Трудно е обяснимо поведението на част от българите - мразят американците, а се пънат да имитира начина им на живот.
Паралел - много са мразещите Левски /ф. отбор/, а всеки гледа в чинийката му. А, де.
До 12 часа ще е ясна съдбата на Александров, какво толкова. Човека иска да играе в Левски, ще играе. И напролет във Вн ще го гледам в синьо.
Ако от "Левски" искат Кривия, да се обадят в "Черно море"!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Ако от "Левски" искат Кривия, да се обадят в "Черно море"!
someone написа:То си пише в статията на Гонг, че Левски и Черно море трябва да уточнят дребни детайли, за да стане трансфера... какви са тези детайли може само да гадаем всички в този форум. А левскар07 е прав на кой отбор се дупеше Черно море преди 1989 година и къде отиваха футболистите им, като военен отбор през един период от историята им...
На "Левски" ни никой не се е дупил или ти живееш в някакво друго време в което не си бил роден?Жалко,но факт статуквото се променя боли?Рано или късно това ще е добре BG футбола!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
цяла България сме червени подлоги ! Хайде сега емигрирай
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Асфалтен,
Ако това един ден стане вярно, ще емигрирам не бой се!!!
Докато повече от половин България е синя няма такава опасност. Аз говоря обективно, ти говориш със задните си части, но нейсе.
На мен не ми се занимава, ако някой има време нека извади последните 100тина мнения на Сан Хосе да видим, дали между тях, ще има едно, в което да не плюе по Левски!
От там нататък всеки да си прави изводите дали е за Черно Море или за... айде да не казвам, за да няма ОБИДЕНИ!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Асфалтен,
Ако това един ден стане вярно, ще емигрирам не бой се!!!
Докато повече от половин България е синя няма такава опасност. Аз говоря обективно, ти говориш със задните си части, но нейсе.
На мен не ми се занимава, ако някой има време нека извади последните 100тина мнения на Сан Хосе да видим, дали между тях, ще има едно, в което да не плюе по Левски!
От там нататък всеки да си прави изводите дали е за Черно Море или за... айде да не казвам, за да няма ОБИДЕНИ!
-
- Контакти:
^
как няма да ви ненавижда като поне за мен феновете на Левски ( с малко изключения ) сте шапки на тояга . Най сте ми смешни , когато почнете да се правите на толкова върли фенове , че даже " бих умрял за Левски " . Ама за родината си не би умрял . Дано , когато създадете семейство да вникнете малко в живота и да разберете , че има по-важни неща от футбола .
. Гледай го . Даже го покани да чопли семки с тебе в кошарата .
как няма да ви ненавижда като поне за мен феновете на Левски ( с малко изключения ) сте шапки на тояга . Най сте ми смешни , когато почнете да се правите на толкова върли фенове , че даже " бих умрял за Левски " . Ама за родината си не би умрял . Дано , когато създадете семейство да вникнете малко в живота и да разберете , че има по-важни неща от футбола .
левскар07 написа: И напролет във Вн ще го гледам в синьо.

Последна промяна от ;; Герой асфальта на 04 яну 2010 22:23, променено общо 1 път.
не мога да разбера защо все Батков вие виновен,сигурно тои не може да вкарва голове
- deepblue1963
cristely написа:someone, за това цяла България мрази Левски и ЦСКА. Защото отиваха в съответния клуб, посочваха играча и казваха: Ти идваш с нас! И до толкова ви е станало нормално ежедневие, че не може да се усетите колко аморални сте. Или се променете, или омразата ще продължава да се излива върху вас и в моменти като този когато нямате пари да си надуете мускулите цяла България злорадства срещу неуспехите ви и ще продължава да го прави. Аз такова чудо не помня: хората да не подкрепят български отбор в международни срещи. Аз да не подкрепям отбор в международни срещи. Е, стигнахте до там!
Честито ви и... сложете си каска на гъ***.
Я си сложи ръката на сърцето и си признай:кога си "подкрепял" Левски в международните мачове(сега,преди 20г.,някога).Единствената подкрепа,която се брои ,е тази на стадиона.А там никой не ви и очаква.Нямало да ни подкрепя-аууууу,въх.Къде,пред телевизора("страхотно")-жестока загуба

ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Мнение на левскар от друг форум
Oбаче това с Кривия пак е поредната глупост
Едно че, ще вземем играч на 34 години, който не е тренирал и играл от половин година и второ, ще вземем играч на позиция, на която и без това имаме футболисти в повече. И е по- добре да залагаме 2 години на Балджийски, да се научи и да стане футболист ( и Баткво да му вземе 2 милиона като го продаде), отколкото да гледаме последните мъки на Кривия, на който не само годините му тежат![]()

-
- Контакти:
deepblue1963 написа:cristely написа:someone, за това цяла България мрази Левски и ЦСКА. Защото отиваха в съответния клуб, посочваха играча и казваха: Ти идваш с нас! И до толкова ви е станало нормално ежедневие, че не може да се усетите колко аморални сте. Или се променете, или омразата ще продължава да се излива върху вас и в моменти като този когато нямате пари да си надуете мускулите цяла България злорадства срещу неуспехите ви и ще продължава да го прави. Аз такова чудо не помня: хората да не подкрепят български отбор в международни срещи. Аз да не подкрепям отбор в международни срещи. Е, стигнахте до там!
Я си сложи ръката на сърцето и си признай:кога си "подкрепял" Левски в международните мачове(сега,преди 20г.,някога).Единствената подкрепа,която се брои ,е тази на стадиона.А там никой не ви и очаква.Нямало да ни подкрепя-аууууу,въх.Къде,пред телевизора("страхотно")-жестока загуба![]()
![]()
.И като си тръгнал по този път,колко пъти Левски е идвал и е "посочвал" играчи от Ч.море?Ти наистина ли смяташ,че ще се разчувстваме,защото сме се лишили от твоята подкрепа?
Телевизионните права не ги броиш значи ? И защо да идвам от Варна до София само за да гледам сочената за най-добра формация в България , как всеки мач играе за да изцапа екипите . Кажи ми кога ви беше последния силен мач ?
не мога да разбера защо все Батков вие виновен,сигурно тои не може да вкарва голове
deepblue1963 написа:cristely написа:someone, за това цяла България мрази Левски и ЦСКА. Защото отиваха в съответния клуб, посочваха играча и казваха: Ти идваш с нас! И до толкова ви е станало нормално ежедневие, че не може да се усетите колко аморални сте. Или се променете, или омразата ще продължава да се излива върху вас и в моменти като този когато нямате пари да си надуете мускулите цяла България злорадства срещу неуспехите ви и ще продължава да го прави. Аз такова чудо не помня: хората да не подкрепят български отбор в международни срещи. Аз да не подкрепям отбор в международни срещи. Е, стигнахте до там!
Я си сложи ръката на сърцето и си признай:кога си "подкрепял" Левски в международните мачове(сега,преди 20г.,някога).Единствената подкрепа,която се брои ,е тази на стадиона.А там никой не ви и очаква.Нямало да ни подкрепя-аууууу,въх.Къде,пред телевизора("страхотно")-жестока загуба![]()
![]()
.И като си тръгнал по този път,колко пъти Левски е идвал и е "посочвал" играчи от Ч.море?Ти наистина ли смяташ,че ще се разчувстваме,защото сме се лишили от твоята подкрепа?
Забравил си една много важна думичка: "патриотизъм". Виждам, че е безсмислено да ти казвам каквото и да е. Вегетирай си! Моля, от тук на сетне, не вземай повече отношение по мои публикации!
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
deepblue1963 написа:PFC Litex написа:Dobri написа:Нямам информация договора между Кривия и Черно Море да е разтрогнат. Май всичко пак са само спекулации. Ако Черно Море плаща заплата няма и как да го разтрогнат без тяхно съгласие.
