28.04 Черно море - Пирин ГД - Неделя - 17.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Re: 28.04 Черно море - Пирин ГД - Неделя - 17.00

Мнениеот KIL » 28 апр 2013 20:20

hd29 написа:0-2

К'во стана бе,буфер? Нещо не ти излязоха сметките.Е,сега вие сте наред (ако не влязат в действие чернодрешковците,де) :mrgreen:
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 28 апр 2013 21:27

Честита победа.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 28 апр 2013 21:32

Черно море разгроми Пирин ВИДЕО

http://news7.bg/Спорт/Футбол-България/Черно-море-разгроми-Пирин_l.s_i.6328_c.55.html
Последна промяна от greenpeak на 28 апр 2013 21:33, променено общо 1 път.

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 28 апр 2013 21:33

Много крайни оценки колеги, особено на Стрелеца. Не съм съгласен нито за Еденилсон (има качества, може би трябва да му се възлагат повече креативни функции), нито за Идалго (също има качества, днес той изработи второто попадение). И не се възхищавайте толкова на Капитанов, изведоха го на чиста позиция при отдавна решен мач. След червения картон и после втория гол, мачът беше свършил и гостите не знаеха къде се намират.
Пак добре - убедителна победа на празника срещу пряк конкурент, но най-тежкото тепърва предстои

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 апр 2013 21:45

stanleys написа:Много крайни оценки колеги, особено на Стрелеца. Не съм съгласен нито за Еденилсон (има качества, може би трябва да му се възлагат повече креативни функции), нито за Идалго (също има качества, днес той изработи второто попадение). И не се възхищавайте толкова на Капитанов, изведоха го на чиста позиция при отдавна решен мач. След червения картон и после втория гол, мачът беше свършил и гостите не знаеха къде се намират.
Пак добре - убедителна победа на празника срещу пряк конкурент, но най-тежкото тепърва предстои

Понякога ми се струва, че стрелеца проспива голяма част от мачовете. :lol: За другото съм съгласен с него, но относно Идалго е на абсолютно погрешна позиция.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 апр 2013 22:01

Може да греша,в оценките си за играч на мача съм си оставил вратичка,че може и да е голям играч,но липсата на подготовка и практика да му пречи.Не се съмнявам в качествата му в никакъв случай - школата на Барса,много мачове в Примера Дивизион в елитен и силен отбор като Депортиво....но за мене позицията на Идалго на терена е друга,така го виждам.Вижте как се врътка на 1 педя терен,как все търси паса,това не са движения на типично крило,за мене трябва да играе зад Божилов/Инканго.Така си мисля де...:)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 28 апр 2013 22:43

Хубав мач, вдигна ни се настроението (и на играчи, и на фенове). Пропуснахме много положения; само нашата некадърност и резервния им вратар ги спасиха от истински погром. За мен Райков бе безспорен №1.

Добри думи заслужава Божилов, въпреки многото преебани от него ситуации. Драго ми е да го гледам да се бори, не се случва често.

Капитанов с нищо не бе по-добър от Кристиан, просто Инканго го възнагради (съвсем правилно и браво за жеста и правилната преценка) и затова излиза на дневен ред. Ако не беше получил този пас да отбележи от абсолютно чисто положение най-вероятно щяхме да си говорим какъв мързеливец е и как пропуска шанса си. Такъв си е и наистина го пропуска. Днес отбеляза гол, но не беше един от добрите на терена. На пейката за следващия мач.

Камазола & Еденилсон не могат да направят кой знае какво, при положение, че играчите в предни позиции не се движат и не се откриват. Естествено, че ще изберат да подават назад вместо спорен пас напред. През второто полувреме тръгнахме на щурм и затова се подобри играта, не заради смените. Много по-лесно се отбелязва гол, когато атакуваш с 4-5 играчи вместо с 1-2.

Съвсем в реда на нещата е Китанов да прави фрапантни грешки, важното е да се учи от тях. Не го виждам в европейски отбор (поне не като титуляр), много зле е в отиграванията с крака все още. Дано да преодолее този проблем с течение на времето.

Оценка "Слаб (2)" за агитката. Запяха след като поведохме 4-0 -- страхотна подкрепа, няма що.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 28 апр 2013 22:46

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 16:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 28 апр 2013 23:54

Не съм гледал мача и не мога да давам оценки.Благодаря на колегите които се постараха да ни въведат в обстановката,нас негледалите мача.Но ще взема отношение към някои играчи.На първо място ще сложа Идалго.Този играч му гледах клиповете които намерих в нета и си съставих мнение преди да започне да играе въобще.Още тогава казах че този човек НЕ Е КРИЛО!С опита който има,този играч може да играе на всяка една позиция от номер 7 нагоре,както казвахме едно време.Но няма типичните качества за крило.От друга страна да не забравяме че е зимен трансфер и се появи в края на зимната подготовка.Определено не изглежда добре подготвен,според това което успях да гледам досега.Класа има,въздух няма.Но някак си не върви да отпишеш играч,играл футбол на високо ниво.Мисля си,че след лятната подготовка,ще гледаме един друг Идалго.Това е играч от типа-"топката не ми пречи".Все пак минал през школата на Барса.Научен играч,мисля си повече да не го коментирам.Надявам се да го изтърпите на терена с по малко "настройки" по нашенски и човека ще се отблагодари догодина.Голяма част от написаното важи и за Брус Инкаго.Само че този индивид успя да ме позаблуди с изпълненията си по двете крила.А се оказа че е централен нападател,в което няма нищо лошо разбира се и ако започне да бележи по често,една въпросителна по малко за Гонзо на лято.Райков...Това момче определено изтегли къста клечка когато дойде при нас.Визирам късмета му-неговият и на отбора.Как можа да се контузи,да изтърве подготовката и да не играе в един изключително важен момент за отбора.Хубавото е че навлиза бързо във форма и показва че е изключително добър играч за БГ първенството.Бингото на Гонзо.Като прибавим и горните двама,които въпреки всико изброено,трябва и да се адаптират,си мисля че голяма част от ребуса за следващият сезон е решен.Относно двамата бразилци в средата.Много съжалявам за Камазола,заради проблемите които има с колената.Дано се оправи и остане пълноценно подготвен за догодина.Бергонси си мисля че Генов го изкара от форма,защото като дойде,показа висока класа.Но аз в личен план,съжалявам за това,че нямаме едно ренде в отбора,което да респектира халфовете на противника.Нещо като Гравесена,или шабленското говедо.Там ни е проблема.Всеки отбор си има по нещо подобно,само ние-не.Надявах се Коста Янев да я свърши тази работа,ама...
п.п.Относно следващият сезон си мисля че ще ни трябват основно дефанзивни играчи и вратар+едно наистина класно дясно крило,поне като Райков.Смятам че имаме да вършим страшно много работа в дефанзивен план,докато стигнем ниво близко до онова на отбора с бронзовите медали.Десен и ляв бек-за титуляри,дефанзивен халф и вратар.Това е което ще ни трябва на 100%.А ако намерим и един истински голаджия/като Спалевич/ще е върха на сладоледа.Естествено си мисля че ролята на плеймейкър ще я държи Жоро Илиев и като втора опция Бекир.Не знам този евреин Коен дето го иска Гонзо,що за стока е,дано става.Но явно има някакви проблеми с главата,защото от проби във Висшата лига,до трета дивизия в БГ...Искам да пожелая успех на моряците срещу Локо сф и дано се върнат поне с една точка от там.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 апр 2013 00:35

Кристиан Идалго не е крило, надявам се всички го виждат вече? За мен единственото ни крило в момента е Райков. В началото на мача дори играехме без дясно крило -- Кристиан гравитираше към центъра, а Сашко сновеше по целия десен фланг. Това не се случва за пръв път.
Наистина е тип играч "топката не ми пречи", но това не ни върши работа -- трябва ни острота по фланговете при всички случаи. Може да изработи някое друго положенийце срещу недотам добър съперник и това е. Може и да има проблем с адаптацията, наистина, но комай просто не е типичен флангови играч.

Капитанов е Идалго без техниката му, но има нюх към гола и не се колебае да стреля. Приносът му към отбора е същия, като на Идалго -- минимален (да не използвам по-силна дума).

Еденилсон и Камазола са еднотипни играчи, като първия е една идея по-напорист (не задължително по-офанзивен, просто по-пъргав и нахъсан). През целия мач срещу Пирин Еденилсон беше изявения дефанзивен халф, той играеше най-близо до защитниците. Камазола е определено по-мъдрия и по-можещия от двамата, но явно има сериозни здравословни проблеми. Еденилсон е един от най-постоянните ни играчи този сезон -- ако тръгнем да броим точните пасове на всеки футболист поотделно ще стигнем до наистина мрачна статистика и много от нас ще бъдат изненадани с колко некадърни играчи разполагаме всъщност (като количество и степен на некадърност). Това вече е в зоната на здрача -- областта на greenpeak :)

Върни се в “Черно море”