Мнениеот ShooterMan » 26 юли 2014 22:36
Бих искал да съм умерен....НО няма, ще си кажа мнението и толкова! Какво МАМКА МУ беше това? Всичко друго, но не и футбол или поне не организиран футбол. ПЪЛНА АНАРХИЯ на терена. Сашо малкия - крило - КРЪГЛА НУЛА....Коконов - централен нападател - КРЪГЛА НУЛА, двама души по-малко имахме до смените! Пардон, трима, защото това недоразумение от Мартиника дето влезе, Матиас Курьор нямаше нито едно вярно отиграване, че заради него се наложи двойна смяна. Другия, който цял мач не си намери място беше Стенио. Супер много грешки, най-опасните атаки на Домусчиевците дойдаха след негови проститии, ужасно слаб! И на фона на сбъркания стартов състав, на хора на непривични постове и ПЪЛНАТА БЕЗИДЕЙНОСТ на терена (учудващо и от двата отбора) стоеше Сашо Станков. Бих го подминал, НО НЯМА! Заради Дани Г.!!! Защото Сашо на инат УМИШЛЕНО го държи резерва, като отмъщение, задето си замина от Локо Пд преди година, нали, Станков? Ама без Дани Г в средата нашите БОТУШАРИ не могат и два паса да вържат, играхме АТНИФУТБОЛ, някакво ОТВРАТИТЕЛНО ритане нагоре, падания за фалове и центрирания...АКО стане нещо!!! Това НЕ Е ФУТБОЛ! Не искам да виждам такива КЛОУНАДИ на Тича повече, а идеята за игра с ритане нагоре и квото дойде ще мине без мене като зрител от тук насетне ако продължава този цирк. Сефте видях и защитниците да ритат напосоки напред, като селяни. И още - стояха на 2 метра от съперниците, като някакви аматьори, които тепърва почват да играят футбол!!! Не знам кой ги учи на това, да оставят съперника да поеме спокойно и да му осигуряват периметър от по 2х2 метра във всички посоки. Супер много се изнервих. Колкото до Лудогорец - не знам как я мислят, но щом не можаха да ни бият в този мач и с тази ни игра....Доволен съм от Китанов, спаси всичко, Слави Сталев също направи много силен мач, всички останали бяха МНОГО ЗЛЕ, от сърце го казвам, МНОГО ЗЛЕ, а Сашо Станков - най-много, заради глупостите, които очевидно прави с Дани Г - НАЙ-ДОБРИЯ полеви играч в този отбор и единствения, който не рита с боца и не спира с корите и коленете....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.