал правилно :roll: Наистина в един момент имахме доста добри халфове и се случи немислимото - всички да се контузят по едно и също време. А колкото до Керчев - той два паса не можеше да даде..много слаб, играеше без желание, с една дума - заплатаджия..
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 апр 2010 01:53

Thomson написа:
Mourinio написа: За Божилов и Дани Алвеш нищо не съм казал, но единия е дефанзивен играч, така че напрактика взехме 1 атакуваш футболист, не се взе нито един градивен халф, беше ясно, че контузи ли се Жоро Илиев просто няма кой да го замести, дори един Керчев щеше да ни свърши работа, но Велизар го изгони като каза, че имал много халфове, а причината Ратников и Аврамов да не играят е че те на тренировки не показват класа и достатъчно умения, за да играят и в мачовете,, в контролиха ги наблюдавах няколко пъти, стават за някой средняшки отбор като Монтана например

Явно аз не съм те разбрал правилно :roll: Наистина в един момент имахме доста добри халфове и се случи немислимото - всички да се контузят по едно и също време. А колкото до Керчев - той два паса не можеше да даде..много слаб, играеше без желание, с една дума - заплатаджия..

Абе предпочитам поне един играч, който е с офанзивна мисъл, отколкото да играем с 10 защитници, а и сега в Мездра им е най-добрия играч, но това не беше проблем, че Велизар го изгони, а че не се взе например един Данчо-Тъча, виждаме го всички какво прави в Локо Пд, но явно Коко Динев дава повече пари за футбола отколкото нашите шефове, което е смешно като знаем къде са ТИМ и къде е Коко Динев, но е факт, че още в стъпването си там не пести средства, за да спаси отбора от изпадане като взима много класни играчи с големи заплати, а какво ли ще е през следващия сезон, когато ще гонят и те евротурнири

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 апр 2010 08:42

thehellriser написа:
garfild8 написа:Аз лично,само като ги гледам по ТВ,ми идва да ги благославям.Какво остава,да ида на Тича?Няма да се различавам от онези под козирката,дето плюят треньорите ни по инерция.(ако ще и Капело да бъде)Не съм мазохист,да гледам подобие на футбол.Защото това не е футбол,това е жалка развалина,което сме в момента.И призива ти,не се приема добре от всички,ми се струва.Със Своге бяха 1000,сега с Мездра и след РЕЗИЛА в Ловеч,не знам дали ще идат и толкова. :roll:

Лично аз от край време съм под козирката и не мисля ,че там милеем по малко за отбора ?! Там има много стари моряци, който не изпускат мач....А и това,че отвреме на време дадени личности се изнервят и викат: "Абе мама му ще играете ли?" означава, че хората милят за отбора... Гарфилд ти какво искаш ?! Да сме като на опера ...Еми давай да ни дадът по един сандвич и безалкохолно и да ходим на Лазур... :?

Колега,не съм казал че,под козирката никой не милее или по-малко милее за отбора.Аз лично много често съм там,но идеята ми е друга.Конкретно искам от отбора ДА ИГРАЕ,А НЕ ДА СЕ СРАМУВАМ ОТ НЕГО.А за онези които реват срещу всеки един наш треньор(къде с право,къде без),не прави добро впечатление най-малко.Гледам си аз мача,играем добре общо-взето,водим с 2:0 да речем и онези индивиди решават че,трябва 90 минути да играем на върха на възможностите си и почват пак да благославят треньор и играчи на ред.Е,не ми харесва.Затова като почна да ходя пак на Тича,вече ще сядам отсреща,не под козирката.
Само Черно море.

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 14 апр 2010 12:35

garfild8 написа:Колега,не съм казал че,под козирката никой не милее или по-малко милее за отбора.Аз лично много често съм там,но идеята ми е друга.Конкретно искам от отбора ДА ИГРАЕ,А НЕ ДА СЕ СРАМУВАМ ОТ НЕГО.А за онези които реват срещу всеки един наш треньор(къде с право,къде без),не прави добро впечатление най-малко.Гледам си аз мача,играем добре общо-взето,водим с 2:0 да речем и онези индивиди решават че,трябва 90 минути да играем на върха на възможностите си и почват пак да благославят треньор и играчи на ред.Е,не ми харесва.Затова като почна да ходя пак на Тича,вече ще сядам отсреща,не под козирката.

Аз на мача със Своге в един момент станах и се преместих, заради един ей такъв индивид.. През цялото второ полувреме всички мълчаха, този НЕ МЛЪКНА! Другият вариант беше да му кажа две - три приказки и да си изпрося боя :) :) :)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 14 апр 2010 12:55

Днес Велизар няма да се покаже изпод стрехичката, какви истини ще му чуят ушите, на орките изпод Козирката отсега им клокочат гърлата.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 апр 2010 14:06

ЧерноМореВарна написа:Днес Велизар няма да се покаже изпод стрехичката, какви истини ще му чуят ушите, на орките изпод Козирката отсега им клокочат гърлата.

Бил голям мъж, защото си подавал оставките, като е голям мъж да си тръгне ве, никой не може да го спре, Кольо като си подаде оставката след 0:0 в Стара Загора каза, че си тръгва без значение дали ще му приемат оставката, същото беше, когато си тръгнаха Илиян Илиев и Ясен Петров, а Велизар ги е развял тия оставки колкото да си прави реклама пред феновете, той даже няма треньорски лиценз, още се води на хартия Кольо треньор ако не се лъжа

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 14 апр 2010 19:36

Добре де,кой трябва да е треньор!
Велизар не ставал,ама кой ЩЕ СТАВА,без играчи(колко контузени имаме),без селекция!!!!
(хайде да прочета освен Сашо,кого броите за попълнение И ЗАЩО?),без подготовка,(защото и аз искам подготовка в чужбина,ама вие ли давате парите?Или те нали затова са богати?).
Илиян си подаде оставката след 16 кръг,след една домакинска загуба от Родопа.Той беше правил селекция,подготовка.Мъжкарско!
А някой помни ли как се отказа от "активна състезателна кариера?"
Илиян беше треньор.Тогава нареждахте "Дантелин" Димитров,други "проблемни" играчи....
А сега...?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 апр 2010 21:14

[quote="зелено-бяло"]Добре де,кой трябва да е треньор!
Велизар не ставал,ама кой ЩЕ СТАВА,без играчи(колко контузени имаме),без селекция!!!!
(хайде да прочета освен Сашо,кого броите за попълнение И ЗАЩО?),без подготовка,(защото и аз искам подготовка в чужбина,ама вие ли давате парите?Или те нали затова са богати?).
Илиян си подаде оставката след 16 кръг,след една домакинска загуба от Родопа.Той беше правил селекция,подготовка.Мъжкарско!
А някой помни ли как се отказа от "активна състезателна кариера?"
Илиян беше треньор.Тогава нареждахте "Дантелин" Димитров,други "проблемни" играчи....
А сега...?
...с осем дефанзивни играчи,мачове не се печелят.На теб харесва ли ти тази схема и игра? :roll: Като са контузени Дани Георгиев и Жоро Илиев,нали имаме Ратников,Аврамов,Юруков след контузия играе по 60 минути.Румен се включва много добре(днес и гол вкара).Толкова не може да замести двама играчи.Защото вместо Милен Петков,имаме Димов и Наката.При необходимост Дяков,както замести Наката срещу Левски.Вместо Миро нали взехме Божилов.Толкова ли не можа да намери някой,да му партнира или да играе зад него?Не се иска много акъл Зелено-бяло.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 апр 2010 01:41

Andy1 написа:Незнам ама тая тема е абсолютно излишна! КОй е тоя тапак дето си мисли че няма да подкрепяме отбора навънка ве! Ей охлюви мръсни,вие като пишете мислите ли ве мастии долни? :x На всяко едно гостуване ще има агитка която да подкрепя отбора! Така че спрете да пишете тапотии!

Ти май ще си единствения баннат за псувни към собствените фенове бе пич :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”