Мнениеот Готвача » 16 май 2013 11:52
Нека феновете на Черно море бъдем толерантни към низвергнатите от обществото и нищите духом.Какво да прави този индивид,който през целият си /не/съзнателен живот,не е видял нищо хубаво и единствената радост която му остава е да излее една кофа с помия "предизвикан" от грозната обида "спетак".Същият този соко82 е написал такива щуротии и нецензурирани глупост по всички форуми до които се е докопал,че днешното му излияние е готово за Нобелова награда по белетристка.Толкова е софт,че направо не мога да повярвам че е написано от такъв корав "мъж" като соко82.Драги ми смехурко-соко82.Изоставаш от собствените си стандарти,което показва че и малкото мозъчен потенциал който имаш,си заминава.Даже и злобата която осмисляше жалкият ти живот,започва да умира.Винаги съм казвал,че за теб е добре да си намериш някакво друго занимания,което да те направи щастлив.Остави футбола в морската столица на хора в пъти по разбиращи тази игра.Хора знаещи кой е истинският и единствен отбор в красивият град Варна.За съжаление соко82 и много други хора като него не могат да отговорят на един прост въпрос.На кой отбор са фенове всъщност.Сега ще се опитам да те поуспокоя малко,както успокоявам кучето си като се разлае.Първо милване по главата,после няколко успокоителни думи и кучето се успокоява.Ако не се успокоиш след такава терапия и Бог не може да ти помогне.Явно си изтървал и последният влак.Затова нека моряците да не призовават за БАН,последният останал нещастник,изявяващ се от време на време в нашият форум.Нека си излива злобата и мъката тук,ако му помага.Дерзай соко82.Поне на мен не ми пречиш и щеше да ме развеселяваш,ако не те съжалявах.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"