Левски иска Сашо Александров от Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: Левски иска Сашо Александров от Черно море

Мнениеот San-Jose » 25 яну 2010 21:07

Рабех ако отиде в нормална държава го чака затвор :lol: а вие ми говорите колко милиони струвал :mrgreen: гаранцията му може

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 25 яну 2010 21:09

от Ticha на 25 Яну 2010 17:01

lakito7 написа:Как каква перспектива,ние два пъти сме влизали в групите на Лига Европа,като веднъж имаме и четвъртфинал,единственият отбор влизал в групите на шамп.лига,през година сме шампиони,а вие каква перспектива имате-най много да се доберете до квалификационните кръгове за Лига Европа,но разликата с нас е там,че ние влизаме,а вие в близките 20 год.няма да влезете,а шампион на България е мираж за вас. :lol:

И кой футболист е намерил перспективата, след тези грандиозни успехи? Израел ли е перспективата? :o :lol: :shock:

Аз никога не съм искал добрите играчи на Левски да се продават,трябва да се изстискат и като направят в отбора 4-5 години,тогава ако са изчерпани,да се продават.Не искам като феновете на един друг отбор да казвам-този игра тук,но какво от това като играе силно,но не за моя отбор.Перспективата за която говоря е в Левски-участия в групите на евротурнирите,шампион на BG.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 яну 2010 21:10

blue magic написа:Съжалявам пичове, но е така - за да се докосне до големия футбол един футболист трябва да играе в ЛЕВСКИ, ЦСКА или Литекс. Знаете го много добре. А не смешници като Камбуров, които ще си останат средняци за цял живот - той имаше шанса, но си го пропиля. Но тук темата е друга - ако се даде реална цена сделка ще има. При фантасмагории от типа 100-200,000 евро Сашко ще си векува на плажа на морето.

blue това, че вие си продавате футболисти за без пари, не значи, че другите също трябва да правят същото.

Основния фактор за продажбата в чужбина на даден футболист играе менажерската агенция наречена национален отбор по футбол.

От кога се заговори за Иво Иванов от Берое? - от мига в който бе викнат в националния отбор.
Защо никой не говореше за това момче преди това?
Изображение

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 25 яну 2010 21:12

lakito7 написа:
от Ticha на 25 Яну 2010 17:01

lakito7 написа:Как каква перспектива,ние два пъти сме влизали в групите на Лига Европа,като веднъж имаме и четвъртфинал,единственият отбор влизал в групите на шамп.лига,през година сме шампиони,а вие каква перспектива имате-най много да се доберете до квалификационните кръгове за Лига Европа,но разликата с нас е там,че ние влизаме,а вие в близките 20 год.няма да влезете,а шампион на България е мираж за вас. :lol:

И кой футболист е намерил перспективата, след тези грандиозни успехи? Израел ли е перспективата? :o :lol: :shock:

Аз никога не съм искал добрите играчи на Левски да се продават,трябва да се изстискат и като направят в отбора 4-5 години,тогава ако са изчерпани,да се продават.Не искам като феновете на един друг отбор да казвам-този игра тук,но какво от това като играе силно,но не за моя отбор.Перспективата за която говоря е в Левски-участия в групите на евротурнирите,шампион на BG.

Ако има мазохисти, които искат да бъдат пребити в групите на евротурнирите, нека отиват :lol: да не говорим, че преди това ви чака пак някой анонимник я БАТЕ, я Жилина, групи ама друг път :mrgreen: влязохте със загуба пак от анонимник тази година в групите и ви пребиха като брашнян чувал
Последна промяна от San-Jose на 25 яну 2010 21:15, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 25 яну 2010 21:12

Сашко би играл на ниво във всеки един европейски гранд а вие не са такъв така че........ :mrgreen:

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 25 яну 2010 21:13

Lakito7 Обаче тази преспектива не е изгодна за самите играчи - ниски заплати, никакъв шанс да играят в силно първенство, печелене на безмислени титли и купи (каквито за жалост са нашите) и епизодични мачове с отбори от топ 20 (без шанс за победа).

