Мнениеот Veso1913 » 27 окт 2023 09:49
Иван Дюлгеров, Кристиян Славов, Цветомир Панов, Даниел Димов, Живко Атанасов, Мартин Дичев, Виктор Попов, Росен Стефанов, Арлинд Дакай, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Мазир Сула, Берк Бейхан, Алекс Фернандес, Николай Златев, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Пабло Гарсия, Атанас Илиев, Исмаил Иса, Брено Фейрейра.
Не че нещо,но ПЕТ наши юноши играха,още 4 на пейката.Общо ДЕВЕТ.Кой играл,кой-не,си е работа на треньора,а не на някаква незабележима мрънкаща персона,незнайно защо представяща се за фен на Черно море.Има нещо лично в това негативно отношение на този вечен мрънкач към Илиан Илиев.Нека той си каже какъв му е проблема с човека.За мен няма значение какъв е,а да си върши работата добре и да виждаме наши момчета в отбора.И двете виждаме че ги прави добре,отбора върви стабилно и въпреки разклащането в последните мачове сме отново на първо място.Ако неизвестният никому търсещ внимание във форума "ент" не знае,под ръководството на ИИ постигнахме нов рекорд по мачове без загуби.Това което той иска не е Черно море да върви добре,а да се случва това,което той иска.А то е ИИ вън от Тича и на негово място някой велик треньор тп Гонзо или Вуцан.Само дето не може да каже колко точно играчи от школата са играли при тях.И друг съм му го казвал.че ако има нещо лично срещу ИИ да отиде на Тича и да говори с него.Да му обясни всичко което мисли за него и да приключва с тази драма.Но вероятно малкоо се страхува и има поведение на...вие драги колеги добавете като какво.
Последна промяна от
Veso1913 на 27 окт 2023 10:02, променено общо 1 път.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!