26.07 Черно море - Лудогорец 18.45ч. Събота ТВ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

stanleys
Контакти:

Re: 26.07 Черно море - Лудогорец 18.45ч. Събота ТВ7

Мнениеот stanleys » 26 юли 2014 21:40

По принцип не обичам да мърморя много, но днес не съм доволен от показаното, с изключение на първите 15-20 минути. Бяхме много зле в халфовата линия, треньорът беше излязъл с някакъв странен състав с 4 атакуващи футболисти и в средата зейна една голяма дупка. За мен си е пълно безумие срещу отбор като Лудогорец да имаш толкова малко халфове, като един от тях - Стенио, беше много слаб. При положение че го няма Еденилсон (който според мен липсва доста), Дани Георгиев трябва да е твърд титуляр :!:
Странни бяха и ротациите в хода на мача, и смяната на Курьор (може би не е изпълнявал някакви указания на Станков, друга причина не виждам). Пак ще попитам - при положение че разполагаме с високия Божилов, малко халфове и много флангови футболисти, защо не се сипе топката към него по-често, той да я сваля с глава, а крилата да нахлуват зад гърба му? Не бяхме и много стабилни в защита, Венков например не беше на познатото си ниво. Добра оценка според мен заслужава Сталев, бори се мъжки, и въпреки че на няколко пъти трябваше да му се оказва помощ, стисна зъби и довърши мача.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 26 юли 2014 21:56

Не мога да кажа,че съм доволен,защото много ми се искаше да победим днес.....Но да не забравяме,че играхме срещу най-скъпия отбор в нашето първенство!Затова не бих искал да давам оценки.Нашите се стараха и както винаги играха сърцато.Аз не разбрах дали грешахме толкова много от пренапрежение,или противника толкова ни разреши да играем.Имахме доста положения,като се има пред вид с кого играхме.С малко късмет,можехме и да победим,но нямаше да е справедливо.Лудогорец ни натискаше повече и съм съгласен със snakebite,че днес ни надиграха особено през второто полувреме.....но равенството си беше напълно справедливо.Вратарите и на двата отбора извадиха доста трудни топки.Не разбрах защо Ал.Станков смени Сашко Александров.Беше активен и пресираше противника....а и му се играеше както винаги!!!Още повече,че треньорът сам не остана доволен от Матиас и пак го извади.Пропиляна и малко смешничка смяна.Дани Георгиев влезе в игра доста късно според мен.Средната ни линия изтърва мача и почти всичките ни проблеми дойдоха от това.Стенио само разхождаше красивият си екип с номер 8.Аз малко недовиждам,пък и съм стиснат, и завистлив.Затова малко му завиждах,че е влязъл на стадиона без да си купи билет и гледа играта от близо!Може да съм малко краен,пък и нямам намерение никого да критикувам.Просто си казвам мнението за мача.Все пак 2 точки от гостуване на Берое и домакинство на Лудогорец,никак не са лош резултат.Малко отбори ще го постигнат,сигурен съм!Искам специално да изразя възторга си от прекрасната игра на СЛАВИ СТАЛЕВ!!!Игра супер спокойно и на супер ниво!Така че МОРЯЦИ НАПРЕД!!! Желая успех на Лудогорец срещу Партизан!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 юли 2014 22:36

Бих искал да съм умерен....НО няма, ще си кажа мнението и толкова! Какво МАМКА МУ беше това? Всичко друго, но не и футбол или поне не организиран футбол. ПЪЛНА АНАРХИЯ на терена. Сашо малкия - крило - КРЪГЛА НУЛА....Коконов - централен нападател - КРЪГЛА НУЛА, двама души по-малко имахме до смените! Пардон, трима, защото това недоразумение от Мартиника дето влезе, Матиас Курьор нямаше нито едно вярно отиграване, че заради него се наложи двойна смяна. Другия, който цял мач не си намери място беше Стенио. Супер много грешки, най-опасните атаки на Домусчиевците дойдаха след негови проститии, ужасно слаб! И на фона на сбъркания стартов състав, на хора на непривични постове и ПЪЛНАТА БЕЗИДЕЙНОСТ на терена (учудващо и от двата отбора) стоеше Сашо Станков. Бих го подминал, НО НЯМА! Заради Дани Г.!!! Защото Сашо на инат УМИШЛЕНО го държи резерва, като отмъщение, задето си замина от Локо Пд преди година, нали, Станков? Ама без Дани Г в средата нашите БОТУШАРИ не могат и два паса да вържат, играхме АТНИФУТБОЛ, някакво ОТВРАТИТЕЛНО ритане нагоре, падания за фалове и центрирания...АКО стане нещо!!! Това НЕ Е ФУТБОЛ! Не искам да виждам такива КЛОУНАДИ на Тича повече, а идеята за игра с ритане нагоре и квото дойде ще мине без мене като зрител от тук насетне ако продължава този цирк. Сефте видях и защитниците да ритат напосоки напред, като селяни. И още - стояха на 2 метра от съперниците, като някакви аматьори, които тепърва почват да играят футбол!!! Не знам кой ги учи на това, да оставят съперника да поеме спокойно и да му осигуряват периметър от по 2х2 метра във всички посоки. Супер много се изнервих. Колкото до Лудогорец - не знам как я мислят, но щом не можаха да ни бият в този мач и с тази ни игра....Доволен съм от Китанов, спаси всичко, Слави Сталев също направи много силен мач, всички останали бяха МНОГО ЗЛЕ, от сърце го казвам, МНОГО ЗЛЕ, а Сашо Станков - най-много, заради глупостите, които очевидно прави с Дани Г - НАЙ-ДОБРИЯ полеви играч в този отбор и единствения, който не рита с боца и не спира с корите и коленете....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 26 юли 2014 22:48

Видя се как се промениха нещата за секунди като влезе можещият Дани Г.Също така и биткаджията Миро трябваше да играе повече.Този Лудогорец се побеждава само и единствено с битка по целият терен и максимум твърди единоборства през целият мач.Стенио си мисля че е още в адаптация,не бързайте да го отписвате.И Курчо може да стане,вижда играта когато е стопката в краката.Не е добре тактически обаче и се видя веднага.Като нищо губехме мача ако беше останал още на терена.Божилов добре,Паланков не беше зле,не трябва да плюеш така,играхме срещу един отбор пълен с качествени играчи.Щом не сме загубили,не сме толкова зле.А и си имахме шансовете,а и те техните.Да не забравяме и липсата на Бакари,а и Димо Атанасов щеше да е добре в ляво.Както и да е.Черно море тази година ще е ВЛАСТЕЛИНА НА ХИКСОВЕТЕ!Дано да е само навън голямата част от тях и поне десетина победи да направим у дома.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 юли 2014 22:53

Ако теб те устройва играта - центриране и сипене на топки - ОК, ако те устройва чистене напосоки - ОК. За мене това НЕ Е футбол. Днес повечето ни играчи не може да спрат и да подадат точно топката, играха като селяни. А това Дани Г да не е в стартовата 11-ка не го коментирам повече като решение, толкова е жалко, че просто няма накъде повече.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 26 юли 2014 23:00

Ясно е защо Кабо Верде и особено Мартиника не са футболни сили. Дано по-нататък двамата им представители заиграят нещо, но не съм оптимист. По-големият проблем е, че като гледам останалите, скоро ще стигнат Стенио и Курьор. Такова ритане напосоки в защита, никакъв опит дори да се задържи топката, а атаките - защитник-Божилов-играч на "Лудогорец". Разочарован съм, защото едно е да те надиграят, след като си опитал да опонираш със сравнително стойностни футболни средства, съвсем друго - да риташ или без идея или само към един играч и там - ако стане нещо - стане, ако не - следващия път същото.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 26 юли 2014 23:07

ShooterMan написа:Бих искал да съм умерен....НО няма, ще си кажа мнението и толкова! Какво МАМКА МУ беше това? Всичко друго, но не и футбол или поне не организиран футбол. ПЪЛНА АНАРХИЯ на терена. Сашо малкия - крило - КРЪГЛА НУЛА....Коконов - централен нападател - КРЪГЛА НУЛА, двама души по-малко имахме до смените! Пардон, трима, защото това недоразумение от Мартиника дето влезе, Матиас Курьор нямаше нито едно вярно отиграване, че заради него се наложи двойна смяна. Другия, който цял мач не си намери място беше Стенио. Супер много грешки, най-опасните атаки на Домусчиевците дойдаха след негови проститии, ужасно слаб! И на фона на сбъркания стартов състав, на хора на непривични постове и ПЪЛНАТА БЕЗИДЕЙНОСТ на терена (учудващо и от двата отбора) стоеше Сашо Станков. Бих го подминал, НО НЯМА! Заради Дани Г.!!! Защото Сашо на инат УМИШЛЕНО го държи резерва, като отмъщение, задето си замина от Локо Пд преди година, нали, Станков? Ама без Дани Г в средата нашите БОТУШАРИ не могат и два паса да вържат, играхме АТНИФУТБОЛ, някакво ОТВРАТИТЕЛНО ритане нагоре, падания за фалове и центрирания...АКО стане нещо!!! Това НЕ Е ФУТБОЛ! Не искам да виждам такива КЛОУНАДИ на Тича повече, а идеята за игра с ритане нагоре и квото дойде ще мине без мене като зрител от тук насетне ако продължава този цирк. Сефте видях и защитниците да ритат напосоки напред, като селяни. И още - стояха на 2 метра от съперниците, като някакви аматьори, които тепърва почват да играят футбол!!! Не знам кой ги учи на това, да оставят съперника да поеме спокойно и да му осигуряват периметър от по 2х2 метра във всички посоки. Супер много се изнервих. Колкото до Лудогорец - не знам как я мислят, но щом не можаха да ни бият в този мач и с тази ни игра....Доволен съм от Китанов, спаси всичко, Слави Сталев също направи много силен мач, всички останали бяха МНОГО ЗЛЕ, от сърце го казвам, МНОГО ЗЛЕ, а Сашо Станков - най-много, заради глупостите, които очевидно прави с Дани Г - НАЙ-ДОБРИЯ полеви играч в този отбор и единствения, който не рита с боца и не спира с корите и коленете....
Много си краен приятелю!Анархия,че имаше,съм съгласен.Но Сашо малкия се стара доста и в атака и особено в защита.След неговата смяна съвсем цъфнахме и без малко да вържем.Коконов също доста работа свърши.Друг въпрос,че не му е там мястото.А Матиас му даде един гениален пас през половината игрище.....но той беше сам и вместо да бие във вратата тръгна да подава на никого. А задържането на Дани Г. толкова дълго на пейката,се надявам да не е на лична основа.Иначе на Станков не му прави чест и ако е така,много скоро ще си има проблеми с феновете.С цялото ми уважение искам да му кажа,че ние не сме Локо и не сме Пловдив!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 юли 2014 23:25

При Гонзо играехме футбол, топката беше долу и играчите си я подаваха. Когато я владееха защитниците не я ритаха като селяни напосоки, разиграваха я, търсеха халфовете. Много ви се моля, нека не се връщаме в ерите на Попа и Чечито и да ставаме пак селски ритнитопковци. Матиас вярно даде един добър пас, ама туй му беше. Още от видеото казах, че тоя за нищо не става, днес се потвърди диагнозата. Стенио на видеото беше по-сносен, на терена пълен шматарок. Говорим за елементарни неща, като позициониране, идея в играта, незабъркване на ситуации в които да тръгват контри....никакво чувство няма тоя Стенио, какви топки губеше само, каквито никой уважаващ себе си халф не би загубил. Както и да е, не съм доволен. Още преди първия мач казах - този сезон ще сме дърводелци, така, че не съм изненадан чак толкова от видяното. Яд ме е на Сашо Станков за Дани Г, абсолютно низка постъпка. Няма обяснение Дани да е резрва, той е класи класи на смешника Стенио и Паланков.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 юли 2014 23:37

Освен всичкото - тактически много слабо се държим на терена! Много слабо. Не може да стоиш на 2 метра от съперниците като поемат топката, това са детински кусури, още в подготвителните групи се обяснява това да си близо до съперника, да му пречиш да овладее добре, да се огледа, да се обърне и т.н., днес през защитниците зееше една зона в която трябва да се коли и беси всеки, а не да ми овладяват, да вдигат спокойно глава щото няма никой около тях. Не съм доволен просто, толкова много грешки...крилата хич не помагаха на бековете, необяснимо е как отдясно имаме два десни бека, а противниците минаваха като на парад ?!? а отляво Райков и Мишо все едно не се познават, Мишо направи ебаси слабия мач. Ако не беше Китанов не знам. Вдигнал си е класата, много по-пъргав и подвижен, истински лидер отзад, добре, че го имаме. Слави също много дърпа напред, чиста игра, чисти шпагати, смел и решителен в единоборства....ама тази дезорганизация е мега дразнеща. Оня гол в Стара Загора, автогола също беше от това, 2 души на едно място и бам автогол. Не знам, ама сякаш от Луната падат, не беше тъй миналия сезон и то със същите играчи, просто не беше тъй.

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 27 юли 2014 00:00

Добре! Съгласен съм с почти всички, но можем да дадем все още някакъв кредит... 2 т. до тук не е зле, като се има предвид с кого играхме! И на мен много ми се иска комбинативна игра с топката по тревата, сигурно и това ще стане... Не съм съгласен с тези, които награбиха Стефан Станчев още от загрявката!!!!!!!! И, поправете ме ако греша, но ако подкрепяме отбора, а не плюем, няма ли да е по-добре, а?
А за състоянието на "Тича" - пак нямам думи! Растителност, поникнала между седалките на иначе далеч по-запазената трибуна към улицата... Остатъци от семки от миналия, а може и от по-миналия сезон... Преди имаше стюарди или нещо подобно, които продаваха вода и безалкохолни... Алооооооооооо, журналистчетата от Варна, ами задайте веднъж поне един неудобен въпрос!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Върни се в “Черно море”