КироВарна написа:black sea написа:Всичко е чудесно и прекрасно Киро, но тези твои думи би трябвало да достигнат до феновете, които НЕ идват да подкрепят отбора. А те са много, страшно много, знаеш нали...А какви са причините, обективни или субективни (липса на цели и амбиции, лошо състояние на Тича, слаб футбол) и дали феновете имат основание да са разочаровани, това е тема на дълъг разговор...
Именно за това говорим!Иска ми се да виждам как хората на ТИЧА стават повече и повече!Надявам се след ремонта тези,които не идваха заради лошото състояние,да не си намерят друга причина!Защото ако искаш да направиш нещо,ще намериш начин!!!Ако не искаш,ще измислиш причина!!!Това не съм го казал аз,но е много вярно за подобни ситуации!А цели и амбиции,поне у треньори и футболисти има!Дано се амбицират повече и собствениците!
Абе стига оправдания бе хора на мач не се ходи за да си в 5 звезден хотел а да си подкрепиш отбора ... то в България нормален стадион няма но на другите стадиони пак има повече хора ... с 400 човека на мач как да ни се направи 20 хиляден Гагарин ?! Как може да им пречи стадиона с Хасково примерно ама срещу Левски и ЦСКА да е пълен .... стига излагаций ... ИЛИ СИ ФЕН И СИ НА СТАДИОНА ВИНАГИ ИЛИ НЕДЕЙ ИДВА ИЗОБЩО (като изключвам хората с извинение че е бил на работа или е бил болен )