СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море-Монтана
Няма да ти слушам повече умопомрачителните глупости, под нивото ми е!Ходи ги говори тези работи на някои на твоя интелект и ниво!
Черно Море-Монтана
ей ало кво триеш бе, никъде не съм нарушил правиалта ти нормален ли си бе, то откачена работа, това прилича на ченгесарски произвол, не падайте на нивото им!
ekspert написа:Няма да ти слушам повече умопомрачителните глупости, под нивото ми е!Ходи ги говори тези работи на някои на твоя интелект и ниво!
интелект..ниво..експерт...тоз папардак здраво го тресе шизофренията май...
ekspert написа:ей ало кво триеш бе, никъде не съм нарушил правиалта ти нормален ли си бе, то откачена работа, това прилича на ченгесарски произвол, не падайте на нивото им!
специален поздрав за нивото-експерт,плод на недоразумението социализъм от края на 50 години..
Изобщо не ме интересува ниското ти мнение. Хората ме познават и знаят какво ми е мнението за ченгетата и комунистите, някакъв си Косе ли ще слушат.
Re: СПАМ
ekspert написа:Мапуку си търси нов отбор, той и Теодор Стефанов ще ни свършат отлична работа.
Сашо е в Разград до зимата,Балотели пък май Милан ще го взимат..
Re: СПАМ
koseto40 написа:ekspert написа:Мапуку си търси нов отбор, той и Теодор Стефанов ще ни свършат отлична работа.
Сашо е в Разград до зимата,Балотели пък май Милан ще го взимат....
Бербатов е свободен той пак за Стефанов говори ?!?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?