Убийствена конкуренция в защитата... обаче нямаме национал:)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Убийствена конкуренция в защитата... обаче нямаме национал:)

Мнениеот blue avalanche » 25 фев 2010 22:35

Работата заприлича на :"Моето гардже-най-хубаво!"Пирин имат по-добра защита от Ч.море(13 срещу 14 гола).И те ли трябва да имат национал?Миньор Пк имат още по-добра защита от Ч.море(12 срещу 14).И те ли трябва да имат национал?Черноморец имат точно толкова добра защита,колкото и Ч.море.И те ли трябва да имат национал?И много смешни са изказвания от типа на:"Еди кой си е с 2,3,4 класи над еди-кой си."Тези класи с какво ги мерите:с килограми,литри,метри?Или с това кой каква фанелка облича.Щом е със "зелено-бялата" фанелка,просто НЯМА КАК да не е по-добър от оня със "синята",от другия с "оранжевата" и т.н.,нали?

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 25 фев 2010 22:42

Ами като са по-добри футболистите от дадения отбор - защо до не са в национала? Защото са от Берое, Пирин, Черноморец и Миньор ли??? Желязна логика :!: Те и ЦСКА имат най-малко голове в първенството, ама много хубаво се видя при мачовете в Европа и тези на националния за какво си говорим ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 фев 2010 23:00

Thomson написа:Ами като са по-добри футболистите от дадения отбор - защо до не са в национала? Защото са от Берое, Пирин, Черноморец и Миньор ли??? Желязна логика :!: Те и ЦСКА имат най-малко голове в първенството, ама много хубаво се видя при мачовете в Европа и тези на националния за какво си говорим ;)

Ми тогава как предлагаш да ги "измерим" всичките от Пирин,Миньор,Ч.море,Черноморец,Литекс,ЦСКА+тези,дето играят в чужбина,след като има,всичко на всичко 3(ако не бъркам) контроли?Освен да се изберат,те трябва и да се обиграват.Много е лесно отстрани.Като чета форумите,всички са от Моуриньо нагоре...

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 25 фев 2010 23:09

Да гледа малко повече мачове и тези, които му направят впечатление да ги вика за контроли. Не да вика едни и същи и все резултата да е плачевен. Като гледам мнението ти - по-добре е да продължава да си вика досегашните играчи, щото видиш ли като извика нови и няма да има време да се сработят.. Проблемът мисля на всички е ясен - шуробадженащината и мениджърските интереси са разковничето, а тези които го отричат - не знам кой нац. отбор гледат..
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 25 фев 2010 23:10

blue avalanche написа:
Thomson написа:Ами като са по-добри футболистите от дадения отбор - защо до не са в национала? Защото са от Берое, Пирин, Черноморец и Миньор ли??? Желязна логика :!: Те и ЦСКА имат най-малко голове в първенството, ама много хубаво се видя при мачовете в Европа и тези на националния за какво си говорим ;)

Ми тогава как предлагаш да ги "измерим" всичките от Пирин,Миньор,Ч.море,Черноморец,Литекс,ЦСКА+тези,дето играят в чужбина,след като има,всичко на всичко 3(ако не бъркам) контроли?Освен да се изберат,те трябва и да се обиграват.Много е лесно отстрани.Като чета форумите,всички са от Моуриньо нагоре...

Да над Моуриньо е Гонзо и г-н Мъри. :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 фев 2010 23:53

Thomson написа:Да гледа малко повече мачове и тези, които му направят впечатление да ги вика за контроли. Не да вика едни и същи и все резултата да е плачевен. Като гледам мнението ти - по-добре е да продължава да си вика досегашните играчи, щото видиш ли като извика нови и няма да има време да се сработят.. Проблемът мисля на всички е ясен - шуробадженащината и мениджърските интереси са разковничето, а тези които го отричат - не знам кой нац. отбор гледат..

Ми,ако е гледал мача Левски-Ч.море 3-0,какво впечатление трябваше да си състави за защитата на Ч.море?Или Спортист Св-Ч.море 2-1?Посочи ми един играч,продаден в чужбина,защото е играл в националния.Повече няма да споря.Както казах,гаргата казала:"Мойто гардже е най-добрият певец в цялата гора."

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 26 фев 2010 00:10

blue avalanche написа:
Thomson написа:Да гледа малко повече мачове и тези, които му направят впечатление да ги вика за контроли. Не да вика едни и същи и все резултата да е плачевен. Като гледам мнението ти - по-добре е да продължава да си вика досегашните играчи, щото видиш ли като извика нови и няма да има време да се сработят.. Проблемът мисля на всички е ясен - шуробадженащината и мениджърските интереси са разковничето, а тези които го отричат - не знам кой нац. отбор гледат..

Ми,ако е гледал мача Левски-Ч.море 3-0,какво впечатление трябваше да си състави за защитата на Ч.море?Или Спортист Св-Ч.море 2-1?Посочи ми един играч,продаден в чужбина,защото е играл в националния.Повече няма да споря.Както казах,гаргата казала:"Мойто гардже е най-добрият певец в цялата гора."

ахааххахаха..По твоята логика, ако е гледал мача Ч. Море-Левски 4:1 и ЦСКА-Миньор 0:3 защо ги вика?? Пак ще кажа - имаш желязна логика :mrgreen: и никъде не съм споменавал, че националния е голям трамплин за чужбина ;)

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 26 фев 2010 00:46

не можете да спорите с хора със сини очила, те винаги намират своите доводи! не само че не ги е срам, че са пети и отпаднаха за купата, че четвърта година вее стават за смях в евриотурнирите, но и претендират, че без техните несретници националният отбор е за никъде! и сега си сложиха смешната псевдоикона Мъри да им ги вика....
искам да попитам някого какво ще стане ако мъри не извика Милиев, Минев и Сърмов, националния отбор по-слаб ли ще бъде? въобще някой от тези тримата с неще заслужил ли е да е национал? Темата трябва да е "Вън Мъри от Националния отбор на България!" и трябва да бъде подкрепена от фенове на различни отбори, за да се покаже категорично какво е отношението на футболните привърженици /не само на тези от ЦСКА/ към този човек!

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 26 фев 2010 09:29

garfild8 написа: . . .Трябва . . . да вземат Лъчо Танев и Данчев,за мениджъри . . .

На тоя етап това е истината за съжаление!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

proscrip
Контакти:

Мнениеот proscrip » 27 фев 2010 08:49

Абе, мойто момче със сините очила - много интересна логика имаш - защо не посочваш мачовете в Европа, където се виджа ясно кой какъв е, в нашето първенство е ясно всичко преди мача, дори на футболистите не им се играе в полвината мачове.

Я погледни миналата година морето, с кои отбори е играло и как се е представило в защита, ппогледни тази година, след това виж националната ни защита кви ги е вършила в Европа с евробойците. Това лято лично бях в Айндховен за мача и наистина беше опълчение, но защитата издържа, въпреки че ПСВ-о бяха много над нас, особено в средна линия и нападение - тогава мача изкараха Защитата и Пиргов, както и последния бе виновен за единствения гол.
Айде стига ми давахте за премер вътрешното ни първенство, еле пък вие - какво са виновни защитниците, че съдиите обичат да ви дават дузпи за кихане на защитник срещу вас. Ние не ламтим за 11 национали от Черно море, ние искаме силен национален отбор със здрава защита, на която Сашко може да помогне много, а за някой мачове с по-здрави физически съперници и Танко е вариант, въпреки че е рисков, там нямаме сигурен играч в момента - заради това загубихме квалификациите, дори колегите, които искат и Димов за халф са прави, защото на него единственото което му трябва е самочувствие. За разлика от многото звезди, които имат само самочувствие!

Върни се в “Черно море”