Инфо за преустройството на Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Инфо за преустройството на Тича
Ебати простотията в този форум. Какво си мерите бе? Нищо футболно няма тук. Оня лагуната поне пише без грешки и издържано. Морски язък че си модератор,научи се да пишеш поне. Ако ще си пишете като жени домакини,отворете си клюкарски теми и си джиткайте 

Господа!Много Ви моля!Оставете господин работодателят на мира.Не се занимавайте с него.Ако не е той,какво ще правим без работа,ние селяните от Варна?Кой ще ни рита по задниците,когато отиваме пълзешком да му се молим за едно коматче хляб?Кой ако не Той,ще инвестира огромни лични средства,за да можем ние да дочакаме следващото лято с поне наполовина пълни стомаси?Той е Човек с голямо Ч!Искам да изкажа една молба към него.Моля те господин БАРОВЕЦ!Назначи ме някъде на работа в един от твоите обекти.Ако не е Бриз-2,нека е Бриз-1 или Бриз-3.Нямам претенции.Макар че като се замисля,май ще ми подхожда най-много Бриз-3!Кажи ми по какво да позная човека управляващ Бриз-3 и какво да му кажа от твое име?Разбира се,ако благоволиш да ме наемеш.Нямам претенции към работата и работното време.За човек като теб съм готов да работя по 16 часа,без почивен ден.Съгласен съм и на половин минимална заплата.Само ме вземи!За теб съм готов даже да заявя на всеослушание,че Батков е велик,единствен и неповторим.Като всичките ГОСПОДАРИ от София!С безкрайно уважение към твоята особа!Благодаря предварително за хлебеца,чийто вкус вече предвкусвам!
Последна промяна от Veso1913 на 03 юни 2009 13:53, променено общо 1 път.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:Господа!Много Ви моля!Оставете господин работодателят на мира.Не се занимавайте с него.Ако не е той,какво ще правим без работа,ние селяните от Варна?Кой ще ни рита по задниците,когато отиваме пълзешком да му се молим за едно коматче хляб?Кой ако не Той,ще инвестира огромни лични средства,за да можем ние да дочакаме следващото лято с поне наполовина пълни стомаси?Той е Човек с голямо Ч!Искам да изкажа една молба към него.Моля те господин БАРОВЕЦ!Назначи ме някъде на работа в един от твоите обекти.Ако не е Бриз-2,нека е Бриз-1 или Бриз-3.Нямам претенции.Макар че като се замисля,май ще ми подхожда най-много Бриз-3!Кажи ми по какво да позная човека управляващ Бриз-3 и какво да му кажа от твое име?Разбира се,ако благоволиш да ме наемеш.Нямам претенции към работата и работното време.За човек като теб съм готов да работя по 16 часа,без почивен ден.Съгласен съм и на половин минимална заплата.Само ме вземи!За теб съм готов даже да заявя на всеослушание,че Батков е велик,единствен и неповторим.Като всичките ГОСПОДАРИ от София!С безкрайно уважение към твоята особа!Благодяра предварително за хлебеца,чийто вкус вече предвкусвам!

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Много внимание му обръщате не заслужава.Нека си мисли че е нещо голямо за мен е един надут пуяк.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
eighteen написа:Ебати простотията в този форум. Какво си мерите бе? Нищо футболно няма тук. Оня лагуната поне пише без грешки и издържано. Морски язък че си модератор,научи се да пишеш поне. Ако ще си пишете като жени домакини,отворете си клюкарски теми и си джиткайте
Той да пише издържано

Иначе аз правя грешки от прибързаност-така е,но това е малък проблем-голяма работа,че съм разменил 2,3 букви

Иначе темата стана такава отново заради Лагуната-преди да се появи той темата си вървеше съвсем нормално,но изведнъж реши,че трябва ни в клин,ни в ръкав да се появи да избие комплекси псувайки мен и останалите във форума и да остане спокоен

Ми аз не виждам да те псува.Определено обаче те провокира. И ти ги дробиш едни обаче.
Аз мисля че точно това цели да те пързаля и да гледа сеир.Не му се връзвай тоя общо взето има готова реплика за всичко.Макар и провокатор не е тъп.
Дай за футбола,не му се връзвай и ще те остави.

Сега видях и че и други са се вързали.Един пък чак го търси по хотелите да го нахрани оня.Определено ви е взел на майтап.Ама що се връзвате.Бана си го е просил ама май не му пука.Абе стига простотия.Що му правите кеф като изперквате.
eighteen написа:Ми аз не виждам да те псува.Определено обаче те провокира. И ти ги дробиш едни обаче.Аз мисля че точно това цели да те пързаля и да гледа сеир.Не му се връзвай тоя общо взето има готова реплика за всичко.Макар и провокатор не е тъп.
Дай за футбола,не му се връзвай и ще те остави.
ххаха не виждаш понеже изтрих мненията с псувните

Приятели, вие сте луди, защо се вързвате на такива провокации! Знаете ли , че ако никой не беше обърнал внимание на този индивид и бяхте продължили да обсъждате темата , думите му щяха да звучат глупаво и посно на фона на вашите разговори и обсъждания!!!! Успех на всички и не обръщайте внимание на провокации!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
Направо ще падна.Абе още ли го дъвчете тоя.Абе той направо ви е разбил психиката.
Изобщо не се учудвам че ви е взел на мезе.Целия форум на Тича ви е побъркал
Бах ти и тъшака!
Дъвчете го все едно ви е бръкнал в задниците
Оставяйте го бе стана на сапунка всичко