Пирин ГД - Черно море 21.10 16.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Пирин ГД - Черно море 21.10 16.00ч.

Мнениеот ShooterMan » 21 окт 2012 19:05

stanleys написа:Доколкото разбрах голяма заслуга за загубата днес има Зафиров, който при резултат 2:2 и основен футболист играещ с контузия (Роската) извършва третата си смяна 20 минути преди края на мача в търсене на победата. И какво се получава още един гол след центриране,загуба, а Росен не завършва мача :evil:

И аз така чух,но все пак Зафето досега е тренирал само деца и юноши,абсолютно нормално е в мач на мъжки отбори да не знае къде се намира.С Черноморец беше неадекватен,с Берое се измъкна по терлички и с уникален късмет,днес го разкриха макетата...а оправданията с терена-типични за някой целящ да си избърше задника със странични фактори.Разбира се - далеч съм от мисълта,че с друг треньор тези шматки нашите щяха да победат.17 годишния Китанов ни спасява от разгром почти винаги,а ако Жоро Илиев поради някаква причина не играе(недай си Боже) то нашите стават автоматически най-слабите в групата...Колко смешна картинка сме днес,нито ръковдоство,нито треньор,нито играчи....добре е,че поне имаме капитан и вратар :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 21 окт 2012 19:36

ralimavridov написа:Аре ве,аре ве ,жени,стига вече!"Бг мама".Паднали сме,добре.За всичко има причина.Плюете като цигани.Махнахте Генов,сега Зафиров ли ще махате?Като бихте с 3-0,5-0,като бяхте трети,като бихте Левски,като бихте Сливен,като играхте в Европа не ревахте от ТИМ сега ревете...Дайте пари за отбора да го купим от ТИМ,ако не...Приемайте загубите като мъже,а не като кулви!

Мислиш ли,че ТИМ иска да продаде отбора? Аз съм обеден,че няма да ни продадат даже и да има сериозен купувач.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 21 окт 2012 19:38

зеленобелия написа:
ShooterMan написа:При положение,че ТИМ дава парите в Гоце Делчев май сме фаворити....Ако се играе мача при нашата трагична игрова форма е 1Х2 в тази последователност...

Само дето не се знае кой е сателита те или ние. :cry:

Май познах,че ние сме сателита. :o

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 окт 2012 20:06

ralimavridov написа:Аре ве,аре ве ,жени,стига вече!"Бг мама".Паднали сме,добре.За всичко има причина.Плюете като цигани.Махнахте Генов,сега Зафиров ли ще махате?Като бихте с 3-0,5-0,като бяхте трети,като бихте Левски,като бихте Сливен,като играхте в Европа не ревахте от ТИМ сега ревете...Дайте пари за отбора да го купим от ТИМ,ако не...Приемайте загубите като мъже,а не като кулви!

Ае стига езици, бе! Нямаш ли поне малко достойнство и да кажеш СТИГА! Стига гавра с любимия ми отбор! Ти не виждаш ли, че от ден на ден отборът ни затъва!!! Искаш да стигнем до "В" група ли за да си извадиш езика от **** на тимаджиите. Още ли не разбрахте, че за каквото им трябваше Черно море те си го взеха и вече отбора "кучета го яли"!
П.П. Извинявай за по-острия ми език, но вече ми писна разни мутри да се гаврят с отбора и града ни!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 21 окт 2012 20:11

зеления написа:

Ае стига езици, бе! Нямаш ли поне малко достойнство и да кажеш СТИГА! Стига гавра с любимия ми отбор! Ти не виждаш ли, че от ден на ден отборът ни затъва!!! Искаш да стигнем до "В" група ли за да си извадиш езика от **** на тимаджиите. Още ли не разбрахте, че за каквото им трябваше Черно море те си го взеха и вече отбора "кучета го яли"!
П.П. Извинявай за по-острия ми език, но вече ми писна разни мутри да се гаврят с отбора и града ни!!!

Като бяхме на Бацата ти къде беше?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 окт 2012 20:14

ralimavridov написа:
зеления написа:

Като бяхме на Бацата ти къде беше?

Където и сега. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 21 окт 2012 20:22

Защото тогава бяхме на предпоследното място в "Б",а сега не сме.Теофоолу му плащаха веднъж на 5 гола.Не ми разправяй врели некипели как всички милионери искат да ни купят.Нагледах се на "милионери",по времето на които играехме и тренирахме на "Тича" и пътувахме за гостувания с "Травел" ,а бащите ни даваха на Чечито пари да зареди бензин.Не мерси!!!

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 21 окт 2012 20:53

[offtopic]Чечу на сватба:
Изображение

:lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 окт 2012 20:53

ralimavridov написа:Защото тогава бяхме на предпоследното място в "Б",а сега не сме.Теофоолу му плащаха веднъж на 5 гола.Не ми разправяй врели некипели как всички милионери искат да ни купят.Нагледах се на "милионери",по времето на които играехме и тренирахме на "Тича" и пътувахме за гостувания с "Травел" ,а бащите ни даваха на Чечито пари да зареди бензин.Не мерси!!!

А бе човек, ти не виждаш ли, че сме се запътили точно натам? Хайде да се обзаложим, че ако не тази ( все пак остават няколко месеца до парламентарните избори ), то следващата година "Б" група ни е сигурна. Ако се обзаложим и загубя ще бъда най-щастливия човек загубил бас. Ама не ми се вярва. :(

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 21 окт 2012 20:57

"Сигурно ще напиша едно и също нещо /за кой ли път/. За да има успехи един клуб са необходими минимум две неща: финанси и компетентно ръководство. Останалото е следствие. В момента и двете не са налице в отбора ни и не виждам скоро да са. Което ме навежда на мисълта, че следващият сезон не ни чака нищо по различно от това седмо място. И така както вървят нещата скоро и то ще ни се вижда като успех."

Това ми е мнението отпреди няколко месеца по повод бляновете на някои колеги за шампионска титла по случай юбилея! Явно хич ме няма в прогнозите... :oops:

Върни се в “Черно море”