Черно море с най-предното място от БГ тимовете в(IFFHS)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Черно море с най-предното място от БГ тимовете в(IFFHS)

Мнениеот The deacon » 04 юни 2009 14:55

Ticha написа:
The deacon написа:Айде направете нещо в Европа, пък после се пъчете и пишете история!!! Класирахте се вчера за калайджии и вече са ви почернели задниците!!! ;)

Ти някакъв дразнител ли го играеш тука? :roll:

Не, бе пич, прочети внимателно постовете на колегите ти от тича - колко злъч и плюване по Левски и после коментирай кой дразни!!! Нямам против да се радвате на отбора си, но го правете без да плювате по Левски!!! Немога да ви разбера психологията, уж се радвате колко добре стоите в момента и в следващата секунда една плеяда от простотии по адрес на Левски!! Айде стига толкова, гнусно е!!! Сега ако почнем да гледаме мачовете на тича под лупа и в тях ще установим една камара свирки на съдиите във ваша полза, така че всеки отбор в даден момент е и ощетен и толериран! Но, ако някой има някакви претенции, че е по-добър , моля, имаше директни двубои и там трябваше да покаже, че е по-добър! ;)

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 04 юни 2009 15:01

Първо ти погледни колко злъч и злоба има при вас и тогава говори за другите.Ако не те интересува Черно море и мислиш че са нищожен отбор не ги коментирай.Влез в форум Левски и хвали "великия" отбор Левски колкото искаш.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 04 юни 2009 15:17

more написа:Първо ти погледни колко злъч и злоба има при вас и тогава говори за другите.Ако не те интересува Черно море и мислиш че са нищожен отбор не ги коментирай.Влез в форум Левски и хвали "великия" отбор Левски колкото искаш.

:lol: :lol: :lol:Много си толерантен! :lol: :lol: :lol: Да си чул нещо за свободата на словото?! ;) Ще си влизам където искам, и винаги ще опонирам хората, които дрънкат глупости по адрес на любимия ми отбор!!! Виж какво съм писал до момента - никъде не съм казал, че Левски е най-велик, а и от излишно хвалене смисъл няма! Ти беше този, който тръгна да се фукаш с някакво 202 място, в някаква си месечна класация ;) Това е! Българския футбол е толкова слаб в момента, че никакви класации не ме греят! Дори да видя класация според която Левски е примерно на 30 място, изобщо не бих се израдвал, защото съм реалист и виждам как играе отбора! Дано да съм лош пророк, но ще гледаме след 2-3 месеца велики мачове шедьоври в ЕТ.....

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 04 юни 2009 15:32

The deacon написа:
more написа:Първо ти погледни колко злъч и злоба има при вас и тогава говори за другите.Ако не те интересува Черно море и мислиш че са нищожен отбор не ги коментирай.Влез в форум Левски и хвали "великия" отбор Левски колкото искаш.

:lol: :lol: :lol:Много си толерантен! :lol: :lol: :lol: Да си чул нещо за свободата на словото?! ;) Ще си влизам където искам, и винаги ще опонирам хората, които дрънкат глупости по адрес на любимия ми отбор!!! Виж какво съм писал до момента - никъде не съм казал, че Левски е най-велик, а и от излишно хвалене смисъл няма! Ти беше този, който тръгна да се фукаш с някакво 202 място, в някаква си месечна класация ;) Това е! Българския футбол е толкова слаб в момента, че никакви класации не ме греят! Дори да видя класация според която Левски е примерно на 30 място, изобщо не бих се израдвал, защото съм реалист и виждам как играе отбора! Дано да съм лош пророк, но ще гледаме след 2-3 месеца велики мачове шедьоври в ЕТ.....

А ти да си видял някой фен на Черно море да е написал че сме най-велики.Не се фукам просто отбелязвам факта в форум Черно море че в момента сме най- напред от БГ тимовете в тази класация.Друг е въпроса че вие не можете да приемете факта някой е по -напред в някой класация от вас и почнахте да бълвате колко сте велики.За разлика от вас пожелавам на всички БГ отбори успех в евротурнирите естествено най- много но ЧЕРНО МОРЕ!!! :)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

Мнениеот Morqk » 04 юни 2009 15:32

Моряци... вървим в правилната посока! Майната им на нашите "граднове" нека си злобеят.. не им падайте на нивото, щото нали ги знаете тия от Шопия: "не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле"... Некя си зеят правят вятър с празните си приказки. Тепърва започва сезонът за ЕКТ и тогава ще видим кой с кого ще играе и какво ще постигне.

Нека се радваме на нашите успехи и не се забъркваме с шопски провокации, щото те пак ще си мечтаят цяло лято за 1 сеедмица "на морето"... ама ние сме си цяла година там и те се спукват от яд. Нека им!
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 04 юни 2009 15:45

Morqk написа:Моряци... вървим в правилната посока! Майната им на нашите "граднове" нека си злобеят.. не им падайте на нивото, щото нали ги знаете тия от Шопия: "не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле"... Некя си зеят правят вятър с празните си приказки. Тепърва започва сезонът за ЕКТ и тогава ще видим кой с кого ще играе и какво ще постигне.

Нека се радваме на нашите успехи и не се забъркваме с шопски провокации, щото те пак ще си мечтаят цяло лято за 1 сеедмица "на морето"... ама ние сме си цяла година там и те се спукват от яд. Нека им!

:lol: :lol: :lol: Поклон пред чувството ти за хумор :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

Мнениеот Morqk » 04 юни 2009 15:46

deacon, мерси, подобно :)
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

beatles
Контакти:

Мнениеот beatles » 04 юни 2009 16:40

Няма ли поне едно местенце в този форум,където да чета и евентуално да давам мнение за любимият си отбор Черно Море,без да се намесят запалянковци на софииските отбори и да си изливат комплексите.Явно само техните форуми не са им достатъчни да коментират 'ВЕЛИКИТЕ' си отбори.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 04 юни 2009 16:54

Айде всички вижте защо се намесват феновете на Левски в темата... втория коментар. :roll: Аз ще ви го напиша и когато се научите да коментирате отбора си без да намесвате Левски или някой друг тим ще си дискутирате само фенове на Черно море... както виждате, че става във форума на Ботев ПД. А ето го и коментара на Sagittarius засягащ директно моя отбор Левски:

Браво моряци.Лека-полека се превръщаме в най-големия български отбор.В България конюнктурата ни пречи да сме 1-ви,но в Европа сме категорично над Левски и Литекс и много много над ЦСКА.Нищо,скоро и в България ще има нормализация,комунистическите аванти към галениците на партията(Л и Ц) ще свършат и моряците ще стъпят твърдо на 1-вото място,единственото място прилягащо на Черно Море.Бъдещето е зелено-бяло.

А и да отговоря на Морски, кво има да ти доказвам, че Левски разполага с по-добри футболисти...това е повече от смешно. Та всичко се видя на терена и във Варна и в София, никой не ви попречи поне гол да ни отбележите, а вие и това не направихте... Да не говорим, че нямате победа в шампионата над Левски от 20, ако не и повече години или всички мачове съдията е виновен и БФС... :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 04 юни 2009 17:01

айде стига глупости вече.Има класация,обективна или не,има я и е ФАКТ ,кой е с най-предно класиране.От там нататък другото е дребно заяждане и т.н.Просто не им обръщайте внимание на "дякона" и др подобни,които им е кеф да се заяждат с нас.Ние си гледаме отбора и нека си го подкрепяме,нашата най-хубава история тепърва се пише,така че да сме зад отбора,а тези които се заяждат,нали се сещате ако бяхме никой дали щяха да ни обърнат внимание ;) само ми е интересно как така само фенове на левски влизат и пишат и плюят по нас в нашия форум.А те от всички други,трябва да са ни най-благодарни,но вижте колко им е акъла,поне на тези които плюят тука.Иначе познавам много други левскари,които гледат обективно и не виждат само до носа си.Айде стига глупости вече и нека си пожелаем успех на Черно море,Левски,ЦСКА и Литекс.Добър,лош това ни е нивото на футбола,но все пак е футбол и докато не завърши участиеето на всеки отбор,всичко е възможно така,че нека си пожелаем успех.А само с успехи може да ни се вдигне това така плюто ни ниво.Което аз за нашия отбор не мисля,че е слабо,не говоря за "грандовете" ни,те да си го мислят,аз си гледам моя отбор и мисля,че нивото ни е добро и от няколко години вървим все нагоре и сме във възход,който дано да продължи
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Черно море”