Левски - Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Левски - Черно Море

Мнениеот Кролик » 22 авг 2013 22:14

Левски_с_дубъла написа:Смешните Черно море нямат победа в София над половин век :lol: :lol: :lol: Ще ги боднем с убедителното 3-0 8-) 8-)

Смешните играчи на Левски бяха разкрити и в Азия и то защото на местна почва винаги играят с 14 човека. Това е разковничето на споменатата от теб традиция :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 авг 2013 23:00

Кролик написа:
Левски_с_дубъла написа:Смешните Черно море нямат победа в София над половин век :lol: :lol: :lol: Ще ги боднем с убедителното 3-0 8-) 8-)

Смешните играчи на Левски бяха разкрити и в Азия и то защото на местна почва винаги играят с 14 човека. Това е разковничето на споменатата от теб традиция :geek:

Понеже и с 14 взе да им става трудно,сега с 16 им дойде направо дюшеш.Колкото повече подкрепа на терена и непосредствено около него,толкова по добре.Със само трима съдии,можеше да пропуснат някоя дузпа,ама сега вероятността да се "види" нараства неимоверно,което се видя и от последните два мача на сините.Както и ситуации за "изравняване" на силите на терена с някой "супер явен" червен картон за опит на играч на противника да играе с топката,с което пречи на играчите на Левски да вкарат гол.Каква наглост,а?Но сега вече всичко си идва на място.Натиск в синьо,сиви кардинали,рунтави задници,други начини...
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 авг 2013 23:11

ЛЕВСКИ С ДУБЪЛА ОТ КАЛЪФКИ,
ще боднете единствено 2-3 наденички с устенцата :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 23 авг 2013 10:36

Гонзо: Подготвени сме за това, което ни очаква на „Герена” (АУДИО) http://gong.bg/view_article.php?article_id=367959

След това интервю става ясно, че продължаваме в същият дух - "МЪКА" :mrgreen: .
СъР ГоНзЮ си знае своето.
И е много вероятно следващият ни гол да е към 8-9 кръг на първенството.
Добри мишока задава удобни въпроси, и се мазни пред поредният ни треньор. Ама как ще попита защо централният ни нападател играе на дясното крило, или защо продължава да се залага на доказани некадърници в нападение.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 авг 2013 11:02

greenpeak написа:Гонзо: Подготвени сме за това, което ни очаква на „Герена” (АУДИО) http://gong.bg/view_article.php?article_id=367959

Добри мишока задава удобни въпроси, и се мазни пред поредният ни треньор. Ама как ще попита защо централният ни нападател играе на дясното крило, или защо продължава да се залага на доказани некадърници в нападение.

Важно е да ви е здрав рейса и да се пакира на вратата :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 23 авг 2013 11:18

greenpeak написа:Гонзо: Подготвени сме за това, което ни очаква на „Герена” (АУДИО) http://gong.bg/view_article.php?article_id=367959

Няма по-негативен човек от теб в нашия форум. То бива, бива злоба, ама твоето на нищо не прилича.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 23 авг 2013 11:39

Zelen, do koga Bacari ste e krilo, a Evnuha cen. napadael? Do koga be?
:mrgreen:
Znam che si padash po Evnuha, ama tvoeto minava granicata :oops: .

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 23 авг 2013 12:06

greenpeak написа:Zelen, do koga Bacari ste e krilo, a Evnuha cen. napadael? Do koga be?
:mrgreen:
Znam che si padash po Evnuha, ama tvoeto minava granicata :oops: .

Няма по-негативен човек от теб в нашия форум. То бива, бива злоба, ама твоето на нищо не прилича.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 авг 2013 18:10

Зная че се заяждаш не от злоба,а колкото да поддържаш напрежението,но нека ти отговоря аз вместо Гонзо,защото си мисля че той няма да ти обърне внимание.Поради факта че в момента НЯМАМЕ здраво дясно крило и поради факта че лявото такова е извън всякаква спортна форма,се налага единствения нападател да играе по крилата,поради добрата си физика и прекрасна физическа подготовка.По същата логика,понеже отново НЯМА читав друг нападател,Божилов играе там,като най-комплексен от останалите в отбора.Хубав-лош,друг просто няма.Нито Наско става за там,нито някой друг.Ако се хванеш да наредиш играчите в отбора,къде би ги сложил?Ние просто оголяхме откъм играчи в атакуващ план/не че имаме кой знае какви/но си е кофти да нямаш опции.А за мястото на Божилов по принцип няма опции.Ей сега докато пиша и си мисля кого бих сложил,се сетих че имаме ...Коконов.Ба си работата,не ми се беше случвало да забравя за някой наш играч досега.Че точно него ли би пуснал срещу Левски на Герена?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 23 авг 2013 18:53

Готвача, аз не очаквам да се обърне внимание, от когото и да е :mrgreen:, на нашият форум .
Просто си изразявам мнението като фен, в един фенски форум.
И не се заяждам с никого.
Злобен е зеления за пореден път, но няма да вляза в полемики с него защото не ми е на нивото :mrgreen: .
Готвача написа:Зная че се заяждаш не от злоба,а колкото да поддържаш напрежението,но нека ти отговоря аз вместо Гонзо,защото си мисля че той няма да ти обърне внимание.Поради факта че в момента НЯМАМЕ здраво дясно крило и поради факта че лявото такова е извън всякаква спортна форма,се налага единствения нападател да играе по крилата,поради добрата си физика и прекрасна физическа подготовка.По същата логика,понеже отново НЯМА читав друг нападател,Божилов играе там,като най-комплексен от останалите в отбора.Хубав-лош,друг просто няма.Нито Наско става за там,нито някой друг.Ако се хванеш да наредиш играчите в отбора,къде би ги сложил?Ние просто оголяхме откъм играчи в атакуващ план/не че имаме кой знае какви/но си е кофти да нямаш опции.А за мястото на Божилов по принцип няма опции.Ей сега докато пиша и си мисля кого бих сложил,се сетих че имаме ...Коконов.Ба си работата,не ми се беше случвало да забравя за някой наш играч досега.Че точно него ли би пуснал срещу Левски на Герена?

Не съм съгласен с мнението ти. Нмого погрешно разбиране на проблема от твоя страна.

Върни се в “Черно море”