Това е и моята идея.
След мача за купата между морето и Левски доста неща се попромениха и казаха, така че според мен ТИМ ще направят сечено на Левски, макар че Кривия не им трябва.
Ще му поставят някаква цена или пък ще поискат даден футболист за него и тогава ще стане интересно.
Не подпише ли утре договор Кривия с Левски, няма и да подпише.
След това ТИМ ще спрат да му плащат, но първенството ще е почнало и няма да е направил подготовка, но това са догадки ако мислят да си правят сечено - всичко ще се разбере утре по това време.
deepblue1963 От Христолов до ТИМ разликата е от тук до Марс
1.Да плащаш заплата на един играч,който си лежи в Пловдив и си гледа кефа-на това какво му викаш?Ако ТИМ са го правили,ТИМ-Христолов-открий разликата.
2.Ако не са му плащали заплата,за каква трансферна сума говорим?Разтрогва си и толкоз.
Аз,поне,средно положение не виждам(ако някой вижда-да ме поправи).
Ето ти обяснението.Кривия има договор с Черно море до 30.06.2010 ТИМ плащат заплатата му/основната/без премиите и няма проблем за клуба.НО!Проблема е за Сашо,защото получава това което му е по договор!А то не е повече от едни1500-2000лева.Има много левскари работещи в НАП,могат да проверят за какво става дума.Не си мислете че има подписан договор за 9000 евро.ТИМ може да са всякакви,но не са балъци,стане ли въпрос за даване на пари.И сега смятаме.8 месеца по 2500-най високата заплата в морето=20000лв.ТИМ казаха че ще го пуснат за около 20000 евро ако не се лъжа.Ако има промяна,тя е след мача за купата.Но няма да е надолу със сигурност.Щом ще се ебават,ще се ебават до край!Отговори ми,ти ако си в позицията на ТИМ,как би постъпил?Щеше ли да оставиш едно пловдивско лайно/да ме извиняват пловдивчани/да си прави ташак с хора държащи в ръцете си икономиката на половин България?Респект към това което Кривия даде на морето,но това което се опита да вземе му изяде главата.А то не се измерва с пари,макар че точно заради липсата им при Ганя,ситуацията е такава.И сега-дали Жоро Христов,дали трансферна сума,но ТИМ няма да са капо от цялата работа.Бъди сигурен!Аз даже се чудя,дали въобще ще разговарят с някого.или ще го оставят да си почива до лятото,а после да си възобнови кариерата както може.Честно казано,ако бях аз щях да го оставя да си почива.Все пак е на години.И после-чао на играта футбол завинаги.Защото никой не е по-голям от клуба и вие също го знаете това,нали?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
- Контакти:
cristely написа:deepblue1963 написа:cristely написа:someone, за това цяла България мрази Левски и ЦСКА. Защото отиваха в съответния клуб, посочваха играча и казваха: Ти идваш с нас! И до толкова ви е станало нормално ежедневие, че не може да се усетите колко аморални сте. Или се променете, или омразата ще продължава да се излива върху вас и в моменти като този когато нямате пари да си надуете мускулите цяла България злорадства срещу неуспехите ви и ще продължава да го прави. Аз такова чудо не помня: хората да не подкрепят български отбор в международни срещи. Аз да не подкрепям отбор в международни срещи. Е, стигнахте до там!
![]()
Забравил си една много важна думичка: "патриотизъм". Виждам, че е безсмислено да ти казвам каквото и да е. Вегетирай си! Моля, от тук на сетне, не вземай повече отношение по мои публикации!
И да ми се молиш , и да не ми се молиш все ми е тая

Ей засрамиме . Те всички левскари сте такива патриоти .... Значи , който не ходи на мач на Левси { а ходи на мачове на собствения си отбор } не е патриот ?