20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

joro65
Контакти:

Re: Съдийството на мача Черно море - Левски

Мнениеот joro65 » 20 сеп 2010 22:22

Синият Болярин написа:
vaskonti написа:
JackPackage написа:Топката се удря в Пиргов, бе, гледайте малко, топката го удря в главата, а той с ръцете сваля Дарко...

В главата ли го удря? :shock:
А дори и така да е, какво значение има, след като все пак първо избива топката, пък било то и с глава?

Има значение, защото първо събаря Тасевки и чак тогава избива топката(май с глава).

Първо за всички, които спорят дали наистина Тасевски играе първи с топката.
Изображение
Изображение

Май темата с първото докосване се изчерпа!?! След минутка ще се изчерпи и с цялата ситуация.

Вижда се, че Тасевски играе с топката и я чуква напред, като топката следва приблизително границата на малкото наказателно поле. Тоест продължава направо и съвсем леко наляво.

Тази снимка беше качена от потребител, опитващ се да обясни, че дузпа няма.
Изображение
Кадри 6, 7, 8 и 9 показват положението на вратаря и траекторията на топката. На кадър 6 се създава впечатлението, че вратарят избива топката в следващия момент. Тук идва въпросът защо в такъв случай топката не излита встрани, а продължава напред. Отговорът е повече от прост- защото Пиргов не успява да стигне до топката. Цялата ситуация се изяснява от единствен миг, който се намира между кадър 6 и 7. Приемам, че авторът на горната снима съвсем неумишлено го е пропуснал. Ето го и него:
Изображение
Ръцете на Пиргов се намират между топката и краката на Тасевски и точно тук извършва дузпата. Идеално се вижда как не е успял да избие топката и тя го подминава, търкаляйки се до бялата линия. Идеално се вижда и как спъва Тасевски. Пиргов стига до топката чак на кадър 9, като вече е извършил нарушението. Самото избиване на топката е чак на кадър 10 и нарушението отдавна е факт.

Сега чакам да видя още претенции, че да не почвам аз с грешните отсъждания, