BRF написа:2:0 ще ми повдигне още повече настроението в деня на празника на града ми!
Миналата прогноза се издъни и беше време да се случи.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
BRF написа:2:0 ще ми повдигне още повече настроението в деня на празника на града ми!
rodman написа:Понеже няма тема и за мача за Купата със Славия... Моного добро впечатление ми направи играта, смените и поведението. Всичко дирижирано и направно с мисъл от Никола Спасов. Дано инерцията продължи на Никулден и следващата седмица на Армията! Успех, Моряци!!!
moreto vn написа:BRF написа:2:0 ще ми повдигне още повече настроението в деня на празника на града ми!
Миналата прогноза се издъни и беше време да се случи.Този път може би ще познаеш.
![]()
Sole написа:Синята медийна л@йнарка вече взе да пръска отрова: Плач-сините нямали защита!А,премълчават разсеяно, че моряците са без капитана си Котев, наказания нарочно за точно 3 мача Сашо,за да пропусне мача с Левски,контузения халф Клок +Д.Георгиев,Бакари,Китанов.
Очаква се плюенето по Ч.море и сълзите за умрелия "фк левски" да почне от днес ! : за терена- за дъжда - за калта- за стадиона- за съдията--за грубите моряци - за лошите тим- за треньора--за футболистите ..и т.н.
Единствено този път медийната л@йнарка не може да извади от торбата с лъжите по обясними причини,че видите ли еди кои си от Ч.море искали да ходят в "фк левски"![]()
Очаквах левскарчето от софия Ники Йорданов да свири този мач,но си изгърмяха този патрон за да спасят срама за Купата
rodman написа:Понеже няма тема и за мача за Купата със Славия... Моного добро впечатление ми направи играта, смените и поведението. Всичко дирижирано и направно с мисъл от Никола Спасов. Дано инерцията продължи на Никулден и следващата седмица на Армията! Успех, Моряци!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта