Христо Бонев за Черно Море....

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

someone
Контакти:

Re: Христо Бонев за Черно Море....

Мнениеот someone » 23 яну 2010 23:48

Айде влез във форума на Левски и дай тема, в която се обиждат на селяни и т.н или примерно да се пише, че Левски е смазал Черно море с 3:0 есента и този мач едва ли не в култ да се издига... :lol: До кога ще се пише за тази победа с 4:1, други мачове не е ли имало между двата отбора или все съдията и БФС са виновни, че Черно море няма 30 години победа в първенството над Левски ?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 яну 2010 23:57

someone написа:Айде влез във форума на Левски и дай тема, в която се обиждат на селяни и т.н или примерно да се пише, че Левски е смазал Черно море с 3:0 есента и този мач едва ли не в култ да се издига... :lol: До кога ще се пише за тази победа с 4:1, други мачове не е ли имало между двата отбора или все съдията и БФС са виновни, че Черно море няма 30 години победа в първенството над Левски ?

Сега влязох във форума ви- темата съвсем резонно отдавна е в небитието.......Аз лично след този мач участвах в дискусията във вапия раздел и бях нападнат все едно от пиранни- то не ме нарекоха селянин, смешник и т.н и т.н....Вие не приемате различно от вашето мнение открай време, после ние сме били черните...
Ок, ние да спрем да говорим за това 4-1, ами вие кога ще спрете да говорите за тези 30 години, кога ще спрете да говорите, че Момиров ни подпирал, кога ще спрете да говорите, че съдиите никога не ви били подпирали? Като лично аз мога да ти дам няколко примера за такива мачове!

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 24 яну 2010 00:04

MORSKI написа:Сега влязох във форума ви- темата съвсем резонно отдавна е в небитието.......Аз лично след този мач участвах в дискусията във вапия раздел и бях нападнат все едно от пиранни- то не ме нарекоха селянин, смешник и т.н и т.н....Вие не приемате различно от вашето мнение открай време, после ние сме били черните...
Ок, ние да спрем да говорим за това 4-1, ами вие кога ще спрете да говорите за тези 30 години, кога ще спрете да говорите, че Момиров ни подпирал, кога ще спрете да говорите, че съдиите никога не ви били подпирали? Като лично аз мога да ти дам няколко примера за такива мачове!

Ами аз не казвам, че съдиите не са свирили смешни работи в полза на моя отбор... не един път съм казал, че нямаше втора дузпа в мача на Герена, когато дадоха и втори жълт картон на защитника ви, да не припомняме и други случай, както за нас, така и за ЦСКА, Литекс, Локо Сф, Черно море с/у по-слаби отбори, нещо което трябва да спре, за да има развитие във футбола...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2010 00:08

someone написа:
MORSKI написа:Сега влязох във форума ви- темата съвсем резонно отдавна е в небитието.......Аз лично след този мач участвах в дискусията във вапия раздел и бях нападнат все едно от пиранни- то не ме нарекоха селянин, смешник и т.н и т.н....Вие не приемате различно от вашето мнение открай време, после ние сме били черните...

Ами аз не казвам, че съдиите не са свирили смешни работи в полза на моя отбор... не един път съм казал, че нямаше втора дузпа в мача на Герена, когато дадоха и втори жълт картон на защитника ви, да не припомняме и други случай, както за нас, така и за ЦСКА, Литекс, Локо Сф, Черно море с/у по-слаби отбори, нещо което трябва да спре, за да има развитие във футбола...

Дойдохме си на думата ;) Ти може и да го признаваш- това е добре, но над 50% от феновете ви не го правят.....И заради това са тези заяжданици и дискусии.....

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 24 яну 2010 01:23

Респект към Христо Бонев - една жива легенда в българския футбол. Другите неща в темата нямам намерение да ги коментирам, за да не падам на нивото на някои "интелектуалци" тук,
които дори не умеят да пишат правилно на родния си език. ;)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 яну 2010 10:20

someone написа:Айде влез във форума на Левски и дай тема, в която се обиждат на селяни и т.н или примерно да се пише, че Левски е смазал Черно море с 3:0 есента и този мач едва ли не в култ да се издига... :lol: До кога ще се пише за тази победа с 4:1, други мачове не е ли имало между двата отбора или все съдията и БФС са виновни, че Черно море няма 30 години победа в първенството над Левски ?

Пишем за този мач,защото беше последният за моряците през есента.Нормално е да се коментира,още повече сме победили и продължаваме напред.А относно останалите мачове между двата отбора в които се е заформила една дупка за моряците от 30 години,си прав.За тази дупка са виновни от БФС.На 100%!Тука става дума за онези,изкривените от съдиите мачмачове в които сте ни надигравали и не за тях.Тука става дума за онези изкривени от действителноста мачове,за които говорят и самите съдии.Изпратени били със заръка Левски да не губи във Варна в никакъв случай.Ако това не ти е достатъчно,спомни си дветв дузпи свирени в края на мача,едната от които 3 минути след края на продължението..В София ви бяхме натикали във вашето наказателно поле и благодарение на една контраатака подпомогната от съдията,резултата беше открит.След това за по сигурно даде втора дузпа гарнирана с червен картон,за което съдията после се извини.Ако искаш други примери,мога да ти пиша още дълго време.И не е необходимо да си признаеш че сме били ощетявани през годините.Това не ни топли.Единствено показва че вероятно и сред феновете на Левски има разумни хора.Но това само потвърждава правилото за масата болни и със сини очила фенчета,с които разумен диалог не може да се води.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 яну 2010 10:40

