Лудогорец - Черно Море ,сряда 14:00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно Море ,сряда 14:00

Мнениеот fen-fen » 02 дек 2013 13:31

ralimavridov написа:С този съдия Лудите имат победи само с по 4 гола разлика :o

Хайде пак съдиите ..................Еееехххх, тези конспирации не ви излизат от главите бе хора! Съдиите ли вкарват головете, съдиите ли играят с топката, съдиите ли ни направиха 1-ви в групата от мачовете ни в ЛЕ....аман от хора, които не виждат по далече от носа си! :twisted:
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 02 дек 2013 13:58

fen-fen написа:
ralimavridov написа:С този съдия Лудите имат победи само с по 4 гола разлика :o

Хайде пак съдиите ..................Еееехххх, тези конспирации не ви излизат от главите бе хора! Съдиите ли вкарват головете, съдиите ли играят с топката, съдиите ли ни направиха 1-ви в групата от мачовете ни в ЛЕ....аман от хора, които не виждат по далече от носа си! :twisted:

Ако нещо не ти харесва,смени форума."Аман" от хора...тези термини си ги използвай там където им е мястото. :arrow:

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 02 дек 2013 14:04

fen-fen написа: На мен ми е приятно да гледам футбол, а не ръгане, клюскане, блъскане и подобни простотии, които са патент на едни други зелени. ;)

ахахаха на вас ви е на приятно да гледате мачове когато противника си е свалил гащетата и се е надупил. Ако обаче се бори за победата почват едни ревове едно нещо :lol: :lol:

Мисля си че морето ще вземат мача. Може би нещо от сорта на 1:2
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 02 дек 2013 15:18

Ако повторим играта от мача с Левски имаме шанс да вземем нещо. Ще е грешка ако играем прекалено прибрани, силна преса в средата на терена ще даде добри шансове за контри, остава и да ни споходи малко късмет и защо да не го вземем този мач.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 02 дек 2013 16:22

Гонзо показа че знае рецептата за мачкане на лудите.Дълбока преса през целият мач,твърди влизания както си му е редът/без косачки имам в предвид/,мачкане на играчите от Разград и се надявам да не издържат физически.Много им се събра на тях и е редно да сбъркат отново.Какво по добро време за грешка от сегашното?На недостижимото първо място са,следва отново мач който трябва да вземат заради парите от ЛЕ,време е за почивка мисля аз.А и не виждам да излязат на риск с нас и да загубят после в Европа.Ако цял мач ги натискаме и центрираме нон стоп като украинците,мисля че можем да вземем мача.А и ще има само един липсващ,който в случая ще го преживеем по лесно заради връщането на Станчев в игра.Успех на моряците в борбата за първата седмица като има един факт,който 100% ще го вземат под внимание в Разград-фактора Черно море/отбор който не "пуска" на Левски/ и фактора Берое/отбор обикновено "заиграващ се" с Левски/.Според мен биха избрали по малкото зло в наше лице,отколкото откровено мразещите ги от Стара Загора.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 02 дек 2013 16:36

БМФ, радвам ви се на успехите в Европа. Браво !
Силно се надявам Гонзо да напипа състава и да ни донесе поредния скалп от сериозен противник. Трудно играем като гости, факт ! Но пък Разград не е далеч, още повече играем срещу моряците от БМФ :) Няма какво да се плашим, мача иска хъс за победа, останалото е лесно :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 03 дек 2013 08:46

Готвача написа:Гонзо показа че знае рецептата за мачкане на лудите.Дълбока преса през целият мач,твърди влизания както си му е редът/без косачки имам в предвид/,мачкане на играчите от Разград и се надявам да не издържат физически.Много им се събра на тях и е редно да сбъркат отново.Какво по добро време за грешка от сегашното?На недостижимото първо място са,следва отново мач който трябва да вземат заради парите от ЛЕ,време е за почивка мисля аз.А и не виждам да излязат на риск с нас и да загубят после в Европа.Ако цял мач ги натискаме и центрираме нон стоп като украинците,мисля че можем да вземем мача.А и ще има само един липсващ,който в случая ще го преживеем по лесно заради връщането на Станчев в игра.Успех на моряците в борбата за първата седмица като има един факт,който 100% ще го вземат под внимание в Разград-фактора Черно море/отбор който не "пуска" на Левски/ и фактора Берое/отбор обикновено "заиграващ се" с Левски/.Според мен биха избрали по малкото зло в наше лице,отколкото откровено мразещите ги от Стара Загора.

Съгласен съм, че Гонзо като треньор успя да да налучка верния подход за победи над добри отбори като Левски, ЦСКА, Лудогорец и др. Действително Черно море тази година се представя много добре и няма да бъде лек мач за Лудогорец. Изброил си доста предпоставки, които според теб биха наклонили везните към моряците, но съгласи се, че нито една от тези предпоставки може да не проработи за вас, нито физическата умора, нито мисълта за предстоящи двубои с с Левски и в ЛЕ. Трудно осъществим е и постоянен натиск от страна на Черно море, по-вероятно е да се затворите и играта да се води главно във вашата половина. Това разбира се е нож с две остриета, в предвид възможни контри на моряците, но пък е и предпостава да има повече положения пред Китанов. Берое не ми се коментира, вече имам особено мнение за тях, по скоро за феновете. Надявам се, че с вас бихме могли по-добре и реално да обсъждаме и преди и след мача! Нека стане добър мач, в който естествено пожелавам успех на Лудогорец!

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 03 дек 2013 09:21

NADURVEN_FILOSOF написа:
fen-fen написа: На мен ми е приятно да гледам футбол, а не ръгане, клюскане, блъскане и подобни простотии, които са патент на едни други зелени. ;)

ахахаха на вас ви е на приятно да гледате мачове когато противника си е свалил гащетата и се е надупил. Ако обаче се бори за победата почват едни ревове едно нещо :lol: :lol:

Мисля си че морето ще вземат мача. Може би нещо от сорта на 1:2

Не бяхте си свалили гащетата, само ги бяхте оцапали откъм гърба, още преди да е започнал мача. И пак ви победихме в тренировъчно темпо, почти на ходом и два дена след мач в Европа. Не знам кой е ревал. Както не разбирам, защо продължавате да ни занимавате със себе си.
За вас е по-добре варненци да загубят, ама теб това какво те вълнува :lol:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 дек 2013 12:42

Лудогорци са домакини, а от така кошмарния за тях мач с Черно море във Варна доста вода изтече и отбора стои по съвсем друг начин на терена. Научиха се да печелят с гол-2 разлика с рутина, да наказват грешките на противника, а като класа разликата е прекалено голяма, за да може стандартната тактика на Морето да свърши работа.

Според мен Черно море нищо не може да спечели в този мач. Остава да се надяват Лудогорец сами да си изядат точките.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 03 дек 2013 13:15

nedko написа:
Готвача написа:Гонзо показа че знае рецептата за мачкане на лудите.Дълбока преса през целият мач,твърди влизания както си му е редът/без косачки имам в предвид/,мачкане на играчите от Разград и се надявам да не издържат физически.Много им се събра на тях и е редно да сбъркат отново.Какво по добро време за грешка от сегашното?На недостижимото първо място са,следва отново мач който трябва да вземат заради парите от ЛЕ,време е за почивка мисля аз.А и не виждам да излязат на риск с нас и да загубят после в Европа.Ако цял мач ги натискаме и центрираме нон стоп като украинците,мисля че можем да вземем мача.А и ще има само един липсващ,който в случая ще го преживеем по лесно заради връщането на Станчев в игра.Успех на моряците в борбата за първата седмица като има един факт,който 100% ще го вземат под внимание в Разград-фактора Черно море/отбор който не "пуска" на Левски/ и фактора Берое/отбор обикновено "заиграващ се" с Левски/.Според мен биха избрали по малкото зло в наше лице,отколкото откровено мразещите ги от Стара Загора.

Съгласен съм, че Гонзо като треньор успя да да налучка верния подход за победи над добри отбори като Левски, ЦСКА, Лудогорец и др. Действително Черно море тази година се представя много добре и няма да бъде лек мач за Лудогорец. Изброил си доста предпоставки, които според теб биха наклонили везните към моряците, но съгласи се, че нито една от тези предпоставки може да не проработи за вас, нито физическата умора, нито мисълта за предстоящи двубои с с Левски и в ЛЕ. Трудно осъществим е и постоянен натиск от страна на Черно море, по-вероятно е да се затворите и играта да се води главно във вашата половина. Това разбира се е нож с две остриета, в предвид възможни контри на моряците, но пък е и предпостава да има повече положения пред Китанов. Берое не ми се коментира, вече имам особено мнение за тях, по скоро за феновете. Надявам се, че с вас бихме могли по-добре и реално да обсъждаме и преди и след мача! Нека стане добър мач, в който естествено пожелавам успех на Лудогорец!

Разбира се че може нищо от това да не сработи,вероятността да загубим мача е по голяма от тази да спечелим нещо.Но честно не бих си заложил апартамента на тази вероятност.Аз изброих какви,колко и къде са нашите шансове за победа.За вашите сте вие наред ;) ,а и доста се изписа относно класата на Лудогорец,която в момента е неоспорима.Но в това се крие магията на футбола,нали?Да ви дойдем на гости/отбора с най малко спечелени точки навън/,посреща ни двукратният шампион на страната,в прекрасна форма,на първо място и в А група и групата си в ЛЕ и самите играчи очаквайки лесен мач могат да получат малка изненада.Отбора практикуващ най атрактивния футбол се изправя срещу отбора играещ най мъжки футбол.Все едно мач на Тайсън срещу Кличко.Кой ще победи?Техниката или чистата мъжка сила и желание да се вложиш до последно?Жалко че няма да мога да гледам мача. :( Искам да помоля колегите,ако някой има възможност да запише мача и да го пусне в ТОРЕНТ МАСТЕРА!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”