Thomson написа:Не съм съгласен за селекцията. За първи път не взехме на килограм разни свободни агенти и изхвърлени от различни клубове. Това, че на Ратников не му се дава шанс да играе за А отбора, не означава, че е слаб играч и респективно грешен трансфер. Да не говорим за Божилов и Сашо - много добри играчи според мен, а и мисля Сашо играе с голямо желание. Единствено Аврамов е леко съмнителен, ама и той не е получил особен шанс за изява, че да го съдим. И още нещо - много правилно се освободиха играчи като Какалов, Електричката и Керчев. Само Заков не знам защо го задържаха. Така, че за трансферите мисля, че бяха в добра насока
За Божилов и Дани Алвеш нищо не съм казал, но единия е дефанзивен играч, така че напрактика взехме 1 атакуваш футболист, не се взе нито един градивен халф, беше ясно, че контузи ли се Жоро Илиев просто няма кой да го замести, дори един Керчев щеше да ни свърши работа, но Велизар го изгони като каза, че имал много халфове, а причината Ратников и Аврамов да не играят е че те на тренировки не показват класа и достатъчно умения, за да играят и в мачовете, в контролиха ги наблюдавах няколко пъти, стават за някой средняшки отбор като Монтана например