Сбърка ли състава за мача с ЦСКА Стефан Генов?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно море

Мнениеот ShooterMan » 20 апр 2012 01:16

И без Миро Манолов сме достатъчно силни,за да им скъсаме шортите!ЦСКА е надут балон и не е никакъв фаворит!УРЕДЕНИЯ мач,в който Славия им полегна днес,мачовете срещу аутсайдери и прочее хич не ме респектират!Същия тоя отбор в двата си истински мача досега беше направен за смях от селския Септември Симитли и направо разчленен в Бургас от Черномроец!Да не забравяме и контролата със Спартак Пл от В групите,която оставена извън организацията завърши с логично 0:3 в полза на отбора от Плевен.Достатъчно условие да бием е да вкараме Паломино в строя,да тормози защитата им и това е,а си мисля,че негъра ще е готов и ще ги накаже....разбира се,подчертаваме,да не се налага да играем срещу 14 човека в червено,защото помним,че последния ни гастрол на Армията където паднахме 1:0 беше именно с любезното съдействие на главния съдия,който при 0:0 не изгони рендето Тодор Янчев,който с ЖК направи фал на влизащия сам срещу Мболи Дончо Атанасов...и така,излизаме и ги бием.За мене са 2 класи под Черноморец,Черноморец ги направи за смях.Хич не ме притесняват надутите балони Каракачанов и Костов мостов,бележещи в уредените им мачове...видяхте ли как Емил Петров днес се метна манкирайки,през цялото време гледаше топката и се стараеше да е я избие случайно???Клоунада.Без съдийска помощ за тях ги отнасяме с 0:3
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

AVE_CEZAR

Мнениеот AVE_CEZAR » 20 апр 2012 09:02

Дончо Атанасов ще играе ли?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 апр 2012 09:03

ShooterMan написа:И без Миро Манолов сме достатъчно силни,за да им скъсаме шортите!ЦСКА е надут балон и не е никакъв фаворит!УРЕДЕНИЯ мач,в който Славия им полегна днес,мачовете срещу аутсайдери и прочее хич не ме респектират!Същия тоя отбор в двата си истински мача досега беше направен за смях от селския Септември Симитли и направо разчленен в Бургас от Черномроец!Да не забравяме и контролата със Спартак Пл от В групите,която оставена извън организацията завърши с логично 0:3 в полза на отбора от Плевен.Достатъчно условие да бием е да вкараме Паломино в строя,да тормози защитата им и това е,а си мисля,че негъра ще е готов и ще ги накаже....разбира се,подчертаваме,да не се налага да играем срещу 14 човека в червено,защото помним,че последния ни гастрол на Армията където паднахме 1:0 беше именно с любезното съдействие на главния съдия,който при 0:0 не изгони рендето Тодор Янчев,който с ЖК направи фал на влизащия сам срещу Мболи Дончо Атанасов...и така,излизаме и ги бием.За мене са 2 класи под Черноморец,Черноморец ги направи за смях.Хич не ме притесняват надутите балони Каракачанов и Костов мостов,бележещи в уредените им мачове...видяхте ли как Емил Петров днес се метна манкирайки,през цялото време гледаше топката и се стараеше да е я избие случайно???Клоунада.Без съдийска помощ за тях ги отнасяме с 0:3

Същото го говореше и миналата година преди мача за купата...

Мнениеот ShooterMan на 02 Апр 2011 14:12
Не се съмнявам в умението на Генов да избере подходящата схема и играчи.Облегнати на желязната защита - Илко-Сашко-Сашо-Танка-Адемар и дефанзивните халфове Камазола и Гравесена....дълбоко окопани ще отбраняваме позициите си,притихали ще чакаме своя момент да нанесем кинжалния удар,точно така както стана във Варна.Нека ни мачкат,нека ни атакуват,нека владеят топката ако щат и 90% от времето,нека си подават,нека....всички 11 моряци зад централната линия щом отбора ни не владее топката,да видим как ще вкарат гол през тоя вълнолом от тела,Генов ще паркира автобуса на Черно Море пред врата ни както Мауриньо на Ноу Камп с Интер :twisted: .1 атака ни трябва,1 път Жоро Божилов(новия Бербатов) да поеме топката и да размаха пергелите,2 крачки и е пред врата им-от там кеф ти пас,кеф ти асистенция,кеф ти фал,дано се оправи Дончо и евентуално Ратников.Напрежението е в ЦСКА,за нас няма нищо задължително :lol:

Всички знаем какво се случи на този мач...

