Черно море - Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: Черно море - Локо Пд

Мнениеот samobotev » 24 авг 2014 08:23

Честита победа и от мен, дано след този мач се вдигнете и малко по малко да си върнете формата от преди години.
Винаги е било добре за българския футбол когато отбори като Черно море са сред водещите, защото за разлика от доста други отбори никога не сте се съобразявали със силните на деня и скачате здраво на всеки отбор без значение дали се казва ЦСКА, Левски или Лудогорец.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 24 авг 2014 09:17

samobotev написа:Честита победа и от мен, дано след този мач се вдигнете и малко по малко да си върнете формата от преди години.
Винаги е било добре за българския футбол когато отбори като Черно море са сред водещите, защото за разлика от доста други отбори никога не сте се съобразявали със силните на деня и скачате здраво на всеки отбор без значение дали се казва ЦСКА, Левски или Лудогорец.

+1913
Респект към такива фенове! Винаги ми е било приятно да прочета подобни изказвания. Значи можем да бъдем толерантни и обективни към другите отбори?! И тук въобще не става дума за това, че се пишат хубави думи за моя любим отбор, а по принцип. Бих адмирирал всяко коректно мнение за който и отбор да е, стига да отговаря на истината и реалността! Когато липсва необоснованата агресия и омраза към противниковия отбор, когато на преден план излязат човешките достойнства, форума може и да бъде приятно място за разтуха и развлечение ;), за обмяна на мисли, мнения, настроения и коментари (за каквото е и създаден де), а не място за псувни, войни, обиди, долни провокации, политически гнусни изстъпления от платени тролове и просташки изхвърляния от безмозъчни идиоти!
Извинения за лееекото спамче, но нали все пак и това се отнася до чудесната ни победа вчера! Браво на Кольо и отбора. Вече съм по-спокоен и очаквам с нетърпение да видя докъде ще стигнат сили и възможности на отбор и треньор, както и последващи действия на паридаващите. Ако все пак не потръгне и останем до зима застрашени от изпадане, ще вземем някой, то е ясно, но ако в следващите мачове продължим с доброто представяне и си осигурим средняшкото спокойствие, не очаквам кой знае какви нови попълнения ;) (за да не се налага на зима подаряване пак на играчи и разбиване на отбор) :mrgreen: Ей, не е лесно "нито много напред", ама и "нито много назад" :lol:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 авг 2014 10:42

Димо Атанасов, Коконов, Дани Г, че дори и един Стенио показаха нелоши неща. Беки се включи добре, движеше отлично топката напред....всички тези момчета изглеждаха и играеха като пълни несретници в схемата на онзи физкултурник - НАГЛИЯ само защото не са дърводелци и не се вписват в "идеите" му за "футбол". Мишо Венков също напомни за себе си, той беше причината за 90% от втория и най-красивия гол, а помним, че досега беше неузнаваемо слаб при Станков, нормално, Мишо и той е футболист, класен, не е някой дърварин. Изобщо - имаме добри играчи, които могат да играят футбол, е, не да се изхвърляме и да кажем, че можем да играем онзи футбол от 2007-2009, но в никакъв случай не сме такова жалко отборче в каквото се опита да ни превърне Станков. Още след Лудогорец споделих, че най-много ме отврати играта, никога не съм виждал подобно нещо....то дори не беше корида, ние не сме се ритали с тях, просто боцахме нагоре като селяни, жалка история и всичко под 1.90 на терена изглеждаше мега зле. Изкефих се и, че до влизането на Стенио имахме 11 от 11 българи на терена...неща, които пак напомниха за славните времена, когато пак българите бяха 90% от отбора, бяхме известни с комбинативен футбол, силни халфове и изключително българската основа на тима.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 24 авг 2014 11:36

Честита победа!!!Видя се огромната разлика,в играта и в настроението при Кольо!Забравяме за Станков и вървим напред.Него вече няма какво да го дъвчем.Беше се взел много на сериозно,но бързичко разбра,че тук не е Пловдив и ние не сме Локото!!!Не че Локомотив Пд са лош отбор.Или имат лоша публика.Напротив!Много са добри даже,щом са търпяли тоя лицемер цяла година.При всички номера и иширети,които им въртеше заедно с Кокито!Но темата Станков е затворена и не ни интересува.Отбора най-после игра добре и въпреки,че Кольо го чака адски много работа,надежда има!Лошата новина е,че ни чакат два мача със софийско-съдийските отбори.И ще е трудно,защото пак ще сме срещу цялата синьо-червена комунистическа машина.Съдиите ще направят всичко възможно да не вземем нищо от тези два мача.Ще им помагат журналисти и коментатори.Ще замазват и оправдават реферските аванти,както винаги.А червения палячо Ники Александров,след Тексаското клане,може да си спомни и за Баташкото!!!Пиша всичко това,за да припомня на нашите фенове,че сега повече от всякога на отбора му е нужна подкрепа.Играхме добре срещу Локомотив,но всичко е пред нас!Шампионатът едва започва и трудното тепърва предстои!Добрата новина е,че след мача с Левски има пауза,в която Кольо ще има възможност да поработи малко с футболистите.Аз лично мисля,че при отсъствието на Бакари ще са му нужни едно-две попълнения!Надявам се,че се работи по въпроса!Така че,нека футболисти и ръководство си вършат работата както подобава,а ние да ги подкрепяме!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 24 авг 2014 11:40

icko65 написа:Не можах да отида на мача.Искам да видя головете отнякъде но уви.За другите отбори в А група може за Ч.Море-не.

Ще кача репортаж от мача, ако мога, в моят канал : https://www.youtube.com/user/MrGreenpeak

Головете:
Първият след пореден наш корнер, Божилов с глава.
Вторият след пробив от ляво и центриране на Венков, топката мина през един куп хора в нак. поле на Локото (меле) и достигна до самотният Райков. Той от малкият пеналт вката.
Третият е вратарски гол, Райков стреля от пр. своб., топката тупна пред Господинов и влезе. Левашки гол, много смешен :mrgreen: .
Мнението ми за мача и за отбора до сега в първенството:
Слаби сме! Нищо не играем за сега, антифутбол от началото на сезона. В нападение голяма мъка, в средата много грешни пасове, в защита грешки елементарни.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 24 авг 2014 11:45

Ако мога да вмъкна една критична мисъл!
Идвам в България 1 път в годината и смело заявявам , че с всеки изминал път публиката е по-малко и все по-тиха и апатична!!!
Ако вчера неприятното време може да послужи за извинение, то може би аз съм в грешка.
Определено обаче ние феновете сме длъжници и трябва да показваме повече подкрепа по време на мачовете.
Надявам се догодина да съм на коренно противоположно мнение.
За състоянието на "Тича" дори не искам да пиша. Та ние сме по-зле и от аматьорската лига на Варна! !!!!
Вчера се замислих, ако някое детенце го хване разтройство какво точно ще се случи и къде?
И аз имам дъщеря на 7 и тези неща са ми познати. Не ми се мисли за старите хора.
Пред мен на входа мутрягите изгониха един 80-90 годишен дядо зящото картат му била нещо...........ни разбрах.
Нямам думи!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 авг 2014 13:45

Някой знае ли нещо по-конкретно за контузията на Дани Георгиев?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 24 авг 2014 14:06

Скъсани кръстни връзки ,скоро не го чакайте !
ex Popeye

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 24 авг 2014 14:50

Iceberg написа: форума може и да бъде приятно място за разтуха и развлечение ;), за обмяна на мисли, мнения, настроения и коментари (за каквото е и създаден де), а не място за псувни, войни, обиди, долни провокации, политически гнусни изстъпления от платени тролове и просташки изхвърляния от безмозъчни идиоти!

За мача: Видя се желание, борба и гонене дори и на безнадеждни топки. Доволен съм - върнах се с настроение у дома, настроение и усмивки имаше и тазсутрешната черноморска сбирка на по кафе...

За публиката: Поредна грозна картинка:
- мутри на входовете, мутри в агитката;
- курвенска публика сме и това е - тези, които години критикуваха не, ами размазваха Георги Божилов, го изпратиха на крака със скандирания "Жоро, Жоро..". Без капка свян;
- същото и с Никола Спасов. Ами ако не бяхме повели в 43-ата минута?!
- т.нар. "фен клуб на Дани Георгиев" не спря да обижда и нарича "маймуна" Стенио. При всяко отиграване. Е, как да искаме да играе под "приятелски огън". А той показва и наличие на някакъв потенциал;

За "Тича":
- без промяна. За информация - още не съм входирал в канцеларията на клуба онова мое писмо, вече не е актуално. Беше писано по конкретен повод и сега "олеква". Ако има желаещи да съчиним нещо ново и по-конкретно - пишете на "лични";
- Погледнете долу в дясно на снимката за материала "Никола Спасов: Не дадохме шанс..." от помещението за пресконференции. Тази изпопадала мазилка влиза в камери и фотоапарати и на никой не му пука. Тъжен смях...
P.S. На излизане видях Барона. Още едно доказателство, че в клуба на никого не му пука. Дори и за легендите ни!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 авг 2014 15:13

Жалко за Дани Г!!! Като, че ли вчера подразних съдбата сещайки се за един друг физкултурник (освен Станков) от чийто тренировки имахме 4-5 човека аут за по над 6 месеца....Ето, Бакари, Дани Г, това е да те тренира палячо, да ти води подготовките класически физкултурник :idea: :x
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”