Къде са сега МИШОЦИТЕ дето говореха за 2:0,3:0,3:1....Къде са МИШОЦИТЕ дето казват,че можем да играем само на Тича?
Лудогорец - ЧЕРНО МОРЕ 1:1
Левски - ЧЕРНО МОРЕ 1:1
ЦСКА - ЧЕРНО МОРЕ 0:0
Литекс - ЧЕРНО МОРЕ 0:0
Ботев - ЧЕРНО МОРЕ 1:1
В интерес на истината - добре,че са УРЕДЕНИТЕ ви разходчици на всичките гореизброени срещу СЛАБАЦИТЕ,докато ние и там играем футбол!
Ботев Пд - Черно море 15.00 1-1 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ботев Пд - Черно море 15.00 Сряда 26.03
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
зеления написа:Iceberg написа:Бакарито ми спести 2 бири и 2.. не знам кво си там
Уф, да отивам да си купувам биричката.

Хахахах, ами.. Бакарито виновен. Сега той да ти купи биричка

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Добър мач, но можеше и по-добре. Малко страхливо играем, можеше да ги излъжем играещите правилен футбол. Наистина тия Ботев нищо не играят напоследък и трябваше да се възползваме. Сега, като отминаха няколко мача, още повече ме е яд на неадекватните и глупави решения на ръководството, доколкото имаме такова...
Iceberg написа:зеления написа:Iceberg написа:Бакарито ми спести 2 бири и 2.. не знам кво си там
Уф, да отивам да си купувам биричката.[/quote
Хахахах, ами.. Бакарито виновен. Сега той да ти купи биричка

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r5k4n9_IUxc&list=PLUdNQVlGWORiiT1vssn0_pr1nvAqV_eAK[/youtube]
-
- Контакти:
Иначе конкретно за мача - за пореден път липсваше много Дани Г.Пак ще повторя - след заминаването на Жоро всеки мач в който Дани Г не е на линия ще е труден за печелене.Доволен съм от играчите,раздадаха се,много силен мач(пореден) на Жоро Китанов!Започва да намира себе си,говорим като константна класа в отбора и му желая да продължава все така.Същото обаче не мога да кажа за Живко Атанасов.Спорил съм,че има качества,че не ни трябва защитник,но след днес приемам мнението си за грешно,а това на мнозинството съфорумци-за правилно.Изцяло гола на Ботев бе по негова вина,на 100%.Заставането му още,пласирането,начина по който остави Доре да го надскочи...това беше меко казано несериозно и то при центриране от корнер.Един централен защитник никога не би позволил да бъде надигран с такава лекота,а той дори не бе надигран...просто беше зрител на ситуацията.Някой представя ли си Шерифа в това положение?Или Котев?....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Голяма отбрана,голямо опълчение.Само след първият гол погледнахме към тяхната врата,изравнихме и пак изритани топки и случайни контри.
За втори мач,след този с Цска ,Паланков надминава себе си.Станчев много слаб,Коконов неориентиран,другите бяха огън.Много чужденци в Ботев и то почивали цяла седмица и пак зор.
За втори мач,след този с Цска ,Паланков надминава себе си.Станчев много слаб,Коконов неориентиран,другите бяха огън.Много чужденци в Ботев и то почивали цяла седмица и пак зор.
Черно море-първият шампион по футбол в България
На мен ми хареса включването на Димо Атанасов.
Разлика голяма в първите седем отбора няма.
Разлика голяма в първите седем отбора няма.
Трябва да сме доволни на точката, макар че по-амбициозен и уверен в силите си отбор щеше да търси и победата. Имахме нелоши ситуации, но тези на противника бяха повече.
За мен добре се справиха Китанов, Паланков, Котев, донякъде Божилов, добре се включи и Димо Атанасов. Не искам да посочвам разочарования (има и такива), всички се стараха - но трябва повече самочувствие и прецизност в отиграванията - и за да не се опропастяват положения за контри, и за да не се връща напрежението пред нашата врата след наивни грешки.
За мен добре се справиха Китанов, Паланков, Котев, донякъде Божилов, добре се включи и Димо Атанасов. Не искам да посочвам разочарования (има и такива), всички се стараха - но трябва повече самочувствие и прецизност в отиграванията - и за да не се опропастяват положения за контри, и за да не се връща напрежението пред нашата врата след наивни грешки.
Всяка точка спечелена точно от този отбор, в момемта който го имаме, е берекет версин.
Повече няма какво да се каже
Повече няма какво да се каже