Форумен отбор в района на Варна
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Форумен отбор в района на Варна
184 см, 38 год, по-силен крак - десен, всякакъв пост(без вратар), играя винаги за победа, прилични технически умения, добър пас, по всяко време(но само веднъж седмично). 0887 73 44 50.
Айде бе хора, който реално има желание да се съберем и играем да се включи.
Бройте ме и мен - 28г., защитник, не блестя с особени умения, но пък играта ми доставя удоволствие 

Добре да пробваме това - колко човека могат за 21 часа в Морската във Вторник?
Иска ми се да можех, но .......не искам
това е лаф от приятели.

wolf написа:Добре да пробваме това - колко човека могат за 21 часа в Морската във Вторник?
Айде де дайте някакви отговори??
wolf написа:wolf написа:Добре да пробваме това - колко човека могат за 21 часа в Морската във Вторник?
Страхотна инициатива, но... май нищо няма да се получи!?! Нещо куца в организацията и инициативността. Гледам доста хора дадоха заявки за присъствие и реализация на наистина страхотната идея, но май повечето на шега и недоверие някакво усещам. Ами хайде да се организираме де, нека осъществим идеята. Ще е забавно, да не говорим, че малко размърдване ще е много по-полезно от кибиченето пред ПС-то

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
wolf написа:wolf написа:Добре да пробваме това - колко човека могат за 21 часа в Морската във Вторник?
Мисля че проблема е в късния зимен час. В 21 ч., все пак е хладничко..
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Кролик написа:wolf написа:wolf написа:Добре да пробваме това - колко човека могат за 21 часа в Морската във Вторник?
Мисля че проблема е в късния зимен час. В 21 ч., все пак е хладничко..
Ами предполагам, че организатора е имал в предвид дневните ангажименти на участниците.. Точно затова айде дайте предложения за начален час на заниманието. Нека го изкоментираме тук и приближим условията максимално близки до свободното ни и удобно време и да осъществим идеята.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.