ShooterMan написа:Аз ако не се доверявам на нашите момчета на кой да се доверя?Кажи?Имам ги за безгрешни,за най-добрите,защото са наши.Мисля,че така е и правилно.На кого се доверява най-много човек?На семейството си,нали,няма да се довери на филанкишията.Искаме играчи,които да обичат Черно Море,тази идея,може би фикс идея се зароди когато най-важния ни играч Кривия си замина.Замина си половината отбор все едно.Тогава стана ясно,че освен да имаме големи играчи е важно и да са моряци,за да няма предателства по никое време.Обърнахме се към школата,към най-изявените момчета - Димов,Колев и Николов.Ако нямахме доверие в тях и то на 100%,че са верни на Черно Море на кой да имаме вяра?На черните печки от Бразилия,или на изританите от ЦСКА и другите отбори играчи?Аз не мисля,че моя,че нашия подход към Димов е бил грешен

.Напротив!Това,че не критикувахме момчето каквото и да ставаше,че посрещахме изявите му винаги с овации му помогна да има самочувствие на добър играч,на развиващ се както трябва играч.Мислиш ли,че сме сбъркали в нещо тези които възхвалихме Димов

.Без тази сляпа подкрепа и вяра един юноша колко му е да бъде смачкан?Ей толкоз...1 слаб мач,едно освиркване,като го грабнат старите пушки в отбора и дотам му беше,но смеят ли да го грабнат,когато публиката е зад него а?Че то по-скоро ще грабнат тях.Е,това Шабленския(не Димов,не Дидо,не Дани,а Шабленския вече) не го оцени днес и се разлигави по посока на хората,които баш най-много пречат на младите играчи в Черно Море - т.нар. ръководство.Може би ще го оцени скоро,когато усети на гърба си какво е истинска отговорност и какво е да взискват от него-фенове,стари кучета,че дори и младите левскарчета ще го гледат накриво.Ще разбере ако изпорти една такава дузпа за Левски пролетта.А относно ръководството нещата са същите.Ти на кой имаш вяра?На Ганчев,Гигов,Батков или на хората,които каквото ще да е - дават пари за Черно Море?Малко или много,грешно или не - те дават пари за този клуб,а много други да не кажа всички НЕ дават нищо.Защото много хора решават да НЕ купят билета от 3-4-5-6 лева,много хора решават да НЕ отидат на стадиона,много хора НЕ са дали и 2 лева за тази школа,за развитието на Димов като играч,а днес наричат хората привлекли го,създали го с всякакви епитети нали

.И същите хора,а те са много,които НЕ са дали нищо за Черно Море хулят хората които дават и малкото пари....Ето това аз НЕ приемам.Защо?Аз никога не им спестявам критики,но не искам да чувам някакви шизофреници да ми бръщолевят еди кой си ВЪН,ВЪН,а аз и те имаме по 100-тина лева в джоба и ако се наложи НИЕ да даваме парите в този клуб и да сложим тези големи пичове там отгоре ни чака съдбата на Тополи,а играчи като Димов няма да има в нашата школа.Това аз НЕ приемам,разбираш ли?Това ме дразни относно собствениците на отбора.И повярвай ми,тези които сега говорят по-добре да бяхме в Б група ама еди какво си...ДРЪН ДРЪН,защото аз Б групата я помня,малък бях,10-14 годишен,помня 4 сезона...и щом застудееше от 1000 оставахме на стадиона 200-300 човека,а тези които сега казват ВЪН и тогава ги нямаше,и пак викаха ВЪН...а тогава най-добрия ни талант Веско Бранимиров го дадаха на Нефтохимик за 25 чифта бутонки и анцузи+няколко топки,защото на стадиона имахме 2....Тези които говорят против собствениците днес - спомняте ли си тези времена?Силно се съмнявам,а тези които си ги спомнят е по-скоро с ужас и кошмари сънуваме.Това аз искам да кажа за ръководството,не,за собствениците и дано бъда разбран ПРАВИЛНО какво искам да кажа...