Станаха ясни съперниците на Черно море за 5-те контроли от 2-ия етап на зимната подготовка в южната ни съседка Турция.
05.02 – Кубан / Краснодар/
07.02 – Костулени /Молдова/
09.02 – Баник / Острава/
13.02 – Войводина / Нови Сад/
15.02 – Дьор ЕТО / Унгария/
Моряците днес продължиха с 2-разовите занимания , като сутринта тренировката бе на стадион Младост , а следобед разделени на 2 групи играчите се изпотиха във фитнеса. Наставникът на варненци Георги Иванов се отказа от услугите на дошлият на проби алжирски бранител Сабри Бумела и го освободи. В подготовката на тима обаче се включи опитния 29-годишен халф Коста Янев. Той е юноша на Нефтохимик , играл е за отборите на Черноморец Бс, Сливен,ЦСКА и Локомотив Сф. Има и мачове за нац. отбор. От Бразилия се завърна Самуел Камазола , който бе получил разрешение от ръководството на клуба да се присъедини по късно към подготовката на тима.
Пресслужба на ПФК „Черно море“
Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Гонзо е освободил Сабри
stanleys написа:Гонзо е освободил Сабри
Станаха ясни съперниците на Черно море за 5-те контроли от 2-ия етап на зимната подготовка в южната ни съседка Турция.
05.02 – Кубан / Краснодар/
07.02 – Костулени /Молдова/
09.02 – Баник / Острава/
13.02 – Войводина / Нови Сад/
15.02 – Дьор ЕТО / Унгария/
Моряците днес продължиха с 2-разовите занимания , като сутринта тренировката бе на стадион Младост , а следобед разделени на 2 групи играчите се изпотиха във фитнеса. Наставникът на варненци Георги Иванов се отказа от услугите на дошлият на проби алжирски бранител Сабри Бумела и го освободи. В подготовката на тима обаче се включи опитния 29-годишен халф Коста Янев. Той е юноша на Нефтохимик , играл е за отборите на Черноморец Бс, Сливен,ЦСКА и Локомотив Сф. Има и мачове за нац. отбор. От Бразилия се завърна Самуел Камазола , който бе получил разрешение от ръководството на клуба да се присъедини по късно към подготовката на тима.
Пресслужба на ПФК „Черно море“
И защо да не го освободи,ако смята че не става?Колега по-горе писа че не ни трябва пълнеж на ниво Б и В групи.Тъкмо се отървахме от едните боклуци и хайде да вземем нови такива,защото виждате ли,другите отбори вече взели по 5-6 човека.А така опираме пак до въпроса с нашите юноши.По лоши ли са от тези дето подритват по селата?Или не?Аз мисля че не са по лоши.И докато не им се даде шанс,ще продължа да си мисля така.За Коце Янев си имам специално мнение и то не се разминава много с това на бургазлията.Добър играч е,но ако залитне в тази посока ще търсите Илко Семката.Той му уреждаше к...и и пиене при престои във Варна.Така че нека сега той да го спира.Нека Гонзо им направи добра подготовка и на тия които остават и мисля че ще им се вдигне нивото.Така че да не плюем заради самото плюене.Но бекове трябват да се вземат,дори и за резерви/ако има юноши супер/,защото при контузии и наказания ще имаме проблеми.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
момчета аз го казвам това за К.Янев защото когато и аз си бях в Бургас а тои играеше за двата отбора там ... знам какви ги вършеше , виждах го почти всяка вечер ако не по кръчмите по морската градина ... то ще е в дискотеките ... и знам как се наливаше и как докато звъннеше 2 телефона и престигаха 2 коли с шаврантии !!! Пиша във вашия форум понеже от близо 2 години се ожених във Варна .. вече тук живея , работя и т.н .... и почти на всеки домакински мач съм на Тича .. затова и от части и мене започва да ме касае ... Червеното никога няма да ми избледнее ... града в които съм роден винаги ще си подкрепям ... но това не ми пречи да се радвам и на победите на Варна
затова ми се иска и да се направи приличен отбор и пак да побеждава ... а защо не скоро и пак да домакинствате в Бургас на супер стадиончето ни
Разбирате ме какво искам да кажа надявам се 
аз на тирантина му вярвам, изглежда добронамерен и не се заяжда и то въпреки, че почти всички от форума му скачат .. пък и първия път беше прав