Veso1913 написа:

Пишем за този мач,защото беше последният за моряците през есента.Нормално е да се коментира,още повече сме победили и продължаваме напред.А относно останалите мачове между двата отбора в които се е заформила една дупка за моряците от 30 години,си прав.За тази дупка са виновни от БФС.На 100%!Тука става дума за онези,изкривените от съдиите мачмачове в които сте ни надигравали и не за тях.Тука става дума за онези изкривени от действителноста мачове,за които говорят и самите съдии.Изпратени били със заръка Левски да не губи във Варна в никакъв случай.Ако това не ти е достатъчно,спомни си дветв дузпи свирени в края на мача,едната от които 3 минути след края на продължението..В София ви бяхме натикали във вашето наказателно поле и благодарение на една контраатака подпомогната от съдията,резултата беше открит.След това за по сигурно даде втора дузпа гарнирана с червен картон,за което съдията после се извини.Ако искаш други примери,мога да ти пиша още дълго време.И не е необходимо да си признаеш че сме били ощетявани през годините.Това не ни топли.Единствено показва че вероятно и сред феновете на Левски има разумни хора.Но това само потвърждава правилото за масата болни и със сини очила фенчета,с които разумен диалог не може да се води.

Стига с тези клишета:"Тука става дума за онези изкривени от действителноста мачове,за които говорят и самите съдии.Изпратени били със заръка Левски да не губи във Варна в никакъв случай."Кой съдия,къде го каза?Ама цитирай,щото всичко друго е ала-бала-един казал на втория,той казал на третия и т.н.,и т.н.И щом съдиите са ви толкоз виновни,ми взимайте си от чужбина,пък белким ни бяхте били един път за тези 30г.Левски и Ч.море са играли мачове и преди да си бил роден.За тях,сигурно,дядо ти е разказвал "легенди" как "зли орки" в черни дехи били изпратени от "лошия Саруман" в земята на хобитите,за да ги "загробят".Последния мач на Герена,дето минахте три пъти центъра и Жоазиньо ви вкара от "халите"-пак съдията ви беше виновен,нали?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 яну 2010 12:16

deepblue1963 написа:
Veso1913 написа:

Стига с тези клишета:"Тука става дума за онези изкривени от действителноста мачове,за които говорят и самите съдии.Изпратени били със заръка Левски да не губи във Варна в никакъв случай."Кой съдия,къде го каза?Ама цитирай,щото всичко друго е ала-бала-един казал на втория,той казал на третия и т.н.,и т.н.И щом съдиите са ви толкоз виновни,ми взимайте си от чужбина,пък белким ни бяхте били един път за тези 30г.Левски и Ч.море са играли мачове и преди да си бил роден.За тях,сигурно,дядо ти е разказвал "легенди" как "зли орки" в черни дехи били изпратени от "лошия Саруман" в земята на хобитите,за да ги "загробят".Последния мач на Герена,дето минахте три пъти центъра и Жоазиньо ви вкара от "халите"-пак съдията ви беше виновен,нали?

Дядо ми е разказвал,как в един мач за купата,великия Левски се е насрал от страх и не се е явил на реванша във Варна.Нещо да ми кажеш по този случай,или не го помниш,а и нямаш дядо който по него време да е бил левскар и няма как да ти е разказвал това?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 яну 2010 12:53

Моя дядо също ми разправяше как "отбора на народа" се покрил за мача във Варна.Обичаше да казва "още ги чакам да дойдат да си изиграем финала"...уви не дочака,почина,да видим аз дали ще дочакам тъй големия отбор-гранд да смени изцапаното бельо или поне БФС да присъди титлата на Черно Море,защото Черно Море чака ли чака реванша....чака,а Левски се крие вече 86 години :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 24 яну 2010 13:08

7 дни спорт футбол българия Неделя, 24 Януари 2010
Зума вещае удари под кръста
Черно море няма да бъде допуснат до финала за купата, убеден е Христо Бонев
ЦСКА и Славия няма да пуснат Черно море до купата, твърди бившият национален треньор
ЦСКА и Славия няма да допуснат Черно море да вземе Купата на България. Това прогнозира бившият треньор на националния отбор Христо Бонев-Зума.
- Ако футболът у нас се играеше по правилата, щях да ви кажа, че Черно море има реален шанс за трофея - каза Бонев. - Като отчитам обаче тънките сметки и т.нар. организации, смятам, че двата столични клуба ще вземат всички мерки, за да спрат варненци в турнира, коментира Бонев.
Както е известно, на четвъртфинала Черно море гостува в Каварна в началото на март. Според Бонев варненци разполагат с отбор и футболисти, с които могат да повторят третото място от миналия сезон.
- В първенството остават още 15 мача и Черно море има своите шансове и футболни аргументи за бронза - добави Бонев. - Дори и да не успее да го спечели, със сигурност ще направи пролетния дял в "А" група по-интересен. Когато говорим за футбол в провинцията, започваме с Пловдив, Варна, Плевен и Стара Загора. В момента Черно море разполага със сериозен спонсор, мъдро ръководство и силни изпълнители, както и с великолепна публика.

Върни се в “Черно море”