Черно Море - Хасково, петък 13-ти, 14:30 часа

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ЧЕРНО МОРЕ 1913
Контакти:

Re: Черно Море - Хасково, петък 13-ти, 14:30 часа

Мнениеот ЧЕРНО МОРЕ 1913 » 15 мар 2015 11:38

КироВарна написа:
black sea написа:Всичко е чудесно и прекрасно Киро, но тези твои думи би трябвало да достигнат до феновете, които НЕ идват да подкрепят отбора. А те са много, страшно много, знаеш нали...А какви са причините, обективни или субективни (липса на цели и амбиции, лошо състояние на Тича, слаб футбол) и дали феновете имат основание да са разочаровани, това е тема на дълъг разговор...

Именно за това говорим!Иска ми се да виждам как хората на ТИЧА стават повече и повече!Надявам се след ремонта тези,които не идваха заради лошото състояние,да не си намерят друга причина!Защото ако искаш да направиш нещо,ще намериш начин!!!Ако не искаш,ще измислиш причина!!!Това не съм го казал аз,но е много вярно за подобни ситуации!А цели и амбиции,поне у треньори и футболисти има!Дано се амбицират повече и собствениците!

Абе стига оправдания бе хора на мач не се ходи за да си в 5 звезден хотел а да си подкрепиш отбора ... то в България нормален стадион няма но на другите стадиони пак има повече хора ... с 400 човека на мач как да ни се направи 20 хиляден Гагарин ?! Как може да им пречи стадиона с Хасково примерно ама срещу Левски и ЦСКА да е пълен .... стига излагаций ... ИЛИ СИ ФЕН И СИ НА СТАДИОНА ВИНАГИ ИЛИ НЕДЕЙ ИДВА ИЗОБЩО (като изключвам хората с извинение че е бил на работа или е бил болен )
ВАРНА Е ЗЕЛЕНА !!! ЧЕРНО МОРЕ 1913

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 10 апр 2015 18:48

Има ли и други колеги, които гледат в Гонг Плей?
Днес искам да си счупя компа заради тях!
Насича ми през второто полувреме много яко.
Даже реших да си рестартирам рутера, но проблема не е в мен.
Т.е. плащаме си пак за нещо, което не получаваме!!!
Не съм за 3-4 лева или колкото струва абонамента, но е смешно да предлагаш
услуга, която не можеш да доставиш, дори и 50 цента да изискваш!!!!
За нас феновете в чужбина няма много опции и се радвам, че поне има къде да гледам отбора
но все пак съм възмутен! Не можах да разбера какво се случва второто полувреме.
:evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 10 апр 2015 19:02

На всичко отгоре и спряха предаването точно когато започваше интервюто с Никола Спасов!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ИЗРУДИ!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 10 апр 2015 19:04

Батстанчо написа:Има ли и други колеги, които гледат в Гонг Плей?
Днес искам да си счупя компа заради тях!
Насича ми през второто полувреме много яко.
Даже реших да си рестартирам рутера, но проблема не е в мен.
Т.е. плащаме си пак за нещо, което не получаваме!!!
Не съм за 3-4 лева или колкото струва абонамента, но е смешно да предлагаш
услуга, която не можеш да доставиш, дори и 50 цента да изискваш!!!!
За нас феновете в чужбина няма много опции и се радвам, че поне има къде да гледам отбора
но все пак съм възмутен! Не можах да разбера какво се случва второто полувреме.
:evil: :evil: :evil:

При мен нямаше никакви проблеми през целият мач/ЮК?/.Нито насичаше,нито прекъсваше,само дето спря предаването при началото на интервюто на Кольо.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 10 апр 2015 19:10

Не знам какво да мисля.Детето гледа в немски сайт детски програми, които вървяа перфектно по време на мача.
При положение, че са повечето ХД формат и няма насичане си мисля, че не от нета ми, но вече не знам.
Това с интервюто ме уби.....но не се случва за първи път, спомням си един мач след, който Кирчо Котев щеше да говори
и там същата история беше.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 10 апр 2015 20:32

Различни неща са.Зависи от конкретната линия по която върви даден пакет с данни.Но лошото е,че пак ние сме прецакани от самото предаване.Ако беше шопски отбор,нямаше да спрат предаването точно преди интервюто,нали?А тези жалки 4 лева не са проблем,дадени за любимият отбор.Даже съм щастлив че мога да ги дам/имам в предвид за да мога да ги гледам/,защото можеше и без пари да е,но да не можем да ги гледаме въобще.Аз съм доволен от платформата като цяло.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 10 апр 2015 20:36

Относно мача-отново си пролича голямата класа на Ернандес и Бижев.На този му трябва време,постоянство и не на последно място-добър терен за да покаже качествата си.Но ми се струва малко непостоянен в изявите си.И може би поради тази причина е при нас в момента.Ако няма кусури,с подобни отигравания щеше да е в поне средно европейски отбор.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 10 апр 2015 22:36

И аз се радвам, че мога да ги гледам.
Предни години беше затъмнение.
Изразих мнение, че много се дразня
когато искам да гледам и в даден момент
корнер, фаул, положение и т.н.
се получи зацепване на картината
и гледам като Ал Бънди!!!!
Иначе слава Богу, че ги има тези
платформи!Иначе пак ще има:
Колеги, някой да ми пише как е протекъл
мачът днес! :) :) :)

САМО "ТИЧА"!!!

Потребителски аватар
Гамаюн

Мнениеот Гамаюн » 10 апр 2015 23:04

Моряците за пореден път доказаха, че играят феърплей - можеше да не се напънат срещу "Хасково" и да поставят боксовата си круша от Лаута в още по-инфарктно състояние.
Според мен най-накрая попаднахте на правилния за отбора ви треньор.

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 11 апр 2015 08:03

Добри ми каза,че ремонта на ТИЧА почва на 1 юни(абсолютно 100%).Вчера мача няма нужда от коментар,както и самото разделение на две 6-ци.

Върни се в “Черно море”