5 кръг Ефбет лига /Локомотив Пд - Черно море/ 19.08.24 понеделник 21.15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Re: 5 кръг Ефбет лига /Локомотив Пд - Черно море/ 19.08.24 понеделник 21.15ч.

Мнениеот 'enki' » 20 авг 2024 23:21

Това с линиите не трябва ли да се тества преди мача и ако се установи, че не работят да се кара само на странични съдии. Съответно да се уведомят отборите и журналистите, не да го разбираме на наш гръб. При всички положения системата не си свърши добре работа - слаб 2, за Гонзала и реформите му също слаб 2.

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 21 авг 2024 01:20

Колкото и да съм му набрал, мисля че в случая Чинков има най-малка вина. След като ВАР не работи, той е длъжен да се съобрази с решението на терен. Самата реакция на Ел-незнамсикойси след консултацията с ВАР беше показателна, че нещо не е на ред и с голяма неохота показа центъра. Предполагам Чинков му е казал нещо от сорта ‘има засада, но нищо не мога да направя, няма линии. Оправяй се.’В случая 99% от вината е на страничния. Важното е, че всичко се нареди после, иначе не знам какви неща щяхме да четем днес.
За мача - обичайната игра с Димов и ВП първите 60 минути и коренен прелом след смените. Доминацията ни беше пълна, нещо като последните 30 мин срещу Апоel.
Виктор голям, защитата сигурна, ВП перфектен в дефанзивен план и почти трагичен в офанзивен. За пореден път се доказа, че двамата с Димов не трябва да са заедно на терена. Димов трябва да играе само последните 5-6 минути ако пазим резултат. Начо или Берк са в пъти по бързи и ефективни. Мисля, че основната причина Илиан да му дава време е за да задържи съблекалнята. Много съм доволен от Дуду. Мисля, че това е не-повече от 30% от потенциала му и въпреки товавтори мач избухва с решително отиграване. Двамата със Сула и голмайстор като Кешеру и сме категорично в Топ 4 с подуенци, делиорманци и орк. Канарите.
И неприятното за накрая - много тягостно беше да видя само осем човека агитка от Варна. Та дори Враца имаха повече фенове в клетката на Тича миналата седмица. Дано това е само временно явление, дължащо се на ‘изразходване’ след отпадането в Европа.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 21 авг 2024 07:01

Системата ВАР е функционирала перфектно, но поради липсата на добро осветление се получавала ‘сянка’ в далечната част под новоизградената трибуна.

На мача с Левски, проведен две седмици по-рано и приключи също в полунощ… слънцето ли изгря… пълнолуние ли имаше… или там защото сините фенове светят с прожекторите на телефоните си … и бе по светло ?!! Хайде пуснете си репортажа от мача да видите колко е светло…И сянката е същата… и се убедете дали линиите са по-отчетливи … Направете го за свое убеждение преди да правите заключения кой има и кой няма вина. На мача с Левски ВАР-линиите се чертаеха… но на Черно море не … и ВАР-а спря.

Гнусни, мръсни и долни лъжи !!! Повръща ми се. Затова няма да има хора по стадионите. От БФС замазаха очите и със скалъпените си оправдания защитиха себе си и поръчковите си изпълнители.

Вони и смърди във всички комисии на БФС.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 21 авг 2024 08:00

И вместо наказания, тримата красавци хатиб, чинков и соколов отново в екип, получават нов наряд(поръчка) от бфс за следващия кръг!

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 21 авг 2024 09:05

Eastern написа:И вместо наказания, тримата красавци хатиб, чинков и соколов отново в екип, получават нов наряд(поръчка) от бфс за следващия кръг!

Да ги наградят трябва дори. Той Чинков е удостоен с ранг международен съдия FIFA R.21, но и на останалите от бригадата да им се присъди такъв.
Доказано обективни, безкористни и безпристрастни в решенията си.
Сътвориха подвиг в мирно време и показаха на цяла България професионализма, който да бъде пример .
Браво на Футболната централа !!!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 21 авг 2024 10:23

Nobody007 написа:
Eastern написа:И вместо наказания, тримата красавци хатиб, чинков и соколов отново в екип, получават нов наряд(поръчка) от бфс за следващия кръг!

Да ги наградят трябва дори. Той Чинков е удостоен с ранг международен съдия FIFA R.21, но и на останалите от бригадата да им се присъди такъв.
Доказано обективни, безкористни и безпристрастни в решенията си.
Сътвориха подвиг в мирно време и показаха на цяла България професионализма, който да бъде пример .
Браво на Футболната централа !!!

Зализания педал от години е международен съдия. Не знам дали не е единствения в света международен съдия без международен мач.

TheSailor

Мнениеот TheSailor » 21 авг 2024 18:08

Браво на нашите, че успяха да обърнат мача. Изиграха го с характер.

Относно другите неща в мача: Лампите са виновни, осветлението е виновно, факлите на локо са виновни, аз съм виновен, ние сме виновни. Всички са виновни, но не и съдиите. Те винаги са невинни. Както и инженер Гонзо. Ще видите след 3 години къде ще сме. Е къде ще сме ? На едно ниво с Гибралтар и Малдивите. За стадиона на Локото за 100милиона толкоз. Важното е да се наливат пари по джобовете на съмнителни личности. За 100 милиона сигурно над 100 терена по малките градове по стадионите можеха да оправят...................................... поне да се заиграе адекватен футбол........

Пародията е пълна. Оставка на всички от БФС !!! Тези трябва да бъдат с доживотни присъди, да се подиграват с труда и любовта на фенове и футболисти.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 21 авг 2024 19:02

TheSailor написа: За стадиона на Локото за 100милиона толкоз. Важното е да се наливат пари по джобовете на съмнителни личности.

Трите построени трибуни до момента са по поръчка за 12 милиона лева, която май беше индексирана по едно време, ама все пак не е стигнала повече от 15-16 милиона, така че нека не се изказваме неподготвени.

Стадионът още е далеч от завършен, но и няма да струва 100 милиона със сигурност.

За терените и парите в съмнителен джоб съм съгласен, ама лапаницата и борбата ще е с обявената в момента поръчка.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

TheSailor

Мнениеот TheSailor » 22 авг 2024 09:22

Plovdiv_1926 написа:
TheSailor написа: За стадиона на Локото за 100милиона толкоз. Важното е да се наливат пари по джобовете на съмнителни личности.

Трите построени трибуни до момента са по поръчка за 12 милиона лева, която май беше индексирана по едно време, ама все пак не е стигнала повече от 15-16 милиона, така че нека не се изказваме неподготвени.

Първоначално бяха отпуснати към 15 милиона, отделно общината тегли 2-3 милиона, а 2023 им отпуснаха още 59 милиона лева. Е да, не е 100 ама клони натам. Ама за тези пари толкова. Пак казвам, за тези пари, можеше да се оправят много стадиони по малките градове за да се започне игра върху адекватен терен в долните дивизии. Но то идеята никога не е била да се оправи футбола, а да се краде до безкрай, а феновете да си мълчат, защото и те бъркат от кацата с мед и ходят по екзотични дестинации, а в същото време са безработни :)))
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 22 авг 2024 10:49

TheSailor написа:
Plovdiv_1926 написа:

Първоначално бяха отпуснати към 15 милиона, отделно общината тегли 2-3 милиона, а 2023 им отпуснаха още 59 милиона лева. Е да, не е 100 ама клони натам. Ама за тези пари толкова. Пак казвам, за тези пари, можеше да се оправят много стадиони по малките градове за да се започне игра върху адекватен терен в долните дивизии. Но то идеята никога не е била да се оправи футбола, а да се краде до безкрай, а феновете да си мълчат, защото и те бъркат от кацата с мед и ходят по екзотични дестинации, а в същото време са безработни :)))

Човек, не си запознат, казвам ти, че трите трибуни са по обществена поръчка за 12 милиона. Построеното до момента е с тях плюс евентуално индексации.

Другите отпуснати пари още са замразени, защото се обжалва новата поръчка и няма изпълнител, но и те са по-малко от това, което казваш, все пак идеята ми е, че стадионът е далеч от довършен и е абсурдно да с елепи етикет за сто милиона толкова на три трибуни за 12.

За терените съм съгласен, както казах, макар че смятам, че не е лошо и е крайно време да имаме адекватни стадиони всички клубове с някаква фенска маса. Лошото е, че наистина покрай тях се нареждат всякакви "доброжелатели" да строят.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Върни се в “Черно море”