Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Vladislav
Контакти:

Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Мнениеот Vladislav » 08 яну 2018 16:39

Mathias_Coureur написа:Аз имам 100% доверие в Илиан ,той знае по-добре от нас какво прави и какви играчи са му необходими. Щом е преценил, че няма нужда да се намира заместник на Сукуп , значи е така - имаме Ертан Томбак,Илия Миланов, Марто Костадинов , Зехиров и Станчев на тази позиция. Най-важната стъпка беше направена - да имаме качествен треньор, при това моряк! Нека го подкрепим безрезервно в това което прави, а не при първите неуспехи да го оплюят разни "инженери", "стратези" , "професори" ,"разбирачи" и т.н.! Черно Море има нужда от подкрепа , а не от разбирачи!

Точно същото исках да кажа с "Жардел и Гошо Гинчев". Илиан най- добре знае какво му трябва и не мисля че ще прави безсмислени трансфери.

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 08 яну 2018 16:41

Абсолютно, Илиан е от онези треньори, които могат и от нищо да направят нещо, така че изобщо не придавам някакво значение на имената, които идват при нас, важно е след това как ще играе отборът като цяло. Аз не се и съмнявам, че ще подготви отбора на супер ниво за старта на полусезона.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 08 яну 2018 16:43

Жалко за Сукуп,но и аз мисля,че за десния бек Томбак е идеален в момента.Стига с това млад бил,още му е рано.Идеален е за там,периферен играч,позиция,която не предполага свръх очаквания от един млад футболист,така че според,а и с оглед на това че не играем за нищо е идеален да се налага от сега,а какво ще покаже само от него си зависи и ако не си грабне шанса,на лято да се търси нов бек,няма смисъл сега да се търси нов.Идеален момент да се налага юноша.Повече се надявам левия бек да излезе някоя скрита лимонка дето е на проби,че там е по-лошо положението.И наистина ми е страшно интересно кой нападател визира Илиян,и съм леко притеснен,при положение че от доста години не сме имали наистина качествен голаджия,с изключение на Бакари,когато бе здрав.Е,времето ще покаже :)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 08 яну 2018 16:52

Mathias_Coureur написа:
Alexandrov93 написа:2) Томбак - млад е още за титуляр, иначе качествата ги има. Още сезон, два да бъде първа резерва на титулярния десен бек, пък после ще видим;

Томбак след 4 месеца става на 19 години , в Европа на 17 години вече играят титуляри , така че не му е рано. Ние в България на 25 години футболистите ги имаме за млади надежди все още. :lol:

Живея в малко населено място.Имаме футболен отбор,който не е на футболната карта на Англия/почти/.Има играчи/и млади и стари/,които физически могат да започнат в кой да е отбор в България и да заиграят на момента.Тактически също не изглеждат зле.Като ги гледам как работят във фитнеса и ми става ясно защо е така.Бягат като отървани,влизат в единоборствата без никакъв страх и имат въздух поне за едни допълнителни 60 минути.Тези момчета/младите имам предвид/ако излязат срещу наши такива ще ги смачкат физически.Затова ние нямаме нищо.Нито млади,нито стари.Мързеливи,напомпани със самочувствие и нашарени с татуировки-това е което имат нашите.Затова наш младеж който започне да бяга като тях/Марто/и показва много прилична техника на скорост може да стане звезда в България. Томбак показва много хъс и сякаш има достатъчно въздух за едни 60-70 минути.Малко още и ще може да е титуляр.Така че нашите 19 са на нивото на техните 16 физически и тази пропаст се увеличава с напредването на възрастта.И всичко това е следствие на неправилна физическа подготовка на младите ни играчи.Гонят резултати на всяка цена и после една голяма НУЛА.Трябва да се вземат мерки в тази възраст ВЕДНАГА ако искаме да градим играчи за мъжкия футбол и директора на школата трябва да вземе мерки първо да се дообразова по темата и после да намери качествени треньори за всички възрасти които да работят по една и съща методика.Иначе няма да имаме нищо наше и ще се радваме на всякаква бежанска паплач,които поне могат да бягат.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 08 яну 2018 19:55

Никой от вас колеги, не се сети за нападателя...Валери Домовчийски. Разочарован съм от всички вас :lol: ...
Сега...малко по-сериозно. Надявам се, че при новия, толкова добър треньор, играчи като Жоро и Цветков ще заиграят това и така както могат и ще имаме една от най-добрите халфови линии, включвайки и Бенгюзов, Огнянов и Божилов. Последните двама са доста непостоянни играчи, но и за тяхната по-добра игра се надявам да повлияе Илиян. За десния бек вече стана ясно, че няма да имаме проблеми, остава да се решат проблемите ни при централния защитник, ляв бек и нападател. Това е...

