Черно Море-Локомотив/Пд/ 19.08.2016 21:15 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

koseto40
Контакти:

Re: Черно Море-Локомотив/Пд/ 19.08.2016 21:15 ч

Мнениеот koseto40 » 20 авг 2016 11:08

August Burns Red написа:
Готвача написа:И не че нещо,ама си е кеф да пускам това класиране.
1. Черно море 10 8-3 5
2. Дунав 10 5-1 4
3. ЦСКА-София 6 7-2 5
4. Берое 6 3-1 2
5. Локомотив Пд 5 6-5 1
6. Левски 5 3-2 1
7. Верея 4 1-1 0
8. Ботев 4 5-7 -2
9. Лудогорец 3 4-2 2
10. Пирин 3 3-5 -2
11. Локомотив ГО 2 3-6 -3
12. Монтана 1 0-4 -4
13. Нефтохимик 1 2-7 -5
14. Славия 0 3-7 -4
Пожелавам си да се запази такова до края на първенството!

Готвач ли си перач ли си тъпкач ли си не знам ама това класиране няма да се задържи още много ей ся мачовете срещу цска,лудогорец и сте Kaputt !! Този сезон черно море може да е 6 някъде !! лудогорец и цска още не са натиснали !! левски не мисля че ще направят нещо иамт големи усти и много приакзват. Черно море нищо не играе при 1-вия гол и 2-рия натискаха за около 10-15 мин и после нищо. Преди 1-вия гол локото дъраха мача и инициативата така че споко. Груби са черно море на мач по 4 жълти и 2 червени за черно море КАТЪРИ !!

Абе във вашия град до колко години ходите на училище бе..? Колкото ти са познанията по граматика и български,толкова разбираш и от футбол...комплексиран дебил такъв...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 20 авг 2016 11:10

August Burns Red написа:
1. Черно море 10 8-3 5
2. Дунав 10 5-1 4
3. ЦСКА-София 6 7-2 5
4. Берое 6 3-1 2
5. Локомотив Пд 5 6-5 1
6. Левски 5 3-2 1
7. Верея 4 1-1 0
8. Ботев 4 5-7 -2
9. Лудогорец 3 4-2 2
10. Пирин 3 3-5 -2
12. Монтана 1 0-4 -4
13. Нефтохимик 1 2-7 -5
14. Славия 0 3-7 -4

Готвач ли си перач ли си тъпкач ли си не знам ама това класиране няма да се задържи още много ей ся мачовете срещу цска,лудогорец и сте Kaputt !! Този сезон черно море може да е 6 някъде !! лудогорец и цска още не са натиснали !! левски не мисля че ще направят нещо иамт големи усти и много приакзват. Черно море нищо не играе при 1-вия гол и 2-рия натискаха за около 10-15 мин и после нищо. Преди 1-вия гол локото дъраха мача и инициативата така че споко. Груби са черно море на мач по 4 жълти и 2 червени за черно море КАТЪРИ !!

Ти си голям идиот, бе. Точно до първия гол Локо не пипнаха топката. Самия Илиян Илиев го каза: "лош мач за нас, надиграха ни". Така, че явно си бил или дрогиран или пиян. Ама не те упреквам, де. Часа на мача и това, че беше петък си е предпоставка човек да е почерпен порядъчно.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 20 авг 2016 14:16

Oще в първата ни контрола се видя,че стила на игра ще е много по различен от това,което играехме..или по точно...нищо не играехме,в последно време...Гонзо изстиска максимално футболистите ни по време на подготовката в Банско...това прави и по време на мач-преса,здрава преса...особено в последните 40 м. По този начин и намачкахме Локото вчера..Това е посоката,правилната игра..Надявам се повечето сме доволни не само от резултата вчера..:) Остава само това да е постоянно,а не епизодични проблясъци..Вярвам,че отбора лека полека се сработва и ще имаме успехи..Дано само контузиите от последния мач не са сериозни,че баланса в защита се нарушава...мамка му..:) Целия отбор игра страхотно,като юмрук бяхме навсякъде..Е,то винаги ще има нещо,което трябва още..За мен това е начина на изнасяне на топката от защита в нападение...Определено в тази фаза куцаме,рядкост са 2-3-4 паса по земя,с които да елиминираме противника и създадем реални опастности..Лично аз вчера съм доволен от няколко неща...Бакари видяхме в нова роля-еднакво силен и ангажиращ и в нападение,и в защита..Кузма-хладнокръвен,пази и гардира добре,не е егоист,ЕФЕКТИВЕН..:) Жорката,както винаги на висота,голямо движение по целия терен през цялото време..Двойката централни защитници-отлично взаимодействие,никакви шансове за прехвалените нападатели на Локо Пд Паланков и Цветков-отлична работа,много отнети топки,смазаха ги в средата ,здрава игра Доста топки се пращаха по крилата,най вече към Цеко..:)))) Явно Гонзо ще разчита много на този начин на игра..Дано с времето хората,играещи на тези постове-португалеца,Романов и Кокона,станат по ефективни и рационални в завършващия пас...центрирането..Очаквахме на вратата да е ЧАН,ама..не..:)Михайлов демонстрира самочувствие,нямаше кой знае каква работа,изнасяше добре топката и с крака,и с ръце..Проблеми там може да имаме при центриранията,където опастността да увисва е голяма..не е много висок..Момчетата се раздадоха наистина..но пък радостта им след мача и нескритите емоции просто изригнаха след последния съдийски сигнал на чучелото от Шумен..Няма да мога най вероятно да присъствам на..дербито на върха в Разград,но ще стискам палци и викам за моряците пред ТВ..САМО ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 20 авг 2016 14:43

August Burns Red написа:
1. Черно море 10 8-3 5
2. Дунав 10 5-1 4
3. ЦСКА-София 6 7-2 5
4. Берое 6 3-1 2
5. Локомотив Пд 5 6-5 1
6. Левски 5 3-2 1
7. Верея 4 1-1 0
8. Ботев 4 5-7 -2
9. Лудогорец 3 4-2 2
10. Пирин 3 3-5 -2
12. Монтана 1 0-4 -4
13. Нефтохимик 1 2-7 -5
14. Славия 0 3-7 -4

Готвач ли си перач ли си тъпкач ли си не знам ама това класиране няма да се задържи още много ей ся мачовете срещу ЦСКА,Лудогорец и сте ....... !! Този сезон Черно море може да е 6 някъде !! Лудогорец и ЦСКА още не са натиснали !! Левски не мисля че ще направят нещо иамт големи усти и много приакзват. Черно море нищо не играе при 1-вия гол и 2-рия натискаха за около 10-15 мин и после нищо. Преди 1-вия гол Локото дъраха мача и инициативата така че споко. Груби са Черно море на мач по 4 жълти и 2 червени за Черно море ....... !!

На хора озлобени като теб отговарям само с усмивка.Дано прочетеш и ОСЪЗНАЕШ какво си написал и какво точно си искал да кажеш,защото аз не те разбрах.Бъди щастлив с твоя любим отбор,радвай се на победите и преживявай загубите.Тогава ще станеш фен.А сега си просто...ти знаеш какво.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 20 авг 2016 17:59

August Burns Red написа:
1. Черно море 10 8-3 5
2. Дунав 10 5-1 4
3. ЦСКА-София 6 7-2 5
4. Берое 6 3-1 2
5. Локомотив Пд 5 6-5 1
6. Левски 5 3-2 1
7. Верея 4 1-1 0
8. Ботев 4 5-7 -2
9. Лудогорец 3 4-2 2
10. Пирин 3 3-5 -2
12. Монтана 1 0-4 -4
13. Нефтохимик 1 2-7 -5
14. Славия 0 3-7 -4

Готвач ли си перач ли си тъпкач ли си не знам ама това класиране няма да се задържи още много ей ся мачовете срещу ЦСКА,Лудогорец и сте ....... !! Този сезон Черно море може да е 6 някъде !! Лудогорец и ЦСКА още не са натиснали !! Левски не мисля че ще направят нещо иамт големи усти и много приакзват. Черно море нищо не играе при 1-вия гол и 2-рия натискаха за около 10-15 мин и после нищо. Преди 1-вия гол Локото дъраха мача и инициативата така че споко. Груби са Черно море на мач по 4 жълти и 2 червени за Черно море ....... !!

Гледай си безидейния селски отбор и не се обаждай. Зелското ти отборче играе най- безидейния и безумен футбол който съм гледал. Пак ще ви бием дето ви хванем той за ЧМ тръгнал да говори. Къде се сравняваш бе село?
Последна промяна от Iceberg на 20 авг 2016 21:46, променено общо 1 път.
Причина: т.1

TBRays
Контакти:

Мнениеот TBRays » 20 авг 2016 19:49

Iceberg написа:Това вече беше друго, снощното! Играта имам предвид! Не 15-20 или 30 мин. по някое време на мача, а през цялото време, от началото до края! Признавам си, не го очаквах чак толкова добре да ни се получи и се чудя, защо досега не го правехме, щом го можем? Добрият отбор на Локо просто беше смазан, принуден.. да не играе нищо! Изцяло наша беше заслугата, Илиян да признае: "Недобър мач за нашия отбор, бяхме надиграни"! Сега остава по-трудното - да задържим това ниво във всеки мач или поне в по-голямата част от времето. Защото да се мобилизираш, да се настроиш и да се хвърлиш в един мач и да ти се получи, да мачкаш.. се случва, но да го правиш всеки мач по този начин - ето това е трудното. Въпреки страхотното представяне и великолепната, безапелационна победа, отново се видяха някои слабости. Бакари раздвижи крилото, докогато можеше, но на другото имахме дупка. Добре, че второто полувреме се връщаше и помагаше поне назад, с което ме впечатли Секо, но е време вече да показва качества, ако ги има в атакуващ план, че куцаме там! Вратарския пост ми е проветрив нещо.. Иначе в средата вчера бяхме бетон! Невероятен мач за Паланков, Цветков не блестеше, но свърши много черна работа и най-важното не бъркаше пасове. Жоро.. какво да го коментирам, благодаря на господ, че го има! Двойката централни се представи на ниво - Николов, както обикновено, Златков явно малко по малко навлиза във форма, дано! Чехчето на бека този път добре, Мишо също - и той навлиза във форма, а като е в такава, знаем какво прави! Кузма направи също страхотен мач и дава много надежди. Дани се включи добре, но ние си го знаем, Коконов не толкова, Малик игра малко, но също на добро ниво. И накрая Гонзо! Чак на мен ми стана гот накрая, когато се усмихваше щастливо пред камерата на интервюто! Ами заслужи си го човека - безпогрешен този път, както в подредбата на състава, така и в смените! Въобще, вчера беше един успешен, щастлив и усмихнат ден за всички "моряци"! Ако продължим така и в следващите няколко мача.. оптимизма за нещо хубаво този сезон, ще има почва! Да не забравяме само, късата резервна скамейка, която е прът в колелото и си е за притеснение и завръщането по-скоро у дома на Тича!

Ето това е мнението което на 99% обобщава мача! Благодаря ти, Леден, че ми спестяваш писане с тези дебели пръъсти на тоя малкия телефон. И за да не сме само суперположителни и овърексайтед, ще си позволя да споделя най-голямото ми притеснение този сезон, а то е вратарския пост. И двамата ни вратари показват качества в отделни компоненти на играта, но са далеч от класата, която се изисква ако преследваме по сериозни цели. Ако не се лъжа за 4 мача противниците ни имат не повече от 4-5 удара към нашата врата и са ни вкарали 3 гола. В този ред на мисли трябва да отбележа страхотната работа на отбора и в защитен план вчера. Много блокирани удари и добро пласиране при центриранията, което помага страшно много на несигурните ни вратари. Все пак, още веднъж - страхитен мач вчера! Не съм бил такъв оптимист откакто спечелихме Купата!

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 22 авг 2016 13:11

Страхотен мач на Черно Море. С такава игра и хъс сме в шестицата. Поздравления за Кузма, който се представи на ниво този път, въпреки, че при вторият гол не беше убедителен. Важното е, че навлиза във форма. За пореден път виждаме, колко важен е Паланков за нас. Той беше на високо ниво, а покрай него и Сашо Цветков. Златков навлиза във форма и е много по-добра опция от Траянов. Сукуп и той на ниво с Локо Пловдив, но определено ще има конкурецния в лицето на Станчев. Секо трябва да е по-уверен в отиграванията си, но въпреки това изнесе добър мач. Притесненията ми бяха, че Емил Михайлов е на вратата и донякъде се оправдаха. Да, не получихме гол, нямаше много положения пред него, но въпреки това ми настръхнаха косите при някои центрирания. Чанович е далеч по-добър избор. Такава игра се надявам да покажем и срещу Дунав, а и до края на шампионата!
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 22 авг 2016 16:12

Не се надявах на толкова добра игра, браво !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 22 авг 2016 16:15

Имахме необходимата агресия, но като качество играта бе далеч от желаното ниво. Естествено, на "мускули" може да се спечели мач срещу всеки съперник, така че ако задържим това игрово поведение имаме шансове за един добър сезон.

Най-добрия ни мач от доста време насам.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 авг 2016 16:28

Само с "мускули" и преса няма да стане. Доста от другите отбори също го могат. И тук идва ред на тактиката, на надхитрянето... А на Гонзо тези неща му липсват. Много е предвидим. И редовият фен може да познае състава и играта за всеки мач(ако няма контузии). От сън да го бутнеш...

Върни се в “Черно море”