Iceberg написа:bez-nick написа:Iceberg написа:greenpeak написа:Ангел Грънчов няма да подпише с Черно море
http://chernomore.gong.bg/bg-football/a ... ore-286206
Споко Грийн, ще "докараме" някое Менди от френския пазар. Чух, че на съседна сергия продавал чушки един такъв, като Джаксъна
А сега сериозно, не вземем ли някой по-стабилен и по-надежден централен.. лошо.
Колкото и да ти е смешно, Сашо Станков докара вече класни чужденци без пари, както го направи в Локо Пд, които после ще ги искат грандовете!
Ти продължаваш да ги докарваш обаче, тези играчи. Все едно добитък,вързани за юларчето и... напред, по пътя.... към Тича!? То лошо няма, нека докара, добута, дотътри, ако ще да довлече Станков някои класни играчи (което малко ме съмнява де), ама и да ги подреди както трябва момчетата, да ги научи, да ги накара да играят футбол, а не, както като беше преди време при нас, а и миналата година в Пловдив.... да кюскат напред горката топка и да се надяват дърветата отпреде нещо да направят в суматохата. Не ми харесва футболът, който се играе при него и това е. Може и да не разбирам.. А и като го чуя само да се оправдава след мача, топката, тревичката, съдията, времето, играчите.. все някой друг му е виновен.. направо ме побиват тръпки. Пред очите ми изплува онзи кошмар, съсела Генов. Да ти кажа честно, не разбирам ентусиазма ти. Иска ми се нещо и мене да ме накара да съм по-голям оптимист, ама все не ми достигат факти. Много пъти го казах до сега... дано не съм прав, дано ме опровергае човека. Дано тръгне отбора нормално и да сме спокойни в първата шестица. Само дето много "данота" се събраха, че..
А ти как ги ''привличаш'' футболистите, с поглед или с магнит?