8 кръг /Черно море - Лудогорец/ 29.08 понеделник 18.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: 8 кръг /Черно море - Лудогорец/ 29.08 понеделник 18.00

Мнениеот ogrizko » 24 авг 2022 15:03

Панов и Сула май по месец им предричаха? Живко идея нямам....... ама аз по-скоро съм с друга настройка за мача: дано Роската и Мартин се стегнат и вдигнат нивото си.... Роската за първи мач нормално да е малко стъписан, дано втория да е по-добре :) Мартин пък на къде по-зле от това дето беше в Пловдив?? въпреки че пак казвам за мен с Велев бек по-добре да излезнем точно тоя мач отколкото с Мартин...... то да стане чудо и да се възстанови някой от играчите, едва ли ще влезе ако не е тренирал наравно с останалите и т.н.
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 авг 2022 15:31

Аз не знам какво въобще дискутираме Роската - той си беше перфектен като за първи мач. Едно подхлъзване не може да го броим за грешка и пак да кажем - той тръгна да покрива зоната на Босанчич, който не знам къде беше отишъл....сигурно да покрива бека, който пък го минаха като колец. Аз за грешки на Росен не се сещам, сменен беше покрай Дичев защото се схвана и Илиан го каза. С Лудогорец нашата рецепта на успеха винаги е била една - да ги смачкаме с агресия в центъра. Имаме класата откъм играчи, дори и Сула да не е на линия - Мимито, Васката и Матеуш могат да вземат тази зона. Това да направим, мача е 50% готов спечелен. Рецептата за загуба е да се приберем като насрани, да оставим да ни атаквуат яростно с качествените си крила, да ни развинтят по бековете, да комбинират пред нашето поле 1-2, 1-2 и ще ни качат даже на резултат. Когато сме падали от тях - винаги е било така, излизаме насрани и падаме, а когато сме ги били - излизаме да ги бием и ги бием. Илиан е бил замесен и в двата вида мачове и настройки на отбора, добре знае и едното, и другото. Според мен не от Роската и Дичев, а от настройката на самия Илиан зависи мача. Както зависеше този на Армията, който загубихме и както зависеше тоя в Пловдив, който спечелихме (защото искахме да спечелим)....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 25 авг 2022 06:37

Аз пък мисля че този мач ще го загубим. Освен че играем във Варна, сякаш нямаме друг плюс. Няма какво да се залъгваме, Лудогорец и ходом да играят, пак са фаворит, срещу който и бг отбор да играят. Естествено, мача може да свърши всякак, но ми се струва че не зависи от нашия отбор. Доста са напред с материала, във всяко отношение.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 авг 2022 08:35

Marlboro написа:Аз пък мисля че този мач ще го загубим. Освен че играем във Варна, сякаш нямаме друг плюс.

може и да го загубим, но пък не трябва да го губим предварително и да сме страхливи, а надъхани за победа и да се борим :) иначе другия плюс е, че лудогорец (все още) имат мач за суперкупата 2 дни по-късно, така че нашия мач ще имат интересен състав според мен, но ще видим....

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 25 авг 2022 09:46

Marlboro написа:Аз пък мисля че този мач ще го загубим. Освен че играем във Варна, сякаш нямаме друг плюс. Няма какво да се залъгваме, Лудогорец и ходом да играят, пак са фаворит, срещу който и бг отбор да играят. Естествено, мача може да свърши всякак, но ми се струва че не зависи от нашия отбор. Доста са напред с материала, във всяко отношение.

И така да е,ето ти още един плюс за нас.Нагласите и очакванията са,че ще ни бият и са фаворит,така че какво по-хубаво за нашия отбор.Така може да излезе освободен психически ,да се раздаде на макс и да играе смело ,пък каквото стане.И да загубим не е фатално,така че много се надявам да играем смело и можем само да спечелим от този мач.
За вас моряци ний живеем...

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 25 авг 2022 13:23

Силата и качеството в отбора на Лудогорец е безспорна… Нашата мотивация е също безспорна. Знаем добре срещу кого се изправяме .
Важно е по-скоро доколко мотивирани ще бъдат играчите на Лудогорец…
Видяхме ги в мача им с опашкарите от Пирин…. През цялото първо полувреме неможаха да развинтят защитата им… а след почивката показаха съвсем друго лице… т.е. когато са пределно мотивирани могат да победят всеки един отбор… Така бе в мача им и с числото в третия кръг… който едва не загубиха…
Мачът може да отиде и в двете посоки… но аз лично и на реми ще съм доволен…Само да добавим, че качество и в нашия състав не липсва !!!
Нека по-добрият победи.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 25 авг 2022 14:43

Ако влезем готови за битка в този мач, ще го вземем. Имаме достатъчно качество в отбора, за да бием Лудогорец. Само не трябва да се предаваме. Лудогорец са наемници - в това е разковничето.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 авг 2022 18:37

Много е важно Илиан как ще подходи към мача - като към битка за победа или като опълчение за 0:0. Колкото до Лудогорец ще кажа следното - ние с доста по-слаби състави на Черно Море, пак с тренер Илиан сме побеждавали много по-силни състави на Лудогорец. Това са историческите факти.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 26 авг 2022 09:08

Лудогорец май ни направиха услуга като решиха да играят 120 мин. снощи и ще са една идея по-уморени за мача си с нас... но честно казано не бързам да се радвам чак толкова, че и ЦСКА предния сезон така дойдоха уморени и ги сгазихме отвсякъде и с половин положение успяха да измъкнат 0-1 .....все пак 11 кратен шампион не се става току-така, имам предвид че дори да са уморени ще търсят ефективност и дано не я намерят тая ефективност и да се възползваме тоя път от умората на противника или там каквито дивиденти ще имаме след снощния мач и предстоящия за Суперкупата на Бг :) поне ще е интересно какво ще стане...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 26 авг 2022 09:22

Нямам идея Лудогорец как ще са с/у нас в понеделник, но вчера с/у Жалгирис бяха трагични.

Върни се в “Черно море”