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 08 яну 2018 20:15

Сега като Илиан Илиев се вьрна на Тича всичко пак придоби значение и ми се вьрна желанието да пиша тук. Успех му пожелавам и сьм сигурен, че той е най-правилният човек за нас. И както всички останали аз му имам пьлно доверие.
Само още нещо бих добавил. Много ще се радвам Томбак да е нашия десен бек. Според мен той може да се справи. Сьщо си мисля, че и на М.Минчев му е дошло времето да заиграе редовно.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 яну 2018 20:25

black sea написа:Никой от вас колеги, не се сети за нападателя...Валери Домовчийски. Разочарован съм от всички вас :lol: ...

Сетих се, но ме примързя да пиша одеве ...все пак най-вероятно наистина ще е той! Те опциите не са много според мен... понеже Илиян каза български играчи, минали през Черно море :)

1. Георги Андонов - твърде стар
2. Наско Илиев - твърде недоказан
3. Домовчийски - на хартия поне става ...ако Илиян смята, че ще му свърши работа и ще го накара да играе - да го взема :roll:

Лично аз мисля, че Кузма много ще му допадне като стил и ще го използва. Бори се, търси топката, старае се ..пък и вкарва чат-пат. А ако вземе и халфовата линия да помага повече с положения може да се представи още по-добре! За Домовчийски не знам дали не е малко по-пасивен ...ама ще видим какво ще стане!
ИзображениеИзображениеИзображение

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 08 яну 2018 20:27

За нападателя наистина сигурно става въпрос за Домовчийски. Колкото и малко да е играл за нас- играл е. И ми се иска за дефанзивния футболист да става въпрос за Димов. Дори и след изпълненията му... Борбен е, не е някакъв дървар,, мисля че ще е полезен. Просто за други играчи в дефанзивен план не мога да се сетя. Другите качествени бранители минали през нас са вече на над 32-33 години. Не знам как вървят нещата с възстановяването на контузените. Витиня ясно че е аут и това е много жалко, защото беше най- качественото ни лятно попълнение. Дано поне Мартин и другите да са се оправили. Имаме мисля способен и мислещ треньор и нямам никакво намерение да обсъждам тактики и да редя състави.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 08 яну 2018 22:02

Mathias_Coureur написа:Аз имам 100% доверие в Илиан ,той знае по-добре от нас какво прави и какви играчи са му необходими. Щом е преценил, че няма нужда да се намира заместник на Сукуп , значи е така - имаме Ертан Томбак,Илия Миланов, Марто Костадинов , Зехиров и Станчев на тази позиция. Най-важната стъпка беше направена - да имаме качествен треньор, при това моряк! Нека го подкрепим безрезервно в това което прави, а не при първите неуспехи да го оплюят разни "инженери", "стратези" , "професори" ,"разбирачи" и т.н.! Черно Море има нужда от подкрепа , а не от разбирачи!

Абсолютно подкрепям!!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 09 яну 2018 10:15

Vladislav написа:За нападателя наистина сигурно става въпрос за Домовчийски. Колкото и малко да е играл за нас- играл е. И ми се иска за дефанзивния футболист да става въпрос за Димов. Дори и след изпълненията му... Борбен е, не е някакъв дървар,, мисля че ще е полезен. Просто за други играчи в дефанзивен план не мога да се сетя. Другите качествени бранители минали през нас са вече на над 32-33 години. Не знам как вървят нещата с възстановяването на контузените. Витиня ясно че е аут и това е много жалко, защото беше най- качественото ни лятно попълнение. Дано поне Мартин и другите да са се оправили. Имаме мисля способен и мислещ треньор и нямам никакво намерение да обсъждам тактики и да редя състави.

Вчера на първата тренировка, по екип беше и споменатият от теб ВИТИНЯ!!!Не участваше в заниманията на основната група и понакуцваше, но се разтъпкваше по терена и правеше пешеходни обиколчици!!!На въпроса:"Кога ?", отговори:"След два месеца"!!!Малко е оптимистично, подобно твърдение, но това е положението с него!!!БОЖИЛОВ също не ми изглежда напълно възстановен и два-три пъти поговори с доктора!!!Да се надяваме, да не е заради проблеми, а просто консултации за моментно състояние и профилактика!!!Дано през Новата година, всички моряци на терена, по трибуните, а и пред телевизорите да сме живи и здрави!!!Няма да е лошо, тези дето са пред телевизорите да се сетят.......че и на ТИЧА не е лошо!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Върни се в “Черно море”