Какалов дойде зимата, когато Мастиката вече го нямаше. Явно очакванията бяха високи, а и имаше видим спад в играта на отбора. Кривундел се беше залюбил с Левски, а треньора май наистина изтърва съблекалнята. Контузията на Юруков беше фатална, така и не можахме да го заменим. А и оттогава кариерата му тръгна стремглаво надолу, както и между впрочем на Миро. Юрука сега е в Пирин Разлог, а какъв играч беше...
BTW, от всички бивши наши треньори оттогава Велизар Попов се представя най-добре. Може и да се е понаучил на треньорския занаят.
Фен тема: Колю Спасов. АНКЕТА: Доволни ли сте от избора?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Фен тема: Колю Спасов. АНКЕТА: Доволни ли сте от избора?
yavorescu написа:Какалов дойде зимата, когато Мастиката вече го нямаше.
Моя грешка, Какалов го привлече Мастиката, а си тръгна следващата зима, когато Кольо беше вече уволнен.
-
- Контакти:
Аз съм много доволен от Кольо. Както някой вече каза, той заслужава 2ри шанс и е факт, че никой не успя да надгради над неговите успехи. Вярно е че тогава имахме големи играчи ( Кривия, Йоруков, Жоро, Сашко, Домакина, Танко, Рикардо, Периш, Димов, Борносузов, Милен Петков, Адемар, Миро и Дани + още доста ), за мен с този отбор и шампиони можеше да станем, но както и да е. По времето на Кольо наистина играхме голям футбол, тука като идваха средняшките отбори, въпроса не беше дали ще ги бием а с колко. Ако не се лъжа 2 сезона нямахме загуба на Тича. Равенства с отбори като Берое се приемаха за тотален провал. Факт е че отбора беше много голям, но и заслугата на треньора беше голяма, поне според мен. Но най-важното е да не забравяме, че този отбор, Кольо не го завари готов. Когато той дойде след Ясен Петров ( ако помня добре ) почти никой от големите играчи не беше още в отбора. Кольо сам си направи селекция и си направи отбора.Освен това въпреки много звезди, Кольо постоянно налагаше юноши. Даниел Димов беше твърд титуляр, а Тодор Колев играеше редовно.
В заключение аз лично съм много доволен от избора и в събота по принцип имах ангажимент, а и като цяло не исках да ходя да гледам повече жалката продукция на отбора, но след като Кольо се връща ще направя всичко възможно да отида на стадиона и да го подкрепя.
В заключение аз лично съм много доволен от избора и в събота по принцип имах ангажимент, а и като цяло не исках да ходя да гледам повече жалката продукция на отбора, но след като Кольо се връща ще направя всичко възможно да отида на стадиона и да го подкрепя.
4erno-more написа:Аз съм много доволен от Кольо. Както някой вече каза, той заслужава 2ри шанс и е факт, че никой не успя да надгради над неговите успехи. Вярно е че тогава имахме големи играчи ( Кривия, Йоруков, Жоро, Сашко, Домакина, Танко, Рикардо, Периш, Димов, Борносузов, Милен Петков, Адемар, Миро и Дани + още доста ), за мен с този отбор и шампиони можеше да станем, но както и да е. По времето на Кольо наистина играхме голям футбол, тука като идваха средняшките отбори, въпроса не беше дали ще ги бием а с колко. Ако не се лъжа 2 сезона нямахме загуба на Тича. Равенства с отбори като Берое се приемаха за тотален провал. Факт е че отбора беше много голям, но и заслугата на треньора беше голяма, поне според мен. Но най-важното е да не забравяме, че този отбор, Кольо не го завари готов. Когато той дойде след Ясен Петров ( ако помня добре ) почти никой от големите играчи не беше още в отбора. Кольо сам си направи селекция и си направи отбора.Освен това въпреки много звезди, Кольо постоянно налагаше юноши. Даниел Димов беше твърд титуляр, а Тодор Колев играеше редовно.
По повод на Кольовата селекция,искам да припомня,че и той бая глупости направи.Натири една сюрия доказани футболисти,начело със Слави Жеков....и докара Джалма,фабиньо и ония двамата,както би казал Стратега от Мировяне.Спомнете си как пусна на мача със Сампдория четиримата нови бразилци,които току що бяха слезли от самолета,не се познаваха и не бяха играли с отбора никога.На всичко отгоре се оказаха и пълни недоразумения!!!Димов наистина го налагаше,но след нелепия автогол,именно на този мач,го закова на пейката за доста дълго време!Има и той много трески,но е факт,че изгради добър отбор.Освен бразилските издънки,доведе и много добри футболисти,като Периш и Рикардо например!Дай Боже и този път да постигне,това което постигна първия път!!!
Каквото и да говорим, идването на Кольо Спасов е десет пъти по-добре от оставането на Станков!! Грешката на ръководството може би е, че не го назначи в началото, вместо това некадърно и нагло недоразумение (някак си ми олекна, като се разкара)!? Да си направи Кольо селекцията, да си проведе подготовката, да сглоби и обиграе отбора... Дори и да не беше се справил невероятно, нямаше да е така трагично дереджето на отбора ни в момента!!! Сега нито ще може да работи на спокойствие, нито има време да изпробва това-онова, този или онзи. Сега трябват резултати на момента, спешни мерки, точни и само правилни решения, без никакви или поне не фрапантни или пък фатални грешки?! Което си е много отговорна и трудна за изпълнение задача! Надявам се ръководството да му помогне с намирането и привличането на няколко що годе стойностни и на нужния пост футболисти, а и самия Кольо да успее да се справи! Пожелавам му успех и вярвам, че ако не направи чудо, то поне ще съумее до зимата да закрепи нещата, да се измъкнем от дъното, за да може после по-спокойно да се работи и постигат вече и по-високи цели.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Не ми се иска да създавам нова тема само за една гледна точка. Понеже има връзка с Никола Спасов я поствам тук, но се отнася основно за собственика. Като краен извод май не е далече от истината, макар че аргументите в никакъв случай не са железни. Дано греша!
http://www.7sport.net/7sport/fo_1forum/d7252_3.htm
http://www.7sport.net/7sport/fo_1forum/d7252_3.htm
Не е никак далеч от истината...
Факт е че при Кольо и отбора тръгна нагоре.
-
- Контакти:
Факт!!! Играчи набедени за бездарници, като Живко Петков например просто изглеждат по съвсем друг начин. Целия отбор е съвсем друг, особено в защита и халфова линия. Има и идея в играта. А трябва и да отчетем, че Кольо далече не разолага със класните играчи, които беше събрал преди в отбора. Няма какво да говорим, който е подценявал бачи Кольо му дължи огромно извинение, включая и себе си, защото отдавах успехите ни на силните играчи в миналото, но после видяхме, че същите играчи не можеха 2 паса да си дадат, а после като отиваха другаде до един не ставаха за чеп за зелка! Кольо е голям, това е 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Сега остава да си направи селекцията и ще последва ново раздаване на играчи.Не знам на какво се дължи-треньорска тайна,но явно играчите му вярват и знаят че са попаднали най-после на треньор,който може да ги изведе до Европа даже.Друг е въпроса дали го искат определени хора.Но Кольо може да направи такъв отбор,който дори и обезкръвен,дори и с пре.е.бана подготовка успя да се противопоставии на ЦСКА,Левски и Славия повече от успешно ВЪПРЕКИ съдиите.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"