Андре-Пиер Жиняк 96 написа:bobo_13 написа:
Абе я се кротни малко. Хиляи пъти съм го казвал и доказвал в този сайт, че аз съм фен единствено и само на Етър.
Аз съм си кротък по природа. Ама твоите конспиративни глупости точно за този мач ги чета поне за 4-5-ти път. Като си фен на Етър си гледай Етъра, а не ми се прави на защитник на Лудогорец или бледо копие на Кашчей.![]()
От такива конспиратори като теб в България хората се съмняват за всичко. Тия глупости, че Левски не може да бие Лудогорец без да им легнат си ги пази за себе си вместо да насаждаш съмнения в хората без да има такива реално.
Аз си го гледам Етър. Все пак това е форум за споделяне на мнение. Да, в момента и с наличните футболисти ако и двата отбора играят на 100% Левски няма как да бие Лц. Това си е мое лично мнение както и много мои колеги левскари го споделят. Всички признават, че Лц е най-добрият отбор в България откъм футболисти.
Да, когато се сведат нещата до един мач, пред препълнени трибуни и фанатизирани фенове всичко е възможно. Тогава на крилете на опиянението и от емоцията домакините играят на 200%. Видяхме есента как едни добри и мълниеносни атаки и няколко индивидуални грешки в защита донесоха победата на Левски. А тогава Лц можеше да отнесе още голове(както и да бие). Това определено беше най-силният мач на Левски есента. Сега ако съумеят да повторят това, пак е възможно. Ще видим довечера. Лц в София с/у софийските отбори играе много пасивно. Така беше и с/у Локо Сф, ЦСКА дори Славия(където просто извадиха късет и Везала им подари победата). Много надменно държание имат и може да ги удави. Без значение за мен кой ще победи и без това на финала ще съм за ЧМ(трябва да се порадват и моряците на трофей, както беше с Берое). Почти на 90% съм уверен, че победителят довечера ще е Левски. Гледам в Бет-а коеф за Левски е 2.90...ще си помисля още малко дали да заложа, защото имам някаква нотка съмнение дали ще свърши всичко в 90 минути.....логиката е такава, че Левски бележи редовно на Герена, а един гол от който и да е отбор моментално изключва продължения.....ще си помисля. Дано не вали надвечер, че ще се скофти мача. Като гледам какво се е навъсило навън