Велизар Попов - Вън

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Велизар Попов - Вън

Мнениеот ogrizko » 31 окт 2009 16:10

Абе, честно казано и според мен Велизар Попов няма никаква идея какво прави. След мача със Славия си помислих, че опитва някакви тактически варианти и работи.... ама като гледах какво се случи на мача с Пирин, тотално се видя липсата на идея в главата му, както и в играта ни. Просто хвърли всичките ни офанзивни футболисти напред, пък каквото стане.... играхме с някаква схема 3-1-2-4 .....или не знам и аз каква беше, ама беше най-смешното и тъпо нещо дето съм виждал, накрая и Танко като се включи в атака съвсем не знам с каква схема бяхме. Топката само се риташе напред, пък каквото стане... ако стане нещо, баси мизерията. По-грозен и безидеен футбол дори и при Ясен Петров не бях гледал, въпреки че досега той беше номер 1 за мен в това отношение. Явно при Велизар, ако играем при 0:0 може да направим 1 случаен гол и да бием... ама ако противника ни вкара, мача свършва. Остава само борбата и ако случайно успеем да направим нещо, добре дошло... както срещу Локо Мз ;)
И наистина, само да беше разменил местата на Тошко и Здравко Лазаров, вероятно щяхме да играем в пъти по-добре. И аз не виждам къде е тази бързина на Тошко, за която всички говорят.... бързината му е само в старта и обръщането, затова би се справил много по-добре като нападател, където да се обърне и да шутира примерно... или да изкочи с бърз старт зад гърба на защитниците и пак да шутира... но не и да се надбягва отстрани. Докато това Здравко повече го умее. Смяна е нужна на тренера, смянааааааа :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Мнениеот ChernoMore » 02 ное 2009 18:16

Моряк написа:
ChernoMore написа:за мене футболистите които стават са следните: Жоро Илиев, Данчо Юруков, Тошко Колев, Илко Пиргов, Даниел Димов (има бъдеще) и Миро Манолов!!!!! ТОВА СА другите трябва да си заминат всички!!!

Прав си, всички останали са пълнеж, но чак пък да си ходят всичките.
С малко допълнение:
Димов не само има бъдеще, а си е много добър и вече важен за отбора играч.
Освен това мисля, че пропускаш Сашко. Вярно, че и на него му се случва да греши, но това е човешко и се случва и на най-добрите. Все пак той е принуден да играе и от ляво и от дясно и в центъра на защитата, да покрива Бачева и Лазарова дето се мислят за Ашли Кол и Жозе Босингва. Танко също не бих го изхвърлил. Той показа, че може да е полезен, когато е в тандем със Сашко.

За Велизар, ще кажа, че за треньор не става. Чест му прави мъжката постъпка и се надявам, че оставката му ще бъде приета, а на негово място ако е възможно, нека бъде върнат Колето.

да така е, пропуснах Танко и Сашко, това са футболистите на които може да се разчита за напреде, зимата трябва да се продадат 5-6 футболисти и да се купят поне 3-ма класни !!!!! ако все още искаме да играем в Европа

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 02 ное 2009 19:17

Тоя пък Т.Колев е голяма звезда, Какалов номер 2, видяхме го последните мачове и не скачайте с номера, че бил млад, Жоро Илиев на 18 години е вкарвал голове в А група, Димов и той голямата звезда-малко по-слаб от Борносузов, дори много, на него ли ще разчитаме да печели мачове, трябва мащабна селекция, от сегашните да останат само-Александров, Танко Дяков, Миро Манолов,Жоро Илиев и Илко Пиргов, Адемар и Юруков, другите там Даниел Георгиевци, Заковци, Керчевци още сега могат да стягат куфарите

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 02 ное 2009 20:25

Дани Георгиев пък защо???? :roll:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 ное 2009 21:36

зелено-бяло написа:Дани Георгиев пък защо???? :roll:

И аз се чудя? :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

mokana
Контакти:

Мнениеот mokana » 02 ное 2009 21:42

Някои видя ли кои вкара гола за берое днез? Забелязали ли сте че фудболистите които изгонихме през последните години в други одбори играят доста сносно ,казвам го по повод на коментарите ви за какалов,захов и тк.нт-к.Как другите трениори умеят да ги подредят и мотивират ,само нии илевски не можем.Гледаите икаква игра правят минор пк. пак с изгонени фудболисти от "грандовете" ами мездра -един разпаднал се одбор почти миналата година ,та дори и ботеф раздиращ се от конфликти за месец и нещо жабаря успя да комплектова нещо като одбор и въпреки че са на последно място ако ни гепят сега ще ни тряснат -убеден съм.ОДБОР СЕ ПРАВИ ОТ ХОРА РАЗБИРАЩИ ОТ ФУДБОЛ С ДИПЛОМИ.не от борци и тем подобни.

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 03 ное 2009 12:00

Ти пък къде тръгна да ни сравняваш с Берое, Мездра и Ботев, играчите, които играят в Берое играха достатъчно дълго време при нас и показаха, че с тях не можем да вдигнем повече нивото, а и Берое ще се борят за класиране в средата на таблицата, сега се задава нова вълна изгонени от Цска :lol
Ето имената и на играчите : Давид Да Силва, Иван Караджов, Йордан Тодоров, Павел Виданов, Кирил Котев, Иван Иванов, Маркиньос, Тодор Тимонов и Светослав Петров.

да вземем Тъча, Тимонов, Виданов, Маркиньос и Светослав Петров, ще паснат добре при нас, а и няма да е за първи път изгонени от чорбата да заиграят успешно при нас

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 ное 2009 12:08

Varna1913 написа:Ти пък къде тръгна да ни сравняваш с Берое, Мездра и Ботев, играчите, които играят в Берое играха достатъчно дълго време при нас и показаха, че с тях не можем да вдигнем повече нивото, а и Берое ще се борят за класиране в средата на таблицата, сега се задава нова вълна изгонени от Цска :lol
Ето имената и на играчите : Давид Да Силва, Иван Караджов, Йордан Тодоров, Павел Виданов, Кирил Котев, Иван Иванов, Маркиньос, Тодор Тимонов и Светослав Петров.

да вземем Тъча, Тимонов, Виданов, Маркиньос и Светослав Петров, ще паснат добре при нас, а и няма да е за първи път изгонени от чорбата да заиграят успешно при нас

Когато освободиха Слави Жеков той бе най-добрия в отбора. :?:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 03 ное 2009 12:51

Още от сега да преговарят с изгонените от ЦСКА :idea: Да им обещаят пиене и ядене на корем и проблем няма да има :lol:

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 03 ное 2009 12:58

Точно така, Час Пик не е за изпускане :lol:

Върни се в “Черно море”