както и да е... ако коста янев наистина е имал изцепки... се надявам те да останат в миналото и ако подпише да играе за Черно море, да видим най-доброто от него, защото има качества поне на пръв поглед 

Коста Янев наистина не вдъхва доверие, но ако се издъни е сигурно, че му бъде бит шута в гъза на секудната от Гонзо, ако иска да пита авера си Караджата за подробностти 
-
4erno-more
- Контакти:
Много съжелявам че бързо забравихте трансферите стил Стефан Генов, където вземахме абсолютни анонимници, сега поне играчите за които се спекулира сме им чували имената и пак се намират умници да кажат, че Коста Янев не вдъхвал доверие
4erno-more написа:Много съжелявам че бързо забравихте трансферите стил Стефан Генов, където вземахме абсолютни анонимници, сега поне играчите за които се спекулира сме им чували имената и пак се намират умници да кажат, че Коста Янев не вдъхвал доверие
+ 1 и аз казах, че тази година поне им знаем имената. Как ще се представят на терена ще видим през пролетта.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Кролик написа:4erno-more написа:Много съжелявам че бързо забравихте трансферите стил Стефан Генов, където вземахме абсолютни анонимници, сега поне играчите за които се спекулира сме им чували имената и пак се намират умници да кажат, че Коста Янев не вдъхвал доверие
+ 1 и аз казах, че тази година поне им знаем имената. Как ще се представят на терена ще видим през пролетта.
++1
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
''Чуването'' не означава, че е признак на класа. Гонзо се опитва да закърпи положението колкото може, много играчи отказаха, виновни са хората от ръководството - знаете кои, межу другото Коста Янев е любимец на Марин Маринов и е тук по негово настояване, а другото което знам аз е, че Гонзо никак ама никак не е щастлив от ситуацията около селекцията и има големи разминавания в очакванията му преди да дойде.
bez-nick написа:''Чуването'' не означава, че е признак на класа. Гонзо се опитва да закърпи положението колкото може, много играчи отказаха, виновни са хората от ръководството - знаете кои, межу другото Коста Янев е любимец на Марин Маринов и е тук по негово настояване, а другото което знам аз е, че Гонзо никак ама никак не е щастлив от ситуацията около селекцията и има големи разминавания в очакванията му преди да дойде.
Има логика,но тя важи и за тези които не сме чували в още по пълна сила.А сига с тези кьорфишеци де!Бил му любимец!Защо тогава не го докара при ЧечУ,или преди това?Имаше много възможности.А съм сигурен че Марин има и други любимци.Например Бербатов,Мартин Петров,Благо Георгиев ,Ивелин Попов ...да не изброявам повече.Мисля че ме рабра какво искам да кажа.Не става въпрос само за любимци,а за нещо по голямо.От друга страна,връщайки се назад ,виждам че огромна част от феновете пишещи тук не искаме селекция на всяка цена,а на първо място приличен стадион.Е,защо изведнъж повечето променихте мнението си?Тезии парички дадени за Симеон Райков,дали нямаше да са достатъчни да се спретне поне един козметичен ремонт на Тича?С хубави тоалетни,нови седалки на мястото на изпочупените?Аз лично бих бил по щастлив от нещо такова,с Виктор или Тошко в ляво,отколкотоо от сегашното стечение на обстоятелствата.Но така илои иначе,ръководството пак пое по път,неочакван от никого,или почти никого.Вместо да докарат поредният послушник/има прекалено много такива/и да "почерпят" когото трябва,нито щяха да се набутат с пари,нито щяха да изменят на политиката с помощниците...И пак щяхме да подритваме топката в А група.Абе така и така си правят каквото си искат,защо не вземат от фен клуба да отидат на крака при БАШ МАРИН,да занесат една баница и една бъклица с вино и да благодарят за третото място?Може пък това да иска човека и едва тогава да развърже отново кесията.Какво му липсва на този човек?Ами само едно-благодарност и признателност.Нещо коетоо не получава, а чете само неприятни неща за себе си и групировката.Нека пробват,може и да мине номера.Ако не мине,поне ще ги почерпи по едно хубаво пиене,най малкото.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!