СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Mathias_Coureur » 02 авг 2015 01:02

kapacitet написа:Като започнете с едни обиди и хиперболи, чудя ви се на акъла???Спасов вече прякорът трябва да му е ''клошара'', ще ми събира боклуци, рови по кофите за смет за играчи.

Най-големият клошар си ти Мишо!
А Адмирал Никола Спасов за разлика от теб се доказа!
Препоръчвам ти от тук нататък да не стъпваш на стадиона, за твое добро е! Само те предупреждавам, да не кажеш после, че не съм те предупредил!

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 02 авг 2015 12:33

Е,да,ама..видяхте ли Балдобалиев..? А днес хубаво гледайте Живко Атанасов... :mrgreen: Като се появи някой анонимник,че като се започне....:)))))))))))))) Днес се надявам на успех и игра,която да зарадва повечето от нас...Щото има някои,които не ги радва нищо позитивно...имена няма споменавам..:)

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 02 авг 2015 16:37

Mathias_Coureur написа:
kapacitet написа:Като започнете с едни обиди и хиперболи, чудя ви се на акъла???Спасов вече прякорът трябва да му е ''клошара'', ще ми събира боклуци, рови по кофите за смет за играчи.

Препоръчвам ти от тук нататък да не стъпваш на стадиона, за твое добро е! Само те предупреждавам, да не кажеш после, че не съм те предупредил!

Прав си, за мое е добре е да си спестя нервите. Докато Спасов е треньор за какво да ходя?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 03 авг 2015 11:19

kapacitet написа:
Mathias_Coureur написа:

Прав си, за мое е добре е да си спестя нервите. Докато Спасов е треньор за какво да ходя?

Недей
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 авг 2015 11:35

Кролик написа:
kapacitet написа:
Mathias_Coureur написа:

Недей

Той и без това влиза последните минути (безплатните), но използва после да се размотава около стадиона и да си ръси простотиите наляво - надясно. Нооо, там внимава той, какво говори. Не е устат като тука, И да ти кажа честно, на мен там не ми пречи. Избягвам го и няма проблем. Затова ще е по-добре тук, тук да не окензва нещата. На всички не ни останаха нерви от него. И не се заблуждавайте колеги, баш той си е - Мишо. Който го познава добре му знае приказките, изразите, манталитета... Не го подценявайте: "старец", "70 годишен дядка"... ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 03 авг 2015 14:29

тоя не е Мишо, това е долен гнусен плебей, който, ако ни падне в ръчичките здраво място няма да остане :arrow:

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 03 авг 2015 15:34

Сега на развален телефон ли ще си играем, ако ще се занимавате с глупости, просто няма смисъл да ви се обръща внимание. Мен хората са ме оценили, ''плебей'' може да си ти или ''ченге'', не ме интересува. Мен хората ме познават и знаят колко ме боли за Черно море и какво ми е мнението за ''ония'', като не ви харесва това, което говоря, дайте вашата гледна точка върху нещата с реална оценка, а не с обиди, защото на двама трима не им харесва мнението и анализите ми, с обиди е най-лесно като нулев човек и един простак да се обиждаме. Съжелявам, но на нулеви хора няма да обръщам внимание, нито пък с тази нова просташка тактика да ме изкарат ченге или плебей ще спра да пиша тук или да ходя на стадиона, просто забравете и не падайте на нивото на ченгета с такива долни номера, има и интелигентни хора сред вас. Tук ми харесва да пиша, има гластност върху събитията и ще продължа да го правя, когато реша и на стадиона ще отида, който иска да дойда при мен и ще поговорим, но като интелигентни хора и без обиди и простотии, под нивото ми е.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 03 авг 2015 16:11

kapacitet написа:Сега на развален телефон ли ще си играем, ако ще се занимавате с глупости, просто няма смисъл да ви се обръща внимание. Мен хората са ме оценили, ''плебей'' може да си ти или ''ченге'', не ме интересува. Мен хората ме познават и знаят колко ме боли за Черно море и какво ми е мнението за ''ония'', като не ви харесва това, което говоря, дайте вашата гледна точка върху нещата с реална оценка, а не с обиди, защото на двама трима не им харесва мнението и анализите ми, с обиди е най-лесно като нулев човек и един простак да се обиждаме. Съжелявам, но на нулеви хора няма да обръщам внимание, нито пък с тази нова просташка тактика да ме изкарат ченге или плебей ще спра да пиша тук или да ходя на стадиона, просто забравете и не падайте на нивото на ченгета с такива долни номера, има и интелигентни хора сред вас. Tук ми харесва да пиша, има гластност върху събитията и ще продължа да го правя, когато реша и на стадиона ще отида, който иска да дойда при мен и ще поговорим, но като интелигентни хора и без обиди и простотии, под нивото ми е.

Недей
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 03 авг 2015 17:24

просълзи ме.. :cry:

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 03 авг 2015 19:56

kapacitet написа:Сега на развален телефон ли ще си играем, ако ще се занимавате с глупости, просто няма смисъл да ви се обръща внимание. Мен хората са ме оценили, ''плебей'' може да си ти или ''ченге'', не ме интересува. Мен хората ме познават и знаят колко ме боли за Черно море и какво ми е мнението за ''ония'', като не ви харесва това, което говоря, дайте вашата гледна точка върху нещата с реална оценка, а не с обиди, защото на двама трима не им харесва мнението и анализите ми, с обиди е най-лесно като нулев човек и един простак да се обиждаме. Съжелявам, но на нулеви хора няма да обръщам внимание, нито пък с тази нова просташка тактика да ме изкарат ченге или плебей ще спра да пиша тук или да ходя на стадиона, просто забравете и не падайте на нивото на ченгета с такива долни номера, има и интелигентни хора сред вас. Tук ми харесва да пиша, има гластност върху събитията и ще продължа да го правя, когато реша и на стадиона ще отида, който иска да дойда при мен и ще поговорим, но като интелигентни хора и без обиди и простотии, под нивото ми е.
Плебейче, внимавай какви ги пишеш и с кого се заяждаш. Остави дъртия на мира, защото ще ти яде бой дупарата каменарска

Върни се в “Черно море”