monster1011 написа:San-Jose написа:monster1011 написа:Честно казано не знам за каква смешна дузпа говорите - дузпата си беше дузпа. Мен ме притеснява друго - в нашата игра имаше слабости, които още в сряда ще ни изядат главата. За разлика от Черно Море, който си е един посредствен отбор, независимо от борческия си спонсор, Литекс е отличен отбор, и ще ни победи ако не променим спешно играта
Поне си признаваш, че сте слаби и само късмета със случайния гол на извънземното и със смешната дузпа нямаше как да ни биете, още преди мача го казах, шанса да мине без дузпа за вас е минимален, другия път като отидем на Герена като ще е дузпа да е дузпа-мощно влизане с двата крака в най-добрия ви играч и аут за 1 година, като ще дават дузпа във всяко нашо гостуване, нека я има...
Целия мач ви размазахме - и при 0:0 и при 1:0 и при 2:0 и при 3:0. А за Европа- всички БГ отбори са посредствени там . Вие тая Лига ще я гледате само по ТВ следвашите 50 години- така че въобще не зачеквайте темата смешно е .
Кой сте размазвали ве, до първия гол беше равностоен мача, после симулацията и дежурната дузпа при 2:0 да не мислиш, че смотания ти отбор би направил нещо и срещу Ботев, няма да сте шампиони не се тревожи, в крайното класиране ще сте след 3-то място, Берое ще ви громи, а в Европа се вижда истината за отборите, вас ви бият като брашнянт чувел Жилина, БАТЕ и Дебрецен, а ние играем като равен с равен със Сампдория, Щутгарт и ПСВ, реално ако играем с вас в Европа по някакъв начин и се свири от чужди съдии, без проблем ще ви отстраним