Готвача, аз не очаквам да се обърне внимание, от когото и да е

, на нашият форум .
Просто си изразявам мнението като фен, в един фенски форум.
И не се заяждам с никого.
Злобен е зеления за пореден път, но няма да вляза в полемики с него защото не ми е на нивото

.
Готвача написа:Зная че се заяждаш не от злоба,а колкото да поддържаш напрежението,но нека ти отговоря аз вместо Гонзо,защото си мисля че той няма да ти обърне внимание.Поради факта че в момента НЯМАМЕ здраво дясно крило и поради факта че лявото такова е извън всякаква спортна форма,се налага единствения нападател да играе по крилата,поради добрата си физика и прекрасна физическа подготовка.По същата логика,понеже отново НЯМА читав друг нападател,Божилов играе там,като най-комплексен от останалите в отбора.Хубав-лош,друг просто няма.Нито Наско става за там,нито някой друг.Ако се хванеш да наредиш играчите в отбора,къде би ги сложил?Ние просто оголяхме откъм играчи в атакуващ план/не че имаме кой знае какви/но си е кофти да нямаш опции.А за мястото на Божилов по принцип няма опции.Ей сега докато пиша и си мисля кого бих сложил,се сетих че имаме ...Коконов.Ба си работата,не ми се беше случвало да забравя за някой наш играч досега.Че точно него ли би пуснал срещу Левски на Герена?
Не съм съгласен с мнението ти. Нмого погрешно разбиране на проблема от твоя страна.