Мнениеот kapacitet » 03 авг 2015 15:34
Сега на развален телефон ли ще си играем, ако ще се занимавате с глупости, просто няма смисъл да ви се обръща внимание. Мен хората са ме оценили, ''плебей'' може да си ти или ''ченге'', не ме интересува. Мен хората ме познават и знаят колко ме боли за Черно море и какво ми е мнението за ''ония'', като не ви харесва това, което говоря, дайте вашата гледна точка върху нещата с реална оценка, а не с обиди, защото на двама трима не им харесва мнението и анализите ми, с обиди е най-лесно като нулев човек и един простак да се обиждаме. Съжелявам, но на нулеви хора няма да обръщам внимание, нито пък с тази нова просташка тактика да ме изкарат ченге или плебей ще спра да пиша тук или да ходя на стадиона, просто забравете и не падайте на нивото на ченгета с такива долни номера, има и интелигентни хора сред вас. Tук ми харесва да пиша, има гластност върху събитията и ще продължа да го правя, когато реша и на стадиона ще отида, който иска да дойда при мен и ще поговорим, но като интелигентни хора и без обиди и простотии, под нивото ми е.