Да си направя реклама на youtube - канала:
https://www.youtube.com/user/MrGreenpeak
Литекс - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Черно море
greenpeak написа:Миме, искам да ме зарадваш до краят на мача![]()
![]()
!
Хайде бе Миме!!!

Айде още един и да слушаме оправданията със съдията и неспазването на тактическите указания на Гения. ДОВИЖДАНЕ!
Момчета,много ми е болно от това което се случва с нашия отбор,но това е резултата от дългогодишната клубна политика,големия виновник не е Станков,при 12 отбора с тази политика която се води последното място е логично.За съжаление.
ОЧЕИЗВАДНО ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ИГРАЯТ ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА НАГЛИЯ. Имаме ли някакви или нещо като шефове, за да го проумеят това СУПЕР ЕЛЕМЕНТАРНО фактче. Прекрасен подарък за празника на Варна...благодарим ти, Наглия.
-
- Контакти:
Аз напълно подкрепям футболистите ни!!! И аз да бях на тяхно място - и аз щях да се противя да ме тренира някакъв нагъл физкултурник!!! ОСТАВКА бе тъпанар, виж къде ни закара на дъното!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Естествено,че не е виновен Станков.Виновни са тези,които търсят треньори с ниски претенции,ниски заплати и ниски амбиции!Естествено понякога,попадат и на треньори с низки инстинкти!Не знам как по друг начин да определя скучния садо-мазохизъм,който демонстрира последния мишок!Този е по лош от Зафето,Прическата и Мишката,защото се опитва да демонстрира самочувствие!НА КАКВО ОТГОРЕ БЕ УЙ СПЛЕСКАН? Докога ще дърпаш отбора надолу?Махни се с добро,докато можеш!Как ще стъпиш на ТИЧА,след всичко,което изпоцапа и изпоприказва?Явно в Локо Пд са много мили момчета,щом те търпяха толкова дълго.Ние също сме мно-о-о-го готини,но не си наш тип.Иначе отдавна да сме те опнали!!!Ама освен некадърен,си и грозен!Затова се налага полиция да те пази!Малко,ама малко по-убав да беше щеше да видиш,че и ние сме много мили хора.....и умеем да любим!!!Махай се,ще стане дебела работата!!!А на ръководството искам да кажа,най.учтиво:"Все още нищо не е загубено!Помислете трезво и доведете сериозен треньор,който умее да гради!А ако ви е възможно се запитайте,какво въобще правите!Стадиона прилича на необрано лозе,след градушка!Футболистите играят,като ударени от гръм!А вие сте спокойни!Е това ако е работа,значи прекрасно работите!"
-
- Контакти:
Към малоумното ръководство - ДОВЕДЕТЕ ТРЕНЬОР, не палячо като Станков, а ИСТИНСКИ треньор...и играчи, там Чавдар Янков ли не знам, но трябват играчи! С пръдня боя не става
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
На Тича виреят само треньори с топки.Разни путаци като тоя,нямат място тук.Футбола който играе Морето и който публиката харесва е тип английски от 60те години.Битка за всяка педя земя,непризнаване на никакви отбори стъпилии на Тича за фаворити,нахъсани докрай играчи и по възможност пускане на кръв,няма значение от кого.Това искаме да гледамем,а не някакво жалко подобие на чалга красавици в зелено-бели екипи.Искаме МЪЖЕ ръководени от истински МЪЖ!Къде го намериха този плашипутарник нашите,направо им се чудя на акъла.Не бих се учудил,ако Станков излезе прикрит ГЕЙ!Нищо мъжко няма в него, единствената стръв която проявява е в опита да си запазии заплатката.Давайте там Вуцан,Гонзи,Орела,Грозданов.Даже си мсиля че оня лилипут Ники Митов е по добър от това чучело.Моля някой да напише с какво точно се опитаха да гоо обидят този кретен.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"