Готвача написа:Гонзо показа че знае рецептата за мачкане на лудите.Дълбока преса през целият мач,твърди влизания както си му е редът/без косачки имам в предвид/,мачкане на играчите от Разград и се надявам да не издържат физически.Много им се събра на тях и е редно да сбъркат отново.Какво по добро време за грешка от сегашното?На недостижимото първо място са,следва отново мач който трябва да вземат заради парите от ЛЕ,време е за почивка мисля аз.А и не виждам да излязат на риск с нас и да загубят после в Европа.Ако цял мач ги натискаме и центрираме нон стоп като украинците,мисля че можем да вземем мача.А и ще има само един липсващ,който в случая ще го преживеем по лесно заради връщането на Станчев в игра.Успех на моряците в борбата за първата седмица като има един факт,който 100% ще го вземат под внимание в Разград-фактора Черно море/отбор който не "пуска" на Левски/ и фактора Берое/отбор обикновено "заиграващ се" с Левски/.Според мен биха избрали по малкото зло в наше лице,отколкото откровено мразещите ги от Стара Загора.
Съгласен съм, че Гонзо като треньор успя да да налучка верния подход за победи над добри отбори като Левски, ЦСКА, Лудогорец и др. Действително Черно море тази година се представя много добре и няма да бъде лек мач за Лудогорец. Изброил си доста предпоставки, които според теб биха наклонили везните към моряците, но съгласи се, че нито една от тези предпоставки може да не проработи за вас, нито физическата умора, нито мисълта за предстоящи двубои с с Левски и в ЛЕ. Трудно осъществим е и постоянен натиск от страна на Черно море, по-вероятно е да се затворите и играта да се води главно във вашата половина. Това разбира се е нож с две остриета, в предвид възможни контри на моряците, но пък е и предпостава да има повече положения пред Китанов. Берое не ми се коментира, вече имам особено мнение за тях, по скоро за феновете. Надявам се, че с вас бихме могли по-добре и реално да обсъждаме и преди и след мача! Нека стане добър мач, в който естествено пожелавам успех на Лудогорец!