Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
от Ticha на 25 Яну 2010 17:01
lakito7 написа:Как каква перспектива,ние два пъти сме влизали в групите на Лига Европа,като веднъж имаме и четвъртфинал,единственият отбор влизал в групите на шамп.лига,през година сме шампиони,а вие каква перспектива имате-най много да се доберете до квалификационните кръгове за Лига Европа,но разликата с нас е там,че ние влизаме,а вие в близките 20 год.няма да влезете,а шампион на България е мираж за вас.
И кой футболист е намерил перспективата, след тези грандиозни успехи? Израел ли е перспективата?![]()
![]()
blue magic написа:Съжалявам пичове, но е така - за да се докосне до големия футбол един футболист трябва да играе в ЛЕВСКИ, ЦСКА или Литекс. Знаете го много добре. А не смешници като Камбуров, които ще си останат средняци за цял живот - той имаше шанса, но си го пропиля. Но тук темата е друга - ако се даде реална цена сделка ще има. При фантасмагории от типа 100-200,000 евро Сашко ще си векува на плажа на морето.
lakito7 написа:от Ticha на 25 Яну 2010 17:01
lakito7 написа:Как каква перспектива,ние два пъти сме влизали в групите на Лига Европа,като веднъж имаме и четвъртфинал,единственият отбор влизал в групите на шамп.лига,през година сме шампиони,а вие каква перспектива имате-най много да се доберете до квалификационните кръгове за Лига Европа,но разликата с нас е там,че ние влизаме,а вие в близките 20 год.няма да влезете,а шампион на България е мираж за вас.
И кой футболист е намерил перспективата, след тези грандиозни успехи? Израел ли е перспективата?![]()
![]()
Аз никога не съм искал добрите играчи на Левски да се продават,трябва да се изстискат и като направят в отбора 4-5 години,тогава ако са изчерпани,да се продават.Не искам като феновете на един друг отбор да казвам-този игра тук,но какво от това като играе силно,но не за моя отбор.Перспективата за която говоря е в Левски-участия в групите на евротурнирите,шампион на BG.
blue magic написа:Съжалявам пичове, но е така - за да се докосне до големия футбол един футболист трябва да играе в ЛЕВСКИ, ЦСКА или Литекс. Знаете го много добре. А не смешници като Камбуров, които ще си останат средняци за цял живот - той имаше шанса, но си го пропиля. Но тук темата е друга - ако се даде реална цена сделка ще има. При фантасмагории от типа 100-200,000 евро Сашко ще си векува на плажа на морето.
lakito7 написа:Аз никога не съм искал добрите играчи на Левски да се продават,трябва да се изстискат и като направят в отбора 4-5 години,тогава ако са изчерпани,да се продават.Не искам като феновете на един друг отбор да казвам-този игра тук,но какво от това като играе силно,но не за моя отбор.Перспективата за която говоря е в Левски-участия в групите на евротурнирите,шампион на BG.
Ticha написа:lakito7 написа:Аз никога не съм искал добрите играчи на Левски да се продават,трябва да се изстискат и като направят в отбора 4-5 години,тогава ако са изчерпани,да се продават.Не искам като феновете на един друг отбор да казвам-този игра тук,но какво от това като играе силно,но не за моя отбор.Перспективата за която говоря е в Левски-участия в групите на евротурнирите,шампион на BG.
Ами нека да изчакаме и да видим какво ще се случи занапред и кои отбори ще представляват БГ в евротурнирите през следващите години. Вече все повече отбори имат апетити, квотите са малко и нищо не се знае. А за тази година не виждам вие как ще учавствате в Европа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост