Ето за тома неверните специален поздрав:

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Flash1912 написа:Код: Избери всички
high kicking (leg/foot extends above the waist whether another player is actually contacted or not),
Превод - високо вдигнат крак - кракът е на височина над кръста на противниковия играч, без значение дали има контакт или не.
ПП: Изпита теоретичен за съдия ми е издържан с отличен и нямам намерение да доказвам или показвам на никого. Имам съдийска карта ако някого го интересува. А да не стана съдия ме отказаха не само здравословните проблеми, а шуробаджанащината, която цареше тогава (може би не само тогава, но сега не знам как е). За да станеш съдия, трябва да извъртиш много свирки по селата на знайни и незнайни отборчета, които са поръчали това. Заплащането също беше отвратително, като цяло си беше пародия.
Flash1912 написа:Код: Избери всички
high kicking (leg/foot extends above the waist whether another player is actually contacted or not),
Превод - високо вдигнат крак - кракът е на височина над кръста на противниковия играч, без значение дали има контакт или не.
Flash1912 написа:Топката е спорна, не отива при никой, а пада между двама футболисти и Илиев си вдига крака.
Ето за тома неверните специален поздрав:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта