Какво мислите за постъпката на Сашо?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Какво мислите за постъпката на Сашо?
явно показа колко сме трагикомични този сезон ... гангнам стайл ряпа да яде 

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Вървят му на Пастата медийните бомби тази седмица, първо лапа кифтетата в Разград , после връхлетява върху беззащитен играч на моряците
Какъв Биг брадър , какви сериали - Пастата изкъртва всички рейтинги.

POPCORN написа:какво пък ти харесва на тебе?Нещо общо има с Левски ли това какво?Другият мач като тоя дебелак пастата ви ощети ще ми мрънкаш на умряло, сега тука още малко ще му излижеш гъза!Ходи играяй ти всяка седмица мач и всяка седмица съдията да се гаври с тебе да видим дали няма да направиш същото.То човек си има някакви граници...не може нон стоп да търпи....не е правилно което направи но просто не му издъжаха нервите !
В този мач не виждам с какво се е "изграврил" съдията с Черно Море. Това, че въпросния играч има слаби нерви е съвсем друг въпрос... И трябва да търпи последствията, които е сторил.

- Levski4Ever
- Контакти:
Много ясно, че нарочно го бутна. Голям смях беше.
Как само се строполи Пастата

- POPCORN
- Контакти:
LSFC 1914 написа:POPCORN написа:какво пък ти харесва на тебе?Нещо общо има с Левски ли това какво?Другият мач като тоя дебелак пастата ви ощети ще ми мрънкаш на умряло, сега тука още малко ще му излижеш гъза!Ходи играяй ти всяка седмица мач и всяка седмица съдията да се гаври с тебе да видим дали няма да направиш същото.То човек си има някакви граници...не може нон стоп да търпи....не е правилно което направи но просто не му издъжаха нервите !
В този мач не виждам с какво се е "изграврил" съдията с Черно Море. Това, че въпросния играч има слаби нерви е съвсем друг въпрос... И трябва да търпи последствията, които е сторил.
не говоря за тоя мач.говоря попринцип.за мене дузпата е доста спорна.пре спокойно можеше да не е свири, защото пак казвам за мене е спорна.при 3 на 0 Черно Норе нямат никакъв шанс.Дори при 2 на 0 пак нямаха.Аз съм сигурен,че пастата нищо не е видял в ситуацията ама свири там да има !!много слаб съдия !!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
drvasko98 написа:Джедайло написа:drvasko98 написа:Аз лично мисля, че трябва да бъде несменяем националНали така, моряци. Този беше големия защитник, да не взема да се объркам
Объркал си се!
ОК, значи и този трябва да го вземат в национала. Ще има полза, рускат клипа из нета и после го пускат и на терена. Всеки съдия ще има едно и две наум. Честно казано беше голям смях.
Всъщност ТИ си се объркал.

Ние за друг Сашо говорихме!
Тоя дебил тичаше поне 6-7 метра към съдията и накрая да излезе с "без да искам" е леко смешно. А относно това, че бил изнервен от съдийските гаври: с какво пастата помогна на Левски? С това че спря 3 голови атаки със засади покривани с по метър?
-
- Контакти:
Аз бях в сектора зад вратата в случая и се видя, че съдията се дръпна и онзи нарочно му се хвърли.
А в първия момент направо гледаш и не вярваш на ушите си
П.П. Някой ако го е снимал зад вратата ще е станало още по-яко
А в първия момент направо гледаш и не вярваш на ушите си

П.П. Някой ако го е снимал зад вратата ще е станало още по-яко

Фотография @ http://www.NonchoILiev.com
http://gong.bg/view_article.php?article_id=313891 На това видео ясно се вижда как съдията се дърпа и тоя дебил тръгва към него нарочно. И после селяндура излиза с "без да искам".
- POPCORN
- Контакти:
абе кога е казал самият футоблист че без да иска...Зафиров каза,че без да иска!Треньор му е какво да каже?Като се хванете така направо...като латерните сте...не виждам някъде футболиста да е казал,че без да иска!!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !