Дежурната смешна дузпа срещу Ч.Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: Дежурната смешна дузпа срещу Ч.Море

Мнениеот San-Jose » 21 ное 2009 20:23

monster1011 написа:
San-Jose написа:
monster1011 написа:Честно казано не знам за каква смешна дузпа говорите - дузпата си беше дузпа. Мен ме притеснява друго - в нашата игра имаше слабости, които още в сряда ще ни изядат главата. За разлика от Черно Море, който си е един посредствен отбор, независимо от борческия си спонсор, Литекс е отличен отбор, и ще ни победи ако не променим спешно играта

Поне си признаваш, че сте слаби и само късмета със случайния гол на извънземното и със смешната дузпа нямаше как да ни биете, още преди мача го казах, шанса да мине без дузпа за вас е минимален, другия път като отидем на Герена като ще е дузпа да е дузпа-мощно влизане с двата крака в най-добрия ви играч и аут за 1 година, като ще дават дузпа във всяко нашо гостуване, нека я има...

Целия мач ви размазахме - и при 0:0 и при 1:0 и при 2:0 и при 3:0. А за Европа- всички БГ отбори са посредствени там . Вие тая Лига ще я гледате само по ТВ следвашите 50 години- така че въобще не зачеквайте темата смешно е .

Кой сте размазвали ве, до първия гол беше равностоен мача, после симулацията и дежурната дузпа при 2:0 да не мислиш, че смотания ти отбор би направил нещо и срещу Ботев, няма да сте шампиони не се тревожи, в крайното класиране ще сте след 3-то място, Берое ще ви громи, а в Европа се вижда истината за отборите, вас ви бият като брашнянт чувел Жилина, БАТЕ и Дебрецен, а ние играем като равен с равен със Сампдория, Щутгарт и ПСВ, реално ако играем с вас в Европа по някакъв начин и се свири от чужди съдии, без проблем ще ви отстраним
Последна промяна от San-Jose на 21 ное 2009 20:30, променено общо 1 път.

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 21 ное 2009 20:30

Може ли да паднеш с 3:0, да се отървеш от поне още толкова гола, защото положенията си ги имаше, и да ревеш като отепан за дуспа, която дори и да е спорна, е по-скоро да, отколкото не... Те това не го разбирам...

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 21 ное 2009 20:37

IvoDivo написа:Може ли да паднеш с 3:0, да се отървеш от поне още толкова гола, защото положенията си ги имаше, и да ревеш като отепан за дуспа, която дори и да е спорна, е по-скоро да, отколкото не... Те това не го разбирам...

Дузпата реши мач, наистина сме посредствен отбор щом паднахме от вас, които паднахте от почти 2/3 от А група, но не може за не знам си кой пореден път такива смешни дузпи да решават мачовете, то как нямаше и червен картон

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 21 ное 2009 20:44

Дузпа е ясно,че имаше,всичко друго е оправдание за загубата.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 21 ное 2009 20:46

Както писах в темата за мача, във форума на сините, че дузпата е абсолютна и тук ще кажа, че поне за мен наказателния удар го имаше на 100 процента. така, че е ясно, че ние си твърдим, че я има, което беше така, а вие ревете, че е измислена. Всеки си има право на мнение. Така ли иначе щяхме да ви победим с дузпа или без дузпа, защото бяхме с класи над вас.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 21 ное 2009 21:02

Дузпата решила мача :o Стига глупости, моля ви. Реалния резултат е 5:0 за Левски. Второто полувреме тотално ви смачкахме, положение след положение. Ако не бяха пропуските на Зе, Еньо и особено фрапантния пропуск на Хичо, щяхме да ви напълним кошарата. Къде бяха вашите положения през второто полувреме, нещо не ги виждам. То бива бива наглост, ама това на нищо не прилича. Бъдете малко реални все пак. Не заслужавахте и точица с тази игра през второто полувреме. Отървахте разгрома, това е.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 21 ное 2009 21:07

edmon_dantes написа:Дузпата решила мача :o Стига глупости, моля ви. Реалния резултат е 5:0 за Левски. Второто полувреме тотално ви смачкахме, положение след положение. Ако не бяха пропуските на Зе, Еньо и особено фрапантния пропуск на Хичо, щяхме да ви напълним кошарата. Къде бяха вашите положения през второто полувреме, нещо не ги виждам. То бива бива наглост, ама това на нищо не прилича. Бъдете малко реални все пак. Не заслужавахте и точица с тази игра през второто полувреме. Отървахте разгрома, това е.

Той тренера им си го каза... Левски напълно заслужи победата. То това на феновете на Черно море им е редовната шпесен- все нещо им е виновно, иначе те са най-големиет... :lol:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 21 ное 2009 21:16

Какви пропуски на Черно море бе... малееее... вие кой мач сте гледали, освен два удара отдалече, които Митрев спаси други положения Черно море няма, то и това не са положения... По-слаб отбор на Черно море на Герена отдавна не е идвал, тотално надиграни, смачкани по целия терен от Левски, а темата е за дузпа... :lol: :lol: :lol: :lol: Абе вижте, че за поредна година Черно море идва в София и се затваря от първата минута, с 10 защитника играеха Черно море до първия гол, след това малко се поотпуснаха напред, ама липсва класа в играчите и толкова, реалния резултат на мача наистина беше 5-6 на нула, колкото и на някои да им е смешно. Аз очаквахм, че Черно море ще бъдат равностойни, но уви пак бяха забъркали бетона още отначало, е така не става... :roll:

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 21 ное 2009 21:51

Аз гледах мача до 3-0 и не видях никакво подпиране от страна на съдията.След 2рия гол малко ви тръгна играта но пропуските който направихте се оказаха решаващи

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 21 ное 2009 22:01

Първо по темата: Дузпа за мен нямаше,и това си е мое мнение,вярно или не и ако някой ме нарече смешен,че имам мнение,сам става смешен.Дузпа,с която резултата става 2:0 и до голяма степен решава мача.
НО! Не дузпата ни е виновна за загубата,разберете го заблудени сини фенчета,че никой от моряците не оправдава загубата с дузпата,а само си изразяваме мнението,че случайно или не,за втора поредна година на герена се дава меко казано спорна дузпа във важен момент от мача за левски.Виновни за загубата ни е нашия отбор със слабата си игра и някои футболисти,които нямат място при нас.Но въпреки това и ние имахме нашите шансове.А щом с тази ни игра ги създаваме,заблудените сини фенчета да си отговорят колко велик мач са направили и колко невероятно са играли.А ако не могат да го разберат,нека продължават да се заблуждават,но после истината както не веднъж са се обеждавали,много боли.5,10,20 на 0 е реалния резултат според тях.Не,даже 50 е,ама ние сме слаби в момента,така че не си мислите че сте в някаква форма.
Другото което е драги ми левскарчета ставате смешни с биенето в гърдите ви колко сте велики в Европа.Да,ние може да не сме играли много в Европа,но поне когато сме били не сме се излагали.И предпочитам да играем там когато имаме отбор и сме подготвени за там.А не като вас всяка година,къде заслужено,къде незаслужено с добутване и т.н. да се класираме за турнирите и там да ни правят смешни с резултати които по-добре от мен знаете.Да я докараме до там ,че на важен мач от евротурнири на домакинския ни мач да имаме 5-6 хиляди публика и стадиона да е полупразен.Защо ли? Не искам всяка година и за вссеки мач на нац.ни отбор да се викат футболисти от отбора ми само защото е със синята фланелка,без значение,че за нищо не става и срами и нац.екип.Затова аз се гордея с моя отбор и с нашите постижения и участия в Европа ,пък били те и малко.Малко,но попити и извоювани с труд и пот на челото във всеки мач и всяка минута с екипа на моя отбор,без помощ отстрани в редица мачове.Така че паднахме днес защото бяхме слаби,но когато сме силни тогава и резултатите ни ще дойдат.А вие слаби,силни все сте там отпред,отговорете си как става това ;) ае със здраве,че много заблудени сини има тук
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Черно море”