ntodorov написа:morqche написа:Oпааа май хванахме промоцията.... Двама основни футболисти им отпадат за мача, особенно Дянков им е много ключов бая ще куцат отзаде
Жереми Фо-Поре ПСФК Черн-ц-Бс-Бс 1 600
Траян Дянков ПСФК Черн-ц-Бс-Бс 1 250
Фо Поре отпада със сигурност, Асис ни е контузен, Телкийски - също, Кишишев - във всеки мач е под въпрос.
За Траян - от теб научавам, че няма да играе. Що се касае за играта ни отзад. Бяхме трагични без него, когато се мъчихме с младите Димов и Венко Филипов. Натрупахме доста мачове без Траян преди двубоя със Славия, където алтернативната ни защита бавно, но сигурно влезе в коловоза. Имаме едно много стабилно момче Крум Стоянов ( на мястото на Фо Поре играе), което Херо наложи, Ники Николов, Г. Терзиев си паснаха в сърцето на отбраната), а Уалембо направи добри мачове, като десен бег. Не е, като да се отслабим много, но наистина Траян е велик. Велик и, като човек и, като играч. Ще липсва. Траян беше с нас в агитката ( докато лекуваше контузия) при гостуванията и дори от там вдъхваше кураж, както на нас така и на футбалерите.
С какъвто и състав да излязат двата отбора - мачът ще бъде здрав и непредсказуем. За разлика от миналия полусезон ние определено се очертаваме, като домакински отбор в отношение на игра, владение на топка и голови ситуации. Мъчно играем тази пролет, като гости и туЙ то.
И друго...Отборът, който пръв отбележи гол в този мач - няма да загуби. Сигурен съм.
Убеден съм че ако ви вкараме първи, трудно ще стигнете до пеналта ни. На обратният фронт ако ни вкарате вие първи, ще треперите доста! Ако полувремето е 0:0 мача ще е за този който вкара първи през второто полувреме, нашите като вкарат 1 гол и тотално се отпускат и има огромна вероятност или твърде лесно да ни изравните или да получите още някой гол.
За това съм на мнение че мача е троен, жалкото е че ще го пропусна :/