yavorescu написа:Catenaccio di Lucanese, dare ragazzi opalcenzzi
Lucanese Coverciano... за повече тежест

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Vladislav написа:yavorescu написа:Catenaccio di Lucanese, dare ragazzi opalcenzzi
Lucanese Coverciano... за повече тежест
ralimavridov1 написа:Няма как да си кривя душата и да не призная, че Левски в момента играят така както не съм ги виждал. Дори и при загубата от Ботев пак ми харесаха. Обертан е класа, а всички, които взеха са добри. Не знам какво да очаквам от мача, освен с повече късмет да отмъкнем нещо.
bsz1916 написа:ralimavridov1 написа:Няма как да си кривя душата и да не призная, че Левски в момента играят така както не съм ги виждал. Дори и при загубата от Ботев пак ми харесаха. Обертан е класа, а всички, които взеха са добри. Не знам какво да очаквам от мача, освен с повече късмет да отмъкнем нещо.
срещу Берое пак нищо не играха но къде с късмет , къде с подпиране от съдията измъкнаха 1 точица след 5 поредни загуби в Стара Загора . .
sandi74 написа:Сериозно ли ви е страх точно от този Левски![]()
![]()
Ако наистина е така работите отиват на разгром въпреки че италианския пенсионер ги нарецда само правилно в защита а в нападение са гола вода
Clarion написа:yavorescu написа:Catenaccio di Lucanese, dare ragazzi opalcenzzi
ами да, срещу Етър успя
Sole написа:Те Левски без съдийска помощ точка не са взимали! А сега с идването на италианския палячо и съдиите им станаха още по нагли в опит да накриват некадърността му, все пак трябва да се оправдаят милионите които хвърлиха на вятъра.На Герена сме свикнали да играем срещу 14 на терена,така,че с нищо ново не могат да ни изненадат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост