Абе, честно казано и според мен Велизар Попов няма никаква идея какво прави. След мача със Славия си помислих, че опитва някакви тактически варианти и работи.... ама като гледах какво се случи на мача с Пирин, тотално се видя липсата на идея в главата му, както и в играта ни. Просто хвърли всичките ни офанзивни футболисти напред, пък каквото стане.... играхме с някаква схема 3-1-2-4 .....или не знам и аз каква беше, ама беше най-смешното и тъпо нещо дето съм виждал, накрая и Танко като се включи в атака съвсем не знам с каква схема бяхме. Топката само се риташе напред, пък каквото стане... ако стане нещо, баси мизерията. По-грозен и безидеен футбол дори и при Ясен Петров не бях гледал, въпреки че досега той беше номер 1 за мен в това отношение. Явно при Велизар, ако играем при 0:0 може да направим 1 случаен гол и да бием... ама ако противника ни вкара, мача свършва. Остава само борбата и ако случайно успеем да направим нещо, добре дошло... както срещу Локо Мз

И наистина, само да беше разменил местата на Тошко и Здравко Лазаров, вероятно щяхме да играем в пъти по-добре. И аз не виждам къде е тази бързина на Тошко, за която всички говорят.... бързината му е само в старта и обръщането, затова би се справил много по-добре като нападател, където да се обърне и да шутира примерно... или да изкочи с бърз старт зад гърба на защитниците и пак да шутира... но не и да се надбягва отстрани. Докато това Здравко повече го умее. Смяна е нужна на тренера, смянааааааа