Мнениеот Готвача » 28 апр 2013 23:54
Не съм гледал мача и не мога да давам оценки.Благодаря на колегите които се постараха да ни въведат в обстановката,нас негледалите мача.Но ще взема отношение към някои играчи.На първо място ще сложа Идалго.Този играч му гледах клиповете които намерих в нета и си съставих мнение преди да започне да играе въобще.Още тогава казах че този човек НЕ Е КРИЛО!С опита който има,този играч може да играе на всяка една позиция от номер 7 нагоре,както казвахме едно време.Но няма типичните качества за крило.От друга страна да не забравяме че е зимен трансфер и се появи в края на зимната подготовка.Определено не изглежда добре подготвен,според това което успях да гледам досега.Класа има,въздух няма.Но някак си не върви да отпишеш играч,играл футбол на високо ниво.Мисля си,че след лятната подготовка,ще гледаме един друг Идалго.Това е играч от типа-"топката не ми пречи".Все пак минал през школата на Барса.Научен играч,мисля си повече да не го коментирам.Надявам се да го изтърпите на терена с по малко "настройки" по нашенски и човека ще се отблагодари догодина.Голяма част от написаното важи и за Брус Инкаго.Само че този индивид успя да ме позаблуди с изпълненията си по двете крила.А се оказа че е централен нападател,в което няма нищо лошо разбира се и ако започне да бележи по често,една въпросителна по малко за Гонзо на лято.Райков...Това момче определено изтегли къста клечка когато дойде при нас.Визирам късмета му-неговият и на отбора.Как можа да се контузи,да изтърве подготовката и да не играе в един изключително важен момент за отбора.Хубавото е че навлиза бързо във форма и показва че е изключително добър играч за БГ първенството.Бингото на Гонзо.Като прибавим и горните двама,които въпреки всико изброено,трябва и да се адаптират,си мисля че голяма част от ребуса за следващият сезон е решен.Относно двамата бразилци в средата.Много съжалявам за Камазола,заради проблемите които има с колената.Дано се оправи и остане пълноценно подготвен за догодина.Бергонси си мисля че Генов го изкара от форма,защото като дойде,показа висока класа.Но аз в личен план,съжалявам за това,че нямаме едно ренде в отбора,което да респектира халфовете на противника.Нещо като Гравесена,или шабленското говедо.Там ни е проблема.Всеки отбор си има по нещо подобно,само ние-не.Надявах се Коста Янев да я свърши тази работа,ама...
п.п.Относно следващият сезон си мисля че ще ни трябват основно дефанзивни играчи и вратар+едно наистина класно дясно крило,поне като Райков.Смятам че имаме да вършим страшно много работа в дефанзивен план,докато стигнем ниво близко до онова на отбора с бронзовите медали.Десен и ляв бек-за титуляри,дефанзивен халф и вратар.Това е което ще ни трябва на 100%.А ако намерим и един истински голаджия/като Спалевич/ще е върха на сладоледа.Естествено си мисля че ролята на плеймейкър ще я държи Жоро Илиев и като втора опция Бекир.Не знам този евреин Коен дето го иска Гонзо,що за стока е,дано става.Но явно има някакви проблеми с главата,защото от проби във Висшата лига,до трета дивизия в БГ...Искам да пожелая успех на моряците срещу Локо сф и дано се върнат поне с една точка от там.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"