Та така.... вие от Варна много обичате да говорите преди мач. След него ако победите сте най-големите, ако загубите сте паднали заради съдиите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

AVE_CEZAR

Мнениеот AVE_CEZAR » 20 апр 2012 09:30

ЦСКА играе същия фим както през пролетта на 2009 г. Тогава направиха 10 поредни победи, повечето в уговорени мачове. Накрая дойдоха два истински мача- с ЛЕВСКИ и Черно Море, и всичко за тях приключи, титлата отиде на кино...сега историята се повтаря- пак идват Черно Море и Левски... :lol:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 20 апр 2012 12:14

Мача е в София
Срещу 11(+3)човека
Липсват основни титуляри- Манолов,Паломино,Дончо,Росен Колев..в атака сме обезкървени
ЦСКА е фаворит в този мач,но да не подценяваме другите ни момчета дано изнесът добър мач и да спукат балона.Няма да е изненада ако бием.
Прогноза 0:1 Жоро Илиев

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 20 апр 2012 14:03

При това положение Румен Николов и Митев по крилата, напред Фернандес и Божилов, възможно е и Жоро Илиев зад нападателя, а Симеонов до Камазола
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 20 апр 2012 16:12

mistreated написа:
Несериозно е, разбира се. Ама е несериозно и вие да сте убедени в победата си, че чак и с 2-3 гола разлика.

Добре де!Прогноза 0:1 доволен си?Аз ще съм доволен!Много ясно,че ще прогнозираме победа за Черно море за това и сме фенове на отбора,а не ЦСКА или Левски. :mrgreen: ;)

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 20 апр 2012 18:30

Най-важното е да играем докрай за победа, без страх и скованост. Последния ни мач за купата беше истинско унижение; ако ще губим, нека е така както срещу Левски или Черноморец тази пролет.

Ако трябва да гледаме обективно, ЦСКА заслужено би Славия и съвсем не ми се вярва мача да е бил уреден. Срещу нас очаквам офанзивна четворка Присо - Костов - Карачанаков - Мораеш, като само Мораеш има класата да разнищи нашата защита, която за съжаление не е в титулярния си вид. Ако се окопаем отзад, категорично ще загубим мача. Слабото звено на ЦСКА е защитата, особено лявата им зона, така че трябва да създаваме напрежение през цялото време, не само с епизодични контраатаки.

Направи ми много добро впечатление как червените отбраняваха крехката си преднина в мача със Славия -- с преса в противниковата половина. Това е много трудно в края на мача за футболисти с лоша физическа подготовка, така че и да е имало пропуски в тази насока явно Стойчо Младенов ги е наваксал. Атаките на Славия бяха безидейни и лесни за отблъскване, разбира се, но и ние си знаем колко безидейни могат да бъдат нашите. Ако ЦСКА вкарат първи гол, могат да се защитават по този начин и 4 полувремена. (И ние го можем по принцип, но не съм убеден в тази ни формация.)

Този мач изцяло зависи от игровия план на Генов. Срещу Лудогорец подходи крайно предпазливо и с качествени защитници и вкарани положения на контри спечелихме. Сега е различно -- няма го Роската, няма го и Миро. ЦСКА е много по-слаб от Лудогорец, но ако ги оставиш да си разиграват коня, си загубен. Имат достатъчно качествени офанзивни футболисти. Трябва да натискаме, това викам аз. Бавно, методично, според момента дори стихийно. Ако се браним цял мач, все ще се пропукаме в един момент. Дори и да не стане, на помощ ще дойде някой пряк свободен или дузпа.

Както и да се развие мача, не искам повторение от мача за КБ миналия сезон. Трудно ще го понеса.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 20 апр 2012 19:09

Всичко зависи от Генов. Ако излезе като пич, т.е. с офанзивна тактика - жална им майка на армията, но ако излезе като мишка и тръгне да брани нулевия резултат - жална ни майка. Генов не е лош треньор, но е изключително страхлив. Това му е проблема. От колко време ни е треньор и още не е разбрал, че дори и да загубим никой няма да го критикува, ако сме играли като пичове, т.е атакуващо. Нещо повече - всички фенове и футболисти ще застанат зад него. Така, че "мачкай, Генов, мачкай"!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 20 апр 2012 19:10

ЦСКА бият ли са 90% шампион.Можем да ги излъжем,ще има напрежение в тях..особено ако мача варви лошо
Ние нямаме нищо за губене,ние сме назад в класирането няма нищо задалжително
Ако спечелим после с леката ни програма можем да отидем на място което ни приляга

Върни се в “Черно море”