Черно море ФИНАЛ / Живко Атанасов:Левски ще победи Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Черно море ФИНАЛ / Живко Атанасов:Левски ще победи Лудог

Мнениеот bobo_13 » 29 апр 2015 10:54

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
bobo_13 написа:
Абе я се кротни малко. Хиляи пъти съм го казвал и доказвал в този сайт, че аз съм фен единствено и само на Етър.

Аз съм си кротък по природа. Ама твоите конспиративни глупости точно за този мач ги чета поне за 4-5-ти път. Като си фен на Етър си гледай Етъра, а не ми се прави на защитник на Лудогорец или бледо копие на Кашчей. :?
От такива конспиратори като теб в България хората се съмняват за всичко. Тия глупости, че Левски не може да бие Лудогорец без да им легнат си ги пази за себе си вместо да насаждаш съмнения в хората без да има такива реално. 8-)

Аз си го гледам Етър. Все пак това е форум за споделяне на мнение. Да, в момента и с наличните футболисти ако и двата отбора играят на 100% Левски няма как да бие Лц. Това си е мое лично мнение както и много мои колеги левскари го споделят. Всички признават, че Лц е най-добрият отбор в България откъм футболисти.
Да, когато се сведат нещата до един мач, пред препълнени трибуни и фанатизирани фенове всичко е възможно. Тогава на крилете на опиянението и от емоцията домакините играят на 200%. Видяхме есента как едни добри и мълниеносни атаки и няколко индивидуални грешки в защита донесоха победата на Левски. А тогава Лц можеше да отнесе още голове(както и да бие). Това определено беше най-силният мач на Левски есента. Сега ако съумеят да повторят това, пак е възможно. Ще видим довечера. Лц в София с/у софийските отбори играе много пасивно. Така беше и с/у Локо Сф, ЦСКА дори Славия(където просто извадиха късет и Везала им подари победата). Много надменно държание имат и може да ги удави. Без значение за мен кой ще победи и без това на финала ще съм за ЧМ(трябва да се порадват и моряците на трофей, както беше с Берое). Почти на 90% съм уверен, че победителят довечера ще е Левски. Гледам в Бет-а коеф за Левски е 2.90...ще си помисля още малко дали да заложа, защото имам някаква нотка съмнение дали ще свърши всичко в 90 минути.....логиката е такава, че Левски бележи редовно на Герена, а един гол от който и да е отбор моментално изключва продължения.....ще си помисля. Дано не вали надвечер, че ще се скофти мача. Като гледам какво се е навъсило навън
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 апр 2015 11:00

Alexandrov93 написа:
Живко Атанасов: Левски ще победи Лудогорец

ТОЗИ НЕ ИСКАМ ДА ИГРАЕ НА ФИНАЛА, особено ако мача е с левски !!!!!!!!

Няма да ги бият, спокойно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 29 апр 2015 11:00

anihilator написа:
Alexandrov93 написа:

Да си спомним мача с Левски от есента ;)

Спомням си!!!!!! Живко Атанасов влезе към 80-та минута като резерва, левски правеше атака и топката "случайно" мина между краката на жифко и Аниете излезе сам срещу вратаря, но не успя да вкара. След това допусна още 2-3 грешки, които също стигнаха за положения за гол. Щом за 10 минути прави такива неща, какво може да направи за 90 минути, не ми се мисли. По-добре да не ходя на финала, ако този ще играе. Стефан Станчев, момчето, му пожелавам да се оправи бързо, но изключително се радвам че няма да играе на финала, особено ако е срещу левски. Той е другия син герой.

Състава за финала, ако Китанов е готов за игра и е във форма, разбира се и АКО МАЧА Е СРЕЩУ ЛЕВСКИ:

------------Китанов-----------
Кулибали---Котев---Венков
--------Стеньо----Паланков---
--------Букхарт---Ернандес---
Курьор------------------Райков
--------------Бижев--------------

ако е срещу Лудогорец, предпочитам за всеки случай Ернандес да си остане на пейката за сметка на Марк Клок, че точно тези два отбора разполагат с много "други начини" и не искам да разбирам какви са.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 29 апр 2015 11:04

bobo_13 написа:На мен ми прави впечатление колко е спокойно в Лц и как се приемат с лека ръка загубите. Предните сезони след 1 загуба се започваше да се спрягат заместници на треньора, Гела скачаше и т.н. Сега се получават някви загуби за Лц, някакви странни резултати и едно спокойствие цари там. Сега ми излиза Дерменджиев и казва "Няма да е трагедия ако отпаднем от Левски"????? Шах и мат.

И аз вчера като прочетох това и ми беше ясно за какво иде реч. Предстои голям цирк, тъй като не е лесно отбор от класата на Лудогорец да симулира срещу такива дръвници, за да падне. Все пак някой от сините ще се наложи да вкара по някое време.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 29 апр 2015 11:22

Ами съвсем нормално по - мотивирания отбор да продължи напред - Байерн снощи легнаха ли? Между другото скоро не бях виждал букитата да слагат Лудите като аутсайдер в мач от БГ сега гледам коеф. са 2 за Левски и 2.60 за Лудогорец...

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 29 апр 2015 11:47

runnersa написа:Ами съвсем нормално по - мотивирания отбор да продължи напред - Байерн снощи легнаха ли? Между другото скоро не бях виждал букитата да слагат Лудите като аутсайдер в мач от БГ сега гледам коеф. са 2 за Левски и 2.60 за Лудогорец...

Букитата не се лъжат, имат вътрешна информация
между другото преди началото на пролетния сезон коеф. за титла на Лудогорец беше 1.3-1.4 , а ни водеха с 3 точки.
Колкото и да не ни се иска ще се правят подаръци

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 апр 2015 12:38

kabaka написа:първо "политическия натиск" беше голям Левски да не изпадне от топ 6. Я вижте къде е Левски сега. После "политическия натиск" беше голям Левски и Лудогорец да се засекът чак на финала - я изненада, те се срещат още на 1/2 финалите. Сега "политическия натиск" бил голям Левски да вземе купата. Е с десетия опит да се прокара идеята за "политическия натиск" може и да нацелите, ама ако така се гадае все някога нещо от предвиденото се случва. Чудно ми е ако Лудогорец отстранят Левски тая вечер, какво ще кажат въпросните фенове на тезата за "политическия натиск"?....

Много са жалки. Много добре си спомням как говореха, че няма да се позволи Левски да е във втората шестица и, че няма да позволят Лудогорец да се падне на полуфинала. Смешници.
Явно според тях, Лудогорец е някакъв извънземен отбор, който е непобедим. В момента разградчани нямат нищо общо с играта от ШЛ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2015 14:38

Alexandrov93 написа:
anihilator написа:
Alexandrov93 написа:

Спомням си!!!!!! Живко Атанасов влезе към 80-та минута като резерва, левски правеше атака и топката "случайно" мина между краката на жифко и Аниете излезе сам срещу вратаря, но не успя да вкара. След това допусна още 2-3 грешки, които също стигнаха за положения за гол. Щом за 10 минути прави такива неща, какво може да направи за 90 минути, не ми се мисли. По-добре да не ходя на финала, ако този ще играе. Стефан Станчев, момчето, му пожелавам да се оправи бързо, но изключително се радвам че няма да играе на финала, особено ако е срещу левски. Той е другия син герой.

Аз,пък,ще се радвам ако Канибали играе.Той е най-силният ни коз!Този направо си ги вкарва.Хич не се будалка да ги пуска под краката,между краката или над главата!
Нищо,че не е играл в Левски. :mrgreen:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 апр 2015 14:48

blue avalanche написа:
Alexandrov93 написа:
anihilator написа:
Alexandrov93 написа:

Аз,пък,ще се радвам ако Канибали играе.Той е най-силният ни коз!Този направо си ги вкарва.Хич не се будалка да ги пуска под краката,между краката или над главата!
Нищо,че не е играл в Левски. :mrgreen:

Най-напред гледай мача довечера!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 29 апр 2015 14:57

blue avalanche написа:
anihilator написа:
blue avalanche написа:
anihilator написа:
plamenst7 написа:Аз също нямам против всички левскари играещи по други отбори да не играят срещу Левски. Вие какво очаквате? Да вземете юноша на Левски и той изведнъж да си промени клубните пристрастия ли? Няма как да стане! Това че е казал, че Левски ще бие Лудогорец, съвсем не означава, че няма да играе на 100% като се изправи срещу Левски. Правили са го не един и двама левскари.

Така прав си обаче неведнъж е набеждаван за симулативна игра срещу Левски , предполагам автора това има в предвид .

Неведнъж???
Този,пък, да не би да има 50 мача срещу Левски???

7-8 има при нас е поне 4 години.

3 мача като титуляр,ако трябва да сме точни,в А група и един за Купата. :mrgreen:

Живко ти ли си ? :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Черно море”