на мен пък не ми пречи да води и националния

ще ми пречи ако зареже Черно море..... иначе няма проблем

като футболен човек няма как да не следи националите все пак и да няма собствени идеи и поглед как трябва да се води националния от гледна точка на треньор

не мисля, че нещо ще го затрудни толкова като изключим, че има шанс да не му се получат нещата както иска точно на терена.... ама като българин е нормално да иска да помогне евентуално, това да не е мишката г-н Мърльоу с многото претенции и желание да ходи щастлив на работа и ала-бала.....

освен това, по тоя начин има шанс и Черно море индиректно да спечели от контактите на Илиан с разни играчи, да ги види как работят и да хареса някой за отбора да речем.... или пък играчи на други отбори по-лесно да идват при нас (българи), защото искат да имат по-голям шанс да играят в национала

общо взето малко повече пътуване ще има, но и ще взема по-големи пари както казаха ...изобщо не ми пречи на мен и подкрепям даже... много се надявам и да постигаме по-добри резултати от при Кръстаич, че ми писна ......но въпреки по-добрите резултати ще държа на оставка на Перукан и БФС до край