Изгониха Зафиров и други седем...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: Изгониха Зафиров и други седем...

Мнениеот olfix » 17 дек 2012 13:54

Не мога да разбера,как може този Зафиров още да го назначават където и да е било.Той само където не е бил,там не се е провалил.Иначе за Гонзо-същата работа.Видяхме го при нас.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 дек 2012 13:55

Дончо може да се озове в ЦСКА или Левски, не се знае, макар че Левски си взимат Милен Василев. ЦСКА обаче явно търси играч за тази зона, след като се заговори за Романов, а и Карачанака е аут до края на годината почти. В Берое играеше много силно Дончо, същото се отнася и за Искрен Писаров, който къщо изчезна от хоризонта. И двамата са добри играчи, друг е въпроса с какви характери са и как треньорите ги експлоатират ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 17 дек 2012 14:05

Както писа и друг "от трън та на глог,та и по-висок".Ужаааас!!! Уф!!! До вчера го кичехме с трънаци,днес-треньор! Не знам как ще го понеса. Отсега ми се е свил стомаха. Наистина трябва да направи чудеса от храброст,за да го приема някакси. Хайде,това,че е левскар,да речем го приемем,(той и Вили е левскар),но дълбоко се съмнявам в треньорските му качества.Дано да греша. Ще се радвам искрено да греша.Все още ми се струва като някакъв лош сън,но уви...,в Гонг вече писаха,че цялата власт е в неговите ръце...Успех,Моряциии!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 17 дек 2012 14:09

Като цяло мнението ми за Гонзо като треньор е негативно, в Левски се провали и беше един от най-слабите треньори там и имам неприятно усещане, че и тук ще се провали! Дано все пак не съм прав! Иначе съм доволен , че 7 футболисти от нашият отбор се освободиха , те не показаха необходимите качества за отбор като Черно море! Ако се окаже вярно , че Гонзо стане треньор на Черно море, ще го подкрепя , въпреки резервите ми към него и ще му пожелая успех на "Тича"! Все пак поне за разлика от Зафиров "гори" в играта , което е едно положително качество!Дано на мястото на освободените футболисти намерим техни качествени заместници!Симеон Райков е нелошо попълнение в нашата селекция!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 17 дек 2012 14:16

JimBeam написа:Ми честито от днес вече ставате официално сателитче на Левски и ще има яко дупене особено във Варна, защото то на тях им е зор да играят точно там.И това недоволство което виждам сега от някои фенове на моряците ще изчезне на мига в който ви изкачи в горните места ако въобще го стори де.Помним миналата година или по миналата беше как като се задържахте няколко кръга на първо място и тука летяха теми и призове, че сте искали титлата и как нямало кой да ви спре :lol: И сега очаквам нещо такова и яко лизане на задника на Гонзо ако ви изправи на крака :twisted: 8-)

Нали във Варна има един друг отбор който ви се д.пи на вас, кво те бърка ние на кого ще се д.пим,хохохохо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 17 дек 2012 14:25

.
Последна промяна от Гочето1913 на 02 юли 2013 10:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 17 дек 2012 14:26

Официално: Георги Иванов е треньор на Черно море

тежко ви горко
[center]Изображение[/center]

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 17 дек 2012 14:26

Освен Симеон Райков Гонзо ще доведе бившите играчи на Левски Дани Младенов и Божката Митрев, както и Мартин Камбуров, който не е подписал още със ЦСКА и предпочитал да иде при Гонзо.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 17 дек 2012 14:29

Нека поне да изчакаме първите мачове, да видим какво ще направи .Явно проблема е в съблекалните, играта не върви, от друга страна си получават парите навреме,дано да направи нещо
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 17 дек 2012 14:30

Да се смея ли да плача ли , не мога да го дишам тоя гъз , но май ще му дам 3 мача толеранс преко силите ми
ex Popeye

Върни се в “Черно море”