Черноморец - ЧЕРНО МОРЕ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Черноморец - ЧЕРНО МОРЕ

Мнениеот Converse » 10 авг 2009 13:47

greenpeak написа:
ntodorov написа:lORD - че, какви мачове си гледал бе човек. За какво мачкане срещу ПСВ говориш, ами, че ония си играха като настойник с малко детенце - контролираха играта и внимаваха да не ви бият с разлика. Много насериозно сте се взели. Недейте така. Черноморец си е по-стойностен отбор от вас към настоящия момент. Уважавай съперниците и признавай загубите, защото самозалъгването изглежда неадекватно в някои ситуации...

Какви глупости говориш за "СТОЙНОСТНИЯ" Черноморец бе лаик?????

Подценяване в начаото на мача и несериозно отношение от морето. Това е истината. Сами сме си виновни.

Какво ви е стойностното?
Защо не видиш какво сте взели, като играчи?

Самия факт, че Балъка разчита на 'Carucha' Fernández- един абсолютен некадърник говори достатъчно за Черноморец и за самия треньор.

Защо не провериш на 'Carucha' Fernández, какво излиза в Google.
Най-добре отиди във форума на КОЛО КОЛО и попитай кой е 'Carucha' Fernández. Ще си умрат от смях чилииците като разберат, че Балъков го е взел в отбора си за втори път след Ст. Гален.

Доста си забавен.Но не забравяш ли,че взехме Фернандес ТОЧНО ОТ ВАС-ЧЕРНО МОРЕ?!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 авг 2009 13:54

Ами направете си сметката тогава, какъв отбор ви е победил :) :lol: :oops: :o :shock:
Сладури - продължавате да се вземате насериозно. Фернандес - мерандес, ама ви развинти. Дошъл бил от Черно море - ами що сте го изпуснали, а пък като ви гледам отбора те всички са от вашата школа. Пак казвам - Черноморец са по-стойностния отбор от вас
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 авг 2009 14:17

Въпросният футболист беше изгонен позорно, само след три месеца във Варна :mrgreen: .

КАТО КАЗВАМ, ЧЕ СТЕ ЛАИЦИ, ПОСЛЕ СЕ СЪРДИТЕ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Балъка го предложи на Кольо, а след като го изгониха от Тича си го прибра глупака.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 авг 2009 14:46

greenpeak написа:Въпросният футболист беше изгонен позорно, само след три месеца във Варна :mrgreen: .

КАТО КАЗВАМ, ЧЕ СТЕ ЛАИЦИ, ПОСЛЕ СЕ СЪРДИТЕ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Балъка го предложи на Кольо, а след като го изгониха от Тича си го прибра глупака.

Добре, сега Фернандес не е темата, но аз лично го харесвам. Навремето ( вие сте малки и не помните ) имахте Пламен Тимнев - в Черно море ли не беше, в Левски ли, но дойде в Бургас и се изяви като играч. Тука им е по-добре. Ще спомена и Бранимиров, така, че "боклуците", които вие квалифицирате има кой да оцени. Ако на вас не са ви вършили работа на нас ни вършат...и все пак бием с тях или без тях. Футболните мачове са на голове и победи. Пък кой какви капацитети и познания за футбола има ми е точно през оная работа - вие падайте пък после пишете, че ние не разбираме и сме лаици. Само с разбиране футбол не става - трябват и умения.
Желая на Морето късмет и успехи, но бъдете реалисти. С тази игра не може и в четворката да влезете.Черноморец няма претенции, но мен ме кефят с желанието си за игра. С числено равенство на терена загубата ви щеше да бъде доста по-изразителна. Вярвайте ми, защото не съм лаик - а трезво мислещ човек.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 авг 2009 15:11

Казах ти, провери на 'Carucha' Fernández, какво излиза в Google, не се бъзикам, напълно съм сериозен. Ще разбереш за какво става въпрос.
Хората го скъсват от подигравки в Южна Америка. Този е обявен за посмешиште и пълен некадърник.

Отностно Черно море, последните десет години винаги сме били пред Черноморец в шампионата, така че коментарите ти са неуместни за класата на двата отбора.
Когато поне веднъж завършите пред нас, тогава ни коментирай и прави сравнения. Направете поне един добър сезон та тогава говори за стойностен Черноморец.

И нещо друго, срамно е да не може 2500 зрители да съберете. Липсата на публика достатъчно говори за това що за "СТОЙНОСТЕН" отбор сте. НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА!!!
Със сасипването на истинският Черноморец или ликвидирането на Нафтекс до никаде няма да се докарате.

Sailor
Контакти:

Мнениеот Sailor » 10 авг 2009 15:31

ntodorov написа:lORD - че, какви мачове си гледал бе човек. За какво мачкане срещу ПСВ говориш, ами, че ония си играха като настойник с малко детенце - контролираха играта и внимаваха да не ви бият с разлика. Много насериозно сте се взели. Недейте така. Черноморец си е по-стойностен отбор от вас към настоящия момент. Уважавай съперниците и признавай загубите, защото самозалъгването изглежда неадекватно в някои ситуации...

Добре де, не си лаик. Така добре ли е?
Как обаче, от само един мач направи извод, че Черноморец е по-стойностен от Черно море? И ще отречеш ли, че имаше много късмет - 2 удара, 2 гола? И загубата щяла да е далеч по-изразителна при числено равенство... Поздравления за мъжката игра на Черноморец, направиха добри неща, но хайде стига хипотези!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 авг 2009 15:54

В БГ разбираме от всичко. Не се сърдя, че някой ме обвинява за лаик, напротив. Хората са казали, че този, който си мисли, че разбира от всичко - значи нищо не е разбрал. Аз знам, че Черноморец вчера победи и то с желание и хъс. Въобще не ме интересува в Гугъл какво пише за Фернандес, защото снощи не Гугъл, а Фернандес игра и то добре. Пък иначе типично по български звучите: Вие бихте щот съдията ви подпира, защото ПСВ ни умори, защото терена е изкуствен, защото, защото. Ами нали сте тръгнали класиране да гоните - един жалък според вас отбор с една жалка пак според вас публика ви биха...ами накъде сте тръгнали и чия пепел върху главите си посипвате. И накрая не разбрах. Яд ви е, че паднахте или ви е яд, че Черноморец би ?...Ако питате мен трябва да се ядосвате за първото и да забравите този мач в, който бяхте и тактически и игрово надиграни.
ПС: Здраво съм стъпил на земята и казвам: Черноморец може и да изпадне, но искам да играе така. Не се заблуждавам, че сме голям отбор, но и вие недейте да се вземате насериозно, защото с тази игра само пачките на ТИМ ще помагат, но в Европа - виждате, там пари и задкулиси има, но за други отбори. Що се касае за публиката ни. Просто преди десетина години Нефтохимик вдигна високо летвата и хората от моето поколение очакват само такива мачове...И ако Черноморец заиграе добре( както снощи) стадиона пак ще се пълни.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2009 17:21

ntodorov написа:Ами направете си сметката тогава, какъв отбор ви е победил :) :lol: :oops: :o :shock:
Сладури - продължавате да се вземате насериозно. Фернандес - мерандес, ама ви развинти. Дошъл бил от Черно море - ами що сте го изпуснали, а пък като ви гледам отбора те всички са от вашата школа. Пак казвам - Черноморец са по-стойностния отбор от вас

Сладур- да изпоконтузиш половината ни футболисти ли е стойностно- радвайте се сега на пролет на Тича ще ви бием!!!
И накрая пак ще сме пред вас в класирането както винаги -"стойностният отбор"!!!!

Sailor
Контакти:

Мнениеот Sailor » 10 авг 2009 17:58

Яд ви е, че паднахте или ви е яд, че Черноморец би ?...Ако питате мен трябва да се ядосвате за първото и да забравите този мач в, който бяхте и тактически и игрово надиграни.
Яд ни било, защото сме загубили точно от Черноморец? Защо го пишеш, след като знаеш, че не е така? Съперничеството между двата отбора е историческо или това беше мача на сезона за нас? Хайде сега, не ни изкарвай злобари, каквито много добре виждаш, че не сме.
И няма как да сте ни надиграли нито тактически, нито игрово, защото след червения картон тактиката ви беше единствената възможна, а игрово предимство с 10 души не беше и възможно да имате. Преди картона мачът беше равностоен, с едно отлично индивидуално изпълнение за вас повече при първия ви гол. И много, много шанс при този гол, макър че лошо няма - шансът е част от играта, но не означава надиграване.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 авг 2009 18:25

Това, че ще бъдете по-напред в класирането не означава, че сте по-добри. От мен имате реверанс и ще стискам палци да бъдете по-напред в класирането :lol: . Черноморец може и да изпадне, но да играе добре. Не го искам напред в класирането с вашата игра. :oops: Морски - сега ми отваряш приказката, но за да не ме заболи главата ще си го кажа: на всичкото отгоре отбора ви е и много чуплив. Имаше само здрави влизания в ,които вашите бяха изпочупени. Ами като взимат пачките си и пият до зори тебе не те канят нали? Кво си ги замислил - ами да пият калций повече, да спрат цигарите и алкохола и когато дойдат в Бургас ( иначе няма да ги гледам) и заиграят като мъже - аз ще съм първия, който ще ти честити. Засега ви честитя загубата в Бургас, чрез която в крайна сметка ще бъдете по-напред в класирането от Черноморец :roll: :geek:
Желая ви успех и нека не ви се случват вече съперници като Черноморец, които с измислени играчи и публика да ви бият.
На Тича - естествено, че ще ни биете ( даже се съмнявам, ама хайде), но нали знаете една приказка: бой и **** няма как да се върнат. ;)
САМО ТИЧА. ОЛЕ.

Върни се в “Черно море”