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 25 яну 2010 21:13

blue magic написа:Съжалявам пичове, но е така - за да се докосне до големия футбол един футболист трябва да играе в ЛЕВСКИ, ЦСКА или Литекс. Знаете го много добре. А не смешници като Камбуров, които ще си останат средняци за цял живот - той имаше шанса, но си го пропиля. Но тук темата е друга - ако се даде реална цена сделка ще има. При фантасмагории от типа 100-200,000 евро Сашко ще си векува на плажа на морето.

Не мисля,че Марто Камбуров е смешник само,защото е отрязал Левски.А доколкото цената напълно те подкрепям,това са безумни за играчи от наши отбори пари...Дори и без криза.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 25 яну 2010 21:14

lakito7 написа:Аз никога не съм искал добрите играчи на Левски да се продават,трябва да се изстискат и като направят в отбора 4-5 години,тогава ако са изчерпани,да се продават.Не искам като феновете на един друг отбор да казвам-този игра тук,но какво от това като играе силно,но не за моя отбор.Перспективата за която говоря е в Левски-участия в групите на евротурнирите,шампион на BG.

Ами нека да изчакаме и да видим какво ще се случи занапред и кои отбори ще представляват БГ в евротурнирите през следващите години. Вече все повече отбори имат апетити, квотите са малко и нищо не се знае. А за тази година не виждам вие как ще учавствате в Европа.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 25 яну 2010 21:16

Ticha написа:
lakito7 написа:Аз никога не съм искал добрите играчи на Левски да се продават,трябва да се изстискат и като направят в отбора 4-5 години,тогава ако са изчерпани,да се продават.Не искам като феновете на един друг отбор да казвам-този игра тук,но какво от това като играе силно,но не за моя отбор.Перспективата за която говоря е в Левски-участия в групите на евротурнирите,шампион на BG.

Ами нека да изчакаме и да видим какво ще се случи занапред и кои отбори ще представляват БГ в евротурнирите през следващите години. Вече все повече отбори имат апетити, квотите са малко и нищо не се знае. А за тази година не виждам вие как ще учавствате в Европа.

И да стигат до Европа ги чакат евроанонимници, които да бъдат открити и прочути благодарение на тях :lol: кой беше чувал за Тампере, Жилина, БАТЕ и Дебрецен, че и напитка Ред Бул имало и такъв отбор :mrgreen: само Кока Кола и Полски Тръмбеш не са ги били :lol:
Последна промяна от San-Jose на 25 яну 2010 21:19, променено общо 1 път.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 25 яну 2010 21:19

В Берое изригнаха: От Левски ни взимат за бунаци
21 януари 2010 09:41
Ако го искат, цената е 250 хиляди лева, зави председателят на Съвета на директорите на Берое Дамян Георгиев
Председателят на Съвета на директорите на Берое Дамян Георгиев изригна остро срещу опитите на Левски да привлече централния защитник на старозагорци Иво Иванов. Според боса на заралии никой от шампионите не е потърсил официално контакт, за да се обсъди трансфер, но имало доказателства, че шампионите са търсили национала.
"Явно искат да го вземат без пари, но няма да стане. Постотянно го търсят и му мътят главата. Иво ми сподели, че са се виждали с него и мениджъра му Мюмюн Кашмер. Възмутен съм от държанието на Гонзо. Той се държи като малко дете. За бунаци ли ни вземат? Има си ред по който трябва да стават трансферите", заяви Георгиев. Той категорично заяви, че цената на Иванов е 250 хиляди лева.
P.S. Левски може да продължава в същия дух,докато обиколи всички централни защитници в А група.Само,че преговори зад гърба на Ръководството се наказва строго от УЕФА :!:

Върни се в “Черно море”