Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

bez-nick

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Мнениеот bez-nick » 04 юли 2014 16:05

Iceberg написа:
bez-nick написа:
Iceberg написа:
greenpeak написа:Ангел Грънчов няма да подпише с Черно море
http://chernomore.gong.bg/bg-football/a ... ore-286206

Споко Грийн, ще "докараме" някое Менди от френския пазар :mrgreen: . Чух, че на съседна сергия продавал чушки един такъв, като Джаксъна ;) А сега сериозно, не вземем ли някой по-стабилен и по-надежден централен.. лошо.

Колкото и да ти е смешно, Сашо Станков докара вече класни чужденци без пари, както го направи в Локо Пд, които после ще ги искат грандовете!

Ти продължаваш да ги докарваш обаче, тези играчи. Все едно добитък,вързани за юларчето и... напред, по пътя.... към Тича!? То лошо няма, нека докара, добута, дотътри, ако ще да довлече Станков някои класни играчи (което малко ме съмнява де), ама и да ги подреди както трябва момчетата, да ги научи, да ги накара да играят футбол, а не, както като беше преди време при нас, а и миналата година в Пловдив.... да кюскат напред горката топка и да се надяват дърветата отпреде нещо да направят в суматохата. Не ми харесва футболът, който се играе при него и това е. Може и да не разбирам.. А и като го чуя само да се оправдава след мача, топката, тревичката, съдията, времето, играчите.. все някой друг му е виновен.. направо ме побиват тръпки. Пред очите ми изплува онзи кошмар, съсела Генов. Да ти кажа честно, не разбирам ентусиазма ти. Иска ми се нещо и мене да ме накара да съм по-голям оптимист, ама все не ми достигат факти. Много пъти го казах до сега... дано не съм прав, дано ме опровергае човека. Дано тръгне отбора нормално и да сме спокойни в първата шестица. Само дето много "данота" се събраха, че..

А ти как ги ''привличаш'' футболистите, с поглед или с магнит?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 04 юли 2014 16:26

Батстанчо написа:ШШШшшшшш...........ей.....................направихте ме пияница без време!!! :) :) :)
Сега по темата:

1.Augustiner Hell
2.Tegernseer Hell
3.Paulaner Weißbier
4.Franziskaner Weißbier

ТОП-4 на бирите в района ми. Столицата на Байерн - Мюнхен.
Проблема е , че лятото като се прибера и не мога да ги пия изобщо Българските бири.
Иначе, който има мерак за хубава бира да пробва някоя от горепосочните.
За Weißbier не съм сигурен, че ще се хареса на много хора.

:P :P :P
Тези даже не съм ги и чувал.При нас уж бирена държава,а бирата им пълен Т.А.Ш.А.К!И сега аз си пия Хайнекен и Туборг,а английските ми гости черпя с Фостер.Като мина следващият път през Бавария,ще се опитам да се възползвам от съвета ти.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 юли 2014 21:49

Батстанчо написа:ШШШшшшшш...........ей.....................направихте ме пияница без време!!! :) :) :)
Сега по темата:

1.Augustiner Hell
2.Tegernseer Hell
3.Paulaner Weißbier
4.Franziskaner Weißbier

ТОП-4 на бирите в района ми. Столицата на Байерн - Мюнхен.
Проблема е , че лятото като се прибера и не мога да ги пия изобщо Българските бири.
Иначе, който има мерак за хубава бира да пробва някоя от горепосочните.
За Weißbier не съм сигурен, че ще се хареса на много хора.

:P :P :P

Направо ни преби с тези бири :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 юли 2014 18:46

Някъде в темата бях писал,че събрахме високи играчи и ще имаме осезателно предимство в двете наказателни полета при центрирани топки.Това започна да показва колко е полезно за отбора,особено с изповядвания от Станков футбол.Лошо е че много бързо ще ни разкрият,а хубавото е че е много вероятно да нямат противодействие отборите с по малко на брой високи играчи.Преди около 25 години,Славия имаха подобен отбор и се справяха повече от добре.Но освен центрираните цял мач топки,ще трябва Станков да измисли и нещо по различно,че иначе ще умрем от скука.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 юли 2014 20:50

Готвача написа:Някъде в темата бях писал,че събрахме високи играчи и ще имаме осезателно предимство в двете наказателни полета при центрирани топки.Това започна да показва колко е полезно за отбора,особено с изповядвания от Станков футбол.Лошо е че много бързо ще ни разкрият,а хубавото е че е много вероятно да нямат противодействие отборите с по малко на брой високи играчи.Преди около 25 години,Славия имаха подобен отбор и се справяха повече от добре.Но освен центрираните цял мач топки,ще трябва Станков да измисли и нещо по различно,че иначе ще умрем от скука.

Наборе, ти поне не се оплаквай. Няма да се нервиш на Тича. Какво да кажем ние с гайдите?!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 юли 2014 21:29

При липсата на класа в средата на терена това не е лоша идея. Не можахме да намерим заместник на Жоро Илиев, а да градим стила около Бекир Расим е прекален оптимизъм. Освен това на маломерната Тича мога да кажа, че това ще ни превърне в повече от безмилостен домакин...но навън няма да е точно така положението. Имаме и качество по крилата и бековете, така, че място в 6-цатата е сигурно, но за по-нагоре трябва:
А) Беки да покаже качествата си и да прибави класа към отбора и нови възможности
Б) това да го направи Стенио Дос Сантов
Не се ли намери връткач в средата ще е много трудно навън, а както всички знаят у дома и стените помагат, но за медали не е достатъчно :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 юли 2014 22:32

ShooterMan написа:При липсата на класа в средата на терена това не е лоша идея. Не можахме да намерим заместник на Жоро Илиев, а да градим стила около Бекир Расим е прекален оптимизъм. Освен това на маломерната Тича мога да кажа, че това ще ни превърне в повече от безмилостен домакин...но навън няма да е точно така положението. Имаме и качество по крилата и бековете, така, че място в 6-цатата е сигурно, но за по-нагоре трябва:
А) Беки да покаже качествата си и да прибави класа към отбора и нови възможности
Не се ли намери връткач в средата ще е много трудно навън, а както всички знаят у дома и стените помагат, но за медали не е достатъчно :idea:

Лошото е че с тези центрирания,му се изчерпват идеите на Станков.Дано поне вземем 9 0т 11 домакинства,а за после ще видим как ще я редим.Навън ако се доберем още от 3 до 5 победи,ще имаме розови мечти в зелен оттенък.Но Станков показа че не знае как се бие Лудогорец,а това ще е много важно,защото който ги бие тях,има шансове за нещо повече,с условието без да помагаме на някой.Аз сии мисля че и тази година Божилов ще е на позицията на плеймейкъра,а там силата му е в задържането,а не в бързият извеждащ пас.По принцип на чужденците първите 3-4 месеца са им много трудни.Нямам спомен някой да е влязъл и да е заиграл веднага.Така че,ако не намерим истински плеймейкър,няма да има нищо за гледане/освен до болка познатото ни кюскане/.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 06 юли 2014 09:02

Готвача написа:
ShooterMan написа:При липсата на класа в средата на терена това не е лоша идея. Не можахме да намерим заместник на Жоро Илиев, а да градим стила около Бекир Расим е прекален оптимизъм. Освен това на маломерната Тича мога да кажа, че това ще ни превърне в повече от безмилостен домакин...но навън няма да е точно така положението. Имаме и качество по крилата и бековете, така, че място в 6-цатата е сигурно, но за по-нагоре трябва:

Лошото е че с тези центрирания,му се изчерпват идеите на Станков.Дано поне вземем 9 0т 11 домакинства,а за после ще видим как ще я редим.Навън ако се доберем още от 3 до 5 победи,ще имаме розови мечти в зелен оттенък.Но Станков показа че не знае как се бие Лудогорец,а това ще е много важно,защото който ги бие тях,има шансове за нещо повече,с условието без да помагаме на някой.Аз сии мисля че и тази година Божилов ще е на позицията на плеймейкъра,а там силата му е в задържането,а не в бързият извеждащ пас.По принцип на чужденците първите 3-4 месеца са им много трудни.Нямам спомен някой да е влязъл и да е заиграл веднага.Така че,ако не намерим истински плеймейкър,няма да има нищо за гледане/освен до болка познатото ни кюскане/.

Колеги, благодаря Ви за проявения реализъм и честност. За пореден път доказваме, че сме едни от най-честните и обективни фенове.
С оглед ситуацията в Ботев Пд и Локомотив Пд, БИ ТРЯБВАЛО да сме сигурни за шестицата. За нещо повече обаче с наличния потенциал, ще бъде много трудно, почти като някаква мечта. За плеймейкъра е ясно, но ми се струва, че забравяте и за централен защитник, защото на Живко или Слави не можем да разчитаме за титуляри, ако ще се борим за тройката, примерно. Моите искрени уважения към тях, просто се опитвам да съм обективен. Единия е меко казано непостоянен, а на другия му липсва опит, все още. По дясното крило този Матиас е пълна загадка, а друг няма, в нападение пак на Бакари и на непостоянния Божилов ще разчитаме само. Така че дано да стане нещо интересно по отношение на селекцията, но за без пари - толкова...

Върни се в “Черно море”