Черно Море привлече Здравко Лазаров
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Черно Море привлече Здравко Лазаров
4 победи и куп нещастни ремита с вас в които съдиите ви подпират и спасяват от загуби.Занчи съм щастливец да видя 30% от победите ни
.Не се надъхвай какви ще сте,ами се вижте добре.Школата ни е е 100 пъти по-качествена от вашата,терени,бази игрища.Вие имате 2 сгурии.Кога ще сте първи?Левски ви е минал с години.Всеки който идва го надъхвате титла,титла и какво става?Едиснтвения начин-купуваме 100 негъра,които ви провалят,а накрая ви съдят за милиони.И така следващия,а дълговете растат ли растат,като гъби след дъжд.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
icanmecan написа:Sagittarius написа:Абе ти чувал ли си за КозиркатаАми да,Черно Море не е ЦСКА и тука колектива е отличен,няма 100 маймуни и чужденци,които не знаят български даже и не може да се разбереш с тях на терена.Жоро Илиев е плеймейкър,най-добрия му пост е този,а вие го налагахте - деф. халф!Как да покаже качества,като той нито има физика,нито някога е тренирал за този пост?Постоянния натиск от трибуните е едно,ние също искаме победи,но при вас нещата се изкривяват и отиват към комплексарщина.Много мачове съм ви гледал,добре играете,пропускате доста положения,биете 1:0 и журналисти и фенове критикуват треньора,клатят му поста,психират играчите.Да ти кажа-това само ви пречи,не ви помага.Затова и Лазаров каза "атмосферата е прекрасна" днес на Тича.
ПС:Впрочем,ако не беше Електричков есента да ви играе щяхте да сте на 5-то място в крайното класиране и извън Европа.Нищо,тази година със сигурност сте зад нас и максимум 1 точка в преките ни двубои....впрочем ако не беше Електичков да падне за оня измислен фал щяхте ли да се доберете до 1:1 на Армията с нас?Надали
Много мъка си преживял разбирам те за цялата си история имате 9 победи над ЦСКА ти колко от тях видяи да ти кажа ЦСКА пак ще бъде първи рано или късно докато вие.........................едвали освен ако тим не купат първенството
тим не купуват за разлика от вас,които знам как си уреждате титлите...Заедно с Левски,а по комунизма как имате 9 поред титли или нещо от сорта беше не е истина

Казаха ти го-вашето ръководство не мсили за отбора-нямате школи,нямате бази,нямате и стадион даже,защоот този не е ваш.......Да не говоря,че в отбора ви преобладават в послените годин знайни и незнайни чужденци........Така не става

[quote="Sagittarius"]4 победи и куп нещастни ремита с вас в които съдиите ви подпират и спасяват от загуби.Занчи съм щастливец да видя 30% от победите ни
.Не се надъхвай какви ще сте,ами се вижте добре.Школата ни е е 100 пъти по-качествена от вашата,терени,бази игрища.Вие имате 2 сгурии.Кога ще сте първи?Левски ви е минал с години.Всеки който идва го надъхвате титла,титла и какво става?Едиснтвения начин-купуваме 100 негъра,които ви провалят,а накрая ви съдят за милиони.И така следващия,а дълговете растат ли растат,като гъби след дъжд.[/quote
Е като ви е толкова качествена школата по финалите все юноши и деца на ЦСКА, а това че много от наще собственици са крали от нас ние феновете вина нямаме и с тоя измислен отбор който имахме до последно се борихме за титла който и друг отбор да беше щеше да е извън 5 та нали помниш миналата година как минахме през морето просто еи така до 15 минута 2 гола на Ней и чао и сега отбора ни е супер смешен и имахме повеч положения от вас и даже ви натискахме и ако не беше изпуснатат дузпа можеше пак да гледаш тъпо ма ти си свикнал.

Е като ви е толкова качествена школата по финалите все юноши и деца на ЦСКА, а това че много от наще собственици са крали от нас ние феновете вина нямаме и с тоя измислен отбор който имахме до последно се борихме за титла който и друг отбор да беше щеше да е извън 5 та нали помниш миналата година как минахме през морето просто еи така до 15 минута 2 гола на Ней и чао и сега отбора ни е супер смешен и имахме повеч положения от вас и даже ви натискахме и ако не беше изпуснатат дузпа можеше пак да гледаш тъпо ма ти си свикнал.
- Sagittarius
В крайна сметка кой гледаше тъпо
.Гледай колко отбори има по финалите и кои.Днес бихме юношите мл. на Левски с 3:0 и нещастно отпадаме с дузпи,а вие от Левски формациите ядете бой с 5-6 гола разлика.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
icanmecan написа:Sagittarius написа:4 победи и куп нещастни ремита с вас в които съдиите ви подпират и спасяват от загуби.Занчи съм щастливец да видя 30% от победите ни.Не се надъхвай какви ще сте,ами се вижте добре.Школата ни е е 100 пъти по-качествена от вашата,терени,бази игрища.Вие имате 2 сгурии.Кога ще сте първи?Левски ви е минал с години.Всеки който идва го надъхвате титла,титла и какво става?Едиснтвения начин-купуваме 100 негъра,които ви провалят,а накрая ви съдят за милиони.И така следващия,а дълговете растат ли растат,като гъби след дъжд.[/quote
виж какво все сте на финали,ама в друг живот.Да е ти кажа как миалата година на финала точно срешу нашата фомарция -съдията ни поряза за да ви дадат титлата.Още от деца ви помагат -ей затов аникога няма да ви уважавам и няма д аиамте акчствен отбор,зщаото сте салби,а ви се помага....
И не говори глупсоти-на вискчи равнища имаме качствена школа имаме и бази..Вчера малките моряи биха Левкси 3:0 ,но отпаднаха от дузпи....
Не може да се сравнява вашата школа със сгуриите и нашата!!!!!
Sagittarius написа:В крайна сметка кой гледаше тъпо.Гледай колко отбори има по финалите и кои.Днес бихме юношите мл. на Левски с 3:0 и нещастно отпадаме с дузпи,а вие от Левски формациите ядете бой с 5-6 гола разлика.
Абе ти сериозно си мислиш че играете страхотен футбол аз поне това не го правя няма лошо обичай си отбора ма недй писа комплексарски работи защото нещата се променят бързо.
- Sagittarius
Те нямат школа бе,имат 2 ниви и като ги пуснат на терен тревен примерно срещу Левски школата - резултатите почват от 3:0 още до почивката.Тръгнали да се надъхват,че ще бъдат първи.Първи,ама друг живот.Кух клуб,без основи.За да са на ниво 5-то място нагоре всяка година трябва да купуват по 3-4 маймуни като Маркиньос,Силва,Мигел,Удоджи,Маркес,Беконо....че то има ли българи там.Абе нека си работят на парче бе,ние сме в друга орбита.Те са просто аматьори във всяко отношение.Всеки трансферен период си прави мселекцията на техен гръб,цакаме ги навсякъде.Кой е гранда и кой аматьора?Догодина сте 5-ти
чАКАЙ МАЛКО БЕ,ЗАЩО ДА НЕ МСИЛИ,Ч ЕИГРАЕМ СТРАХОТЕН ФУТОБЛ,КАТО Е ФАКТ....Имахме 7 мсиял поредни победи и суамти амчове без загуба....Играем в пъти по-добре от вас и то си пролича.И комплексарщина блика от теб не от него!!!
Носете си го под мишница тоя пенсионер Лазаров!! Кви шампиони ще ставате,кви пет лева? Погледнете си халфовата линия-300 годишна
Отзад сте трагедия,отпред най-слабо нападение от първите 5 отбора! Орисията ви е такава -не разбрахте ли?? Винаги под Левски и ЦСКА-стига сте бълнували

soilwork написа:Носете си го под мишница тоя пенсионер Лазаров!! Кви шампиони ще ставате,кви пет лева? Погледнете си халфовата линия-300 годишнаОтзад сте трагедия,отпред най-слабо нападение от първите 5 отбора! Орисията ви е такава -не разбрахте ли?? Винаги под Левски и ЦСКА-стига сте бълнували
![]()
Гледай си Ковънтрито тъпако.Най-добрата защита имаме заедно с Левски,стига си говорил наизуст.Орисията ни може и да е била такава по време на комунизма,но той си заминава.С него и комунистическото недоразумение цска.