mursusaid написа:Днес много бях разочарован от Адемар,смисъл ,че повече очаквах от него и дано това днес да не му беше ден просто,а не че толкова си може.
Ще се сетиш, братле.... аз още като го гледах в контролата с Левски казах, че за нищо не става. И наистина ви се чудех какво толкова му харесвате, ама само вие си знаете... то не бяха хвалби и чудесии

Що се отнася до Колю и отбора и т.н. ....на мен всичко ми харесва, с изключение на трансферите.... взимането на Адемар - грешка (не знам дали Колю е чел форума на гонг дето доста го хвалихте и затова да го е взел), това дето не взехме качествен централен нападател - още една грешка... за мен Здравко Лазаров не е централен нападател, а ляво крило или нещо такова....

Какалов верно вкарва голове, обаче трябва топката да е близо до вратата и да му се налага да отправи само изстрела към вратата.... и дано тия му изстрели сега да бяха плод на мокета, че иначе лошо... щото не го виждам как надбягва защитниците и си печели сам добра позиция да вкара гол

Кулибали нещо се е разкулибал ама ще се оправи... има хъс, желание и всичко необходимо да го направи, дано контузията не е сериозна и да се върне бързо в игра

Та, общо взето 2-3 слаби места има в отбора, които се нуждаят от промяна зимата, но може би ще трябва да се дадат малко пари, стига само свободни трансфери сме чакали вече