Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна

Мнениеот зеления » 20 юни 2009 20:39

Sagittarius написа:Ако Жоро Илиев е на терена липсата на Кривия няма да се усети тежко.Кривия е психологически лидер на отбора,повече от капитан,повече от берилянтен играч.Не е просто да сменят Кривия с някой португалец,дори и оня да е по-добър.Просто Кривия "тежи" в този отбор с характера,ореола и харизмата си.Все пак нека да бъдем крайни.Кривия колкото и да е голям(а той е много голям) е все пак на 34.В параноичното желание на Левски да го вземе можем да намерим добра възможност да им оберем низгвернатите играчи.Например Мариян Огнянов-играч на поста на Кривия и много талантлив.Еньо Кръстовчев - ето го централния нападател който искаме.Прибавяме и Хичо в трампата и вече никак не изглежда да сме на загуба.Вярвам,че ръководство и треньори правилно и трезво ще оцени ситуацията.Да не забравяме как изклатихме ЦСКА едно време с най-големия си играч тогава-Даниел Моралес и как прибрахме Миро Манолов и Дани Георгиев в размяна.Кой спечели?Те или ние?В новините пише,че сме преговаряли с Александър Младенов и мисля,че това е показателно,че Кривия може би вече е пътник за Подуяне,но ще видим :roll:

Сравнението не е удачно. Не може да се сравнява Алекс с Моралес. Кривия е уникален! Дано да остане при нас!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 юни 2009 11:50

И к'во стана сега? "Взехме" Манчев, "уредихме" Кривия и сега ще чакаме някакви португалски маймуни да защитават зеления екип.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

lfc
Контакти:

Мнениеот lfc » 21 юни 2009 13:18

Писна ми.все едно сме 70-тте години.Левски и цска си вземат когото искат/Кривия/,а останалите отбори се чувстват задължени да им дават когото пожелаят.Сигурно и без пари ще го дадат.Големите амбиции.Глупости на търкалета.

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 21 юни 2009 13:30

lfc написа:Писна ми.все едно сме 70-тте години.Левски и цска си вземат когото искат/Кривия/,а останалите отбори се чувстват задължени да им дават когото пожелаят.Сигурно и без пари ще го дадат.Големите амбиции.Глупости на търкалета.

зеления написа:И к'во стана сега? "Взехме" Манчев, "уредихме" Кривия и сега ще чакаме някакви португалски маймуни да защитават зеления екип.

К'во се пените бре,това засега го е казал само Бай Ганьо,а той каквото каже ,не става!
А пък ако Кривия иска ,нека го пуснат човека ,"Насила хубост не става" :!:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 юни 2009 14:07

Батков обещал Кривия на Велев.По тази логика може да му обещае и Лампард.То обещаното,не е като завещаното,а един вид,културно отказване.И откъде бай Ганьо ще намери пари за Кривия? :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 22 юни 2009 11:26

Кривия не е просто момче от с.Тъпчилещово на 20 години,че да се връзва на глупостите на Батков,ще си остане във Варна до края на кариерата ,че и след това в ръководството-дай Боже...а за обещанията към Велев...смях -хващам се на бас че до края на Октомври Велев няма да е треньор на Левски.Какви обещания какви 5 лв.
GO HARD OR GO HOME!

HKKostov
Контакти:

Мнениеот HKKostov » 22 юни 2009 15:35

Ако трябва да съм честен тия приказки за Алекс, ме притесняват малко. Не трябва да го изпускаме. Мислех си че ако го дадем то би било срещу солидна размяна (Кръстовчев, Да коща, Миро Иванов), но това едва ли ще стане тъй като оная Паунич каза че Да Коща ще се маха от БГ. Смятам че в момента в БГ има само един футболист способен да замени Кривия и това е Даксон от Локото. Предполагам, че едва ли ще сте съгласни с мен, но поне аз ака смятам. Той е не много бърз халф, много техничен добър изпълнител на статични положения и като цяло тежък халф без много скорост. Алекс е същият като е и с 10 години по-стар. аз лично съм съгласен да дойде Да коща вместо Алекс и да купим Даксон. но явно че пазарим без пари така че Даксон отпада. Имам един въпрос не смятате л;и че сега е моментът да вземем Крум Бибишков. Лятото Литекс поискаха много пари за него и трансферът пропадна. Според мен Бибишков е с класа над Кръстовчев.

P.S. Очаквам изненада с португалците като на първо място смятам че ще се опитаме да вземем Уилиам от Пасош. Той е център нападетел и по миналия сезон вкара 12 гола в португалия. мисля че е на 28 години и миналото лято пак го искахме но тогава струваше около 500 000 евро, а и там се говореше за интерес от Порто. Така че според мен това ще е нашата перла от трансферите лятото.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 22 юни 2009 15:59

Така е,Даксон Да Силва е играча който най-много наподобява Кривия.Даксон даже го превъзходжа доста в бързина(все пак е на 21,а Алекс е на 34),но особено предимство бразилеца има при изпълнението на преки свбодни удари.Даксон има много силен удар и даже разстояния от 30-35 метра не са му проблем.Няма погледа на Алекс,няма характера му,но с времето ще се доизгради като лидер и победител,както казахме е на 21 години само.Искахме го,Галя ни предостави и конкретната цена - 300 000 евро....е,много ли са толкова пари за такъв брилянтен играч на който око е хвърлил Фиорентина?Дори и да остане Алекс пак трябва да вземем Даксон,също и Дани Кики.Аз си оставям една вратичка за Даксон.Има безспорни качества,талант,но има и от онези бразилските номера - закъснява по 20 дена,идва дебел и поне 1-2 месеца го чакат да влезе във форма.Така,че едно на ум,но ако някой може напълно да замени Кривия на терена това е Даксон,но в съблекалнята,в колектива - Кривия е незаменим лидер.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Moriak
Контакти:

Мнениеот Moriak » 22 юни 2009 16:00

Алекс е 95 % чао, за сметка на това идват разни необходими за нас футболисти кой от Левски кой от другаде, чака се само да се официализират информациите. Най-силните ни мачове миналата година като цяло са без него така че без циврене по Алекс, който и без това е на 35 почти и не се знае колко ще изкара още.

HKKostov
Контакти:

Мнениеот HKKostov » 22 юни 2009 16:08

Хахахах до вчера беше 99.99% сигурно че напуска. Днес е 95%. в четвъртък като почне с отбора ще е 50%. и така до 14 юли когато 100% остава. Сега даде интервю в Гонг и обяснява как трябва да си ги бием без проблем и как се надява тая година отборът да си влезе в групите така че оставам размишленията на други...

Върни се в “Черно море”