Черно море - Левски 6.12 събота 12.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Черно море - Левски 6.12 събота 12.30ч.

Мнениеот moreto vn » 04 дек 2014 10:37

BRF написа:2:0 ще ми повдигне още повече настроението в деня на празника на града ми!

Миналата прогноза се издъни и беше време да се случи. ;) Този път може би ще познаеш. :mrgreen: ;)

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 04 дек 2014 11:09

Понеже няма тема и за мача за Купата със Славия... Моного добро впечатление ми направи играта, смените и поведението. Всичко дирижирано и направно с мисъл от Никола Спасов. Дано инерцията продължи на Никулден и следващата седмица на Армията! Успех, Моряци!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 04 дек 2014 11:13

rodman написа:Понеже няма тема и за мача за Купата със Славия... Моного добро впечатление ми направи играта, смените и поведението. Всичко дирижирано и направно с мисъл от Никола Спасов. Дано инерцията продължи на Никулден и следващата седмица на Армията! Успех, Моряци!!!

Има,има тема за мача с белите,но няма лошо да прочетем и тук какво мислиш. ;) Кольо я мисли тази игра с няколко хода напред и засега му се получава,въпреки съдийските тесли в ущърб на Морето.Само срещу Левски в София и ЦСКА на Тича имаме загубени от съдиите 4 точки.За другите няма да коментирам.На Никулден се надявам да почерпим "шарана-тигър" с няколко попадения за здраве и берекет.
п.п.http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levs ... re-307682-отново в услуга на сините,а защо не споменават че Морето са без защита за този мач?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 04 дек 2014 11:23

Победа за Черно море с 2-1

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 дек 2014 11:33

moreto vn написа:
BRF написа:2:0 ще ми повдигне още повече настроението в деня на празника на града ми!

Миналата прогноза се издъни и беше време да се случи. ;) Този път може би ще познаеш. :mrgreen: ;)

Така е!Голът който отбелязахте ме изненада!Иначе другото си беше точно-1:0 с гол на Камбуров!Дано се поправя!

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 04 дек 2014 11:49

Труден мач за Черно море. Може би 1:0 и дано да бием де, защото този мач наистина е последен шанс за влизане в първата шестица. Жалкото е, че загубихме много ценно време и нерви с Наглия, а след това пък беше наложително и задължително да вземем някакъв нападател, най-вече заради контузията на Бакари. Моите уважения към Миро и Живко, ама...не стават, на приливи и отливи им е играта. Две големи, почти фатални грешки на ръководството, но гледаме напред, друг избор нямаме. Все пак назначението на Кольо е добър ход.
Нищо фатално няма да има от едно участие във втората шестица, но пада настроението, мотивацията, съоръжението Тича ще бъде почти празно всеки мач, за съжаление. Щом имаме претенции, че сме някакъв отбор, защо да нямаме и амбиции, цели...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 дек 2014 12:38

Синята медийна л@йнарка вече взе да пръска отрова: Плач-сините нямали защита!А,премълчават разсеяно, че моряците са без капитана си Котев, наказания нарочно за точно 3 мача Сашо,за да пропусне мача с Левски,контузения халф Клок +Д.Георгиев,Бакари,Китанов.
Очаква се плюенето по Ч.море и сълзите за умрелия "фк левски" да почне от днес ! : за терена- за дъжда - за калта- за стадиона- за съдията--за грубите моряци - за лошите тим- за треньора--за футболистите ..и т.н.
Единствено този път медийната л@йнарка не може да извади от торбата с лъжите по обясними причини,че видите ли еди кои си от Ч.море искали да ходят в "фк левски" :mrgreen:
Очаквах левскарчето от софия Ники Йорданов да свири този мач,но си изгърмяха този патрон за да спасят срама за Купата 8-)

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 04 дек 2014 12:46

Ще пропусна глупостите за груб отбор, лош терен, високо налягане, криви греди, вуду магии и други подобни оправдания преди и след мача. Ще се правя, че не съм ги чул, че аман от женски оправдания.
Прогноза 2:0, заради добрата игра на Моряците !

[offtopic]Имало едно време три приятелки.
Първата се омъжила по любов, но постоянно не й стигали парите и луксозният живот.
Втората се омъжила по сметка, но вечно й липсвали внимание и романтични чувства.
Третата въобще не се омъжила и тайно завиждала на другите две.
Каква е поуката? Няма поука! И угодия също.[/offtopic]
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 04 дек 2014 15:24

Sole написа:Синята медийна л@йнарка вече взе да пръска отрова: Плач-сините нямали защита!А,премълчават разсеяно, че моряците са без капитана си Котев, наказания нарочно за точно 3 мача Сашо,за да пропусне мача с Левски,контузения халф Клок +Д.Георгиев,Бакари,Китанов.
Очаква се плюенето по Ч.море и сълзите за умрелия "фк левски" да почне от днес ! : за терена- за дъжда - за калта- за стадиона- за съдията--за грубите моряци - за лошите тим- за треньора--за футболистите ..и т.н.
Единствено този път медийната л@йнарка не може да извади от торбата с лъжите по обясними причини,че видите ли еди кои си от Ч.море искали да ходят в "фк левски" :mrgreen:
Очаквах левскарчето от софия Ники Йорданов да свири този мач,но си изгърмяха този патрон за да спасят срама за Купата 8-)

Вече притеснително закъсняват от "Синята медийна л@йнарка" да съобщят че някои от титулярите на Ч. море ще преминат на Гейарена през зимната пауза. Обикновено преди всеки техен мач взимат футболисти от противниковия отбор. Ченгесарска политика.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 04 дек 2014 15:27

rodman написа:Понеже няма тема и за мача за Купата със Славия... Моного добро впечатление ми направи играта, смените и поведението. Всичко дирижирано и направно с мисъл от Никола Спасов. Дано инерцията продължи на Никулден и следващата седмица на Армията! Успех, Моряци!!!

Не съм гледал мача,но от коментара по радиото,останах доволен от развитието му.Нито за момент не дадохме шанс на Славия дори и да помислят за продължаване.Много ми хареса и това,че Кольо пусна в игра младия Йовчев!!!След едноседмичния дъжд над ВАРНА,който няма да спре и по време на мача с Левски,терена ще е по зле от всякога.Дано да имаме късмет,защото в такива условия и най малката грешка може да реши всичко.Както вече писах,уважавам желанието на Н.Спасов да обиграва млади момчета от школата!Това го искаме всички,но дано този път да не реши да пуска Беки в рядката кал.Той е техничар и не е за такива условия!

Върни се в “Черно море”