Калиакра отстрани Черно Море с дузпи и е на полуфинал
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Купа на БГ :)
Калиакра на финал!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
burnstz написа:TheClub написа:След като днес отпадна любимият ми отбор(ЦСКА) ще си позволяа да пиша във вашия форум! Желая ви успех и дано вземете купата! Берое-то не са страшен отбор, дори са посредствен! Лек ден и успеХ!
Много завист, много нещоКато сме посредствен отбор що не ни бихте??? А сега по темата. Аз лично ще стискам палци на Калиакра и се надявам на втора изненада в турнира !!!
Ще си позволя да отговоря на този фен на берое! Пич ако имаше кой да вкарва головете нямаше да биете. Когато сме най-зле е така... Късметът при гола бе с вас, ама не ми се спори! Аз съм за морето 'щот играят Юруков, Пиргов и тн
- South_Park
TheClub написа:burnstz написа:TheClub написа:След като днес отпадна любимият ми отбор(ЦСКА) ще си позволяа да пиша във вашия форум! Желая ви успех и дано вземете купата! Берое-то не са страшен отбор, дори са посредствен! Лек ден и успеХ!
Много завист, много нещоКато сме посредствен отбор що не ни бихте??? А сега по темата. Аз лично ще стискам палци на Калиакра и се надявам на втора изненада в турнира !!!
ако имаше кой да вкарва головете нямаше да биете.
Ако нямаше турско робство щяхме да сме 80-100 млн и най - развитата държава в Европа (или поне в топ 3,след Византия и Франкската империя)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
ППодигравай се...
- charlitobg
- Контакти:
За мен ми е болно като гледам как играят нашите. Това не е Черно море....това е някакъв измислен отбор в момента. Пълна НУЛА сме...истината боли но така е. Че те в Перник играха по-добре юношите сравнение с тези некадърни титуляри. Къкво прави Маркес,Адемар,Димов,Дяков,Домакинов, Сашо беройския...???????? те от кой отбор са ?? Калиакра може би??
-
зелено-бяло
- Контакти:
Нашите орат терена в Каварна!
Кво искате бе?
Кво искате бе?
-
зелено-бяло
- Контакти:
Ще пускат Юрука!
Ей ся ша видите кон боб яде ли?
Ей ся ша видите кон боб яде ли?
- charlitobg
- Контакти:
зелено-бяло написа:Нашите орат терена в Каварна!
Кво искате бе?
Зелен не се хващай ама брато аз не искам а и не само аз да гледаме ОРАЧИ на терена а футболисти които да вържат 2-3 паса в нападение а не БАСКЕТБОЛ бе колега ??/ разбираш ли какво имам впредвид. Все едно гледам мача с Берое първото полувреме. 1към 1 е. Мъка се простира по морската ми душа, Мъка.
Ами.... аз все още се чудя защо не играе Ратников, Румен Николов, или който и да е там... ама да може да бележи голове. Няма кой да вкарва голове от играчите ни на терена, сериозно го мисля. Откъде ми хрумна тази простотия, че 2:3 ще свърши мача не знам и аз. Ама реших, че ще има много грешки и положения. С този защитен отбор дето играем обаче.... не знам кой ще вкара гол. Най-много след някое разбъркване от корнер или нещо такова. Надявам се на победа с 0:1 и така, дано по-бързо да се оправят офанзивните ни играчи, защото иначе ще изпаднем в дупка. Улеснява ни това, че по-силните на хартия поне отбори отпаднаха и срещу останалите съперници, ако сме достатъчно концентрирани и мотивирани... би трябвало да ги бием 

-
зелено-бяло
- Контакти:
charlitobg написа:зелено-бяло написа:Нашите орат терена в Каварна!
Кво искате бе?
Зелен не се хващай ама брато аз не искам а и не само аз да гледаме ОРАЧИ на терена а футболисти които да вържат 2-3 паса в нападение а не БАСКЕТБОЛ бе колега ??/ разбираш ли какво имам впредвид. Все едно гледам мача с Берое първото полувреме. 1към 1 е. Мъка се простира по морската ми душа, Мъка.![]()
![]()
Пич,прав си по принцип!
Мача не е много "футболен",ама има интрига и аз съм на крака!
Предпочитам "дерби" с Калиакра ,отколкото лежането на Берое!