ЦСКА-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Джедайло
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот Джедайло » 08 май 2013 22:07

blue avalanche написа:Ми тогава си коментирай мача САМО с ЦСКА

Давай в този дух!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 май 2013 22:12

ShooterMan написа:2008 година.
Черно Море - Левски 3:0,2 дузпи и ЧК на Дяков до 20 минута,всички измислени от Цветан Георгиев
Всичко това става при съдийския шеф Димо Момиров,последния при който сте имали титла

Ставаше въпрос като видите табелката "Варна" на излизане от града... ;) Доколкото знам мачът с ЦСКА е в София... :?

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 08 май 2013 22:31

ShooterMan написа:Аааааа,тея ги спъваме с най-голям кеф!Всеки,който познава Черно Море знае,че срещу комунистите от Левски и ЦСКА играем освен винаги за победа и с огромна спортна злоба.Направо ще ги съсипем,1:2,ще реват на умряло.Разбира се,правим уговорката,че бият страшно много дузпи от типа Велизарки срещу нас и няма да е лесно срещу това им основно оръжие.Имат изключително много балерини и симулатни в отбора - Делев,Марсиньо - класически жени търсещи фалове,хвърлят се като в басейна,не им отстъпват и Присо и Бандаловски.Последния всеки мач е за 2 ЧК минимум,но трябва да излезе в Европа както на мача с Дания,за да го оцветят веднага в червено,на нашите и краката да счупи и жълт няма да види.НИКАКЪВ респект нямам към отбора на Титан АС,излизаме и си взимаме 3-те точки.

хаха изпий си хапчетата ти си завладян от ЦСКА, Прави анализ на твоя отбор не гледай нашия. Очаквам победа с 2-0

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 май 2013 00:00

Успех Моряци!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
UniX95
Контакти:

Мнениеот UniX95 » 09 май 2013 10:08

Ако не друго, то в този мач Гонзо трябва да припомни защо чорбарчетата го мразят толкова :) Очаквам мач без много голове и 1:1 КР. Нашите не трябва от нищо да се притесняват, а да излязат и да ги смажат тея смешници, които за пръв път от известно време насам са наистина много, много ЗЛЕ. Ще е супер да ги спънем, защото с тоя си отбор Ц(*КА няма смисъл дори да играят какъвто и да е мач от ЕКТ, по-добре Ботев или Литекс да вземат квотата .. ;)
100 години Черно Море !

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 май 2013 12:04

Сега,след победата над Литекс,напрежението вече не е при нас.Така че,мача с ЦСКА можем да го изиграем напълно освободени психически.С оглед на предстоящите мачове с Локо пд и Ботев вр,които могат да се превърнат във финали/макар че не го вярвам/,си мисля че е редно Гонзо да излезе с по олекотена версия на състава и да запази основни играчи за мачовете с изброените от мен два отбора.Нека в игра влязат играчи като Г.Радев,Наско Илиев,Бекир Расим,Паломино/като един от последните шансове за изява/,Капитанов,Симеонов/по същата причина като Паломино/,Живко Атанасов...По възможност да се запазят Жоро Илиев,Симеон Райков,Миро Манолов,Инканго и единият измежду Божилов и Идалго.Сигурен съм,че няма да се представят зле и ще бъдат не по малко нахъсани да играят от титулярите ни.Нещо от рода на:

Китанов
Сашо Радев Живко Сталев
Капитанов Симеонов Тошко
Бекир Божилов
Паломино
Зная че изглежда най малкото странна тази схема,но в края на краищата и тези играчи са на заплата и трябва да поиграят все пак,а и този мач не е толкова важен за нас,че да се хвърляме с цялата си мощ с която разполагаме.Все пак има натрупана умора и болежки в някои играчи и си мисля че им трябва време за възстановяване.Не е нужно да се хабим в мач в който ще има съдийски аванти така или иначе.Все пак ЦСКА се борят за Европа и ще ги побутнат ако не леко,то явно ако се налага :) .И какъв е смисълът да се изнервят допълнително титулярите и да си изкарат някои картони,които въобще няма да са ни необходими в последните две битки.Мисля си,че сме единственият отбор от последните седем,който може да си позволи подобно поведение.Искам да ме разберете правилно.Не казвам да направим мача на ЦСКА по лесен,защото очаквам,а и трябва изброените от мен играчи да се раздадат максимално на терена за собственото си име и чест.А и ще покажат качествата които имат срещу стойностни играчи,за да разберем и ние и Гонзо,кой да остане и кой да си ходи на лято.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 09 май 2013 14:43

Честито :( Китанов е наказан за един мач:
Решение на ДК от 09.05.2013 г.
9 май 2013 13:07
26-ти кръг “А” група
С лишаване от състезателни права

Владимир Георгиев Гаджев ПФК”Левски” 1 1000

Нуно Мигел Соуза Пинто ПФК”Левски” 1 1000

Евертон Фернандо Джилио ПФК”Локомотив” София 1 250

Георги Георгиев Китанов ПФК”Черно море” 1 1000

Веселин Милчев Минев ПФК”Ботев”– Пловдив 1 250

Още преди няколко кръга много съфорумници предупреждаваха, че Жоро Китанов го е затресла звездомания или нещо подобно. Дано греша! И каква е опцията за вратар срещу ЦСКА? Емил Михайлов или Георги Ставрев?
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 09 май 2013 15:20

Лошо!!! Тъкмо си мислех, че можем да отмъкнем нещо от Армията.. На гребена на вълната сме, играем нелошо последните мачове, чорбата са зле, проблеми, интриги.. Имаше предпоставки да гепнем точка или три, въпреки непредвидимостта на мача... И сега това.. Най вече психически може да им се отрази на момчетата. Ето вижте сега какво е, когато няма поне прилична алтернатива на титулярния вратар?! Сега направо изпъква като свински мъди в рядка кал, меко казано тъпата постъпка на Китанов с излишното бавене на играта в спечелен вече мач. Какво спечели?! 10 сек? Не, разколебаване на отбора в следващия не по-малко важен мач. Явно на младока трябва да му се издърпат ушите и налее акъл с цел придобиване опит, в иначе на пръв поглед разумната кратунка. Но.. така се става голям. А той ще бъде... и то скоро... А що се касае за мача.. дано не се отрази на резултата и психиката на момчетата липсата на титуляра. Успех моряци!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 09 май 2013 17:20

Най-верятно си извади нарочно картон, за да пропусне този мач и да може да изиграе спокойно останалите мачове. За съжаление май този мач са го отписали нашите.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 09 май 2013 17:22

Инж.Иванов,май трябва да му се накара на Китанчето,за да слезе малко на земята,иначе няма спор че е талантлив.Относно резервния вратар,това което видях от контролата с Нафтата,този Емил Михайлов не ми вдъхва доверие,дано не съм прав.

Върни се в “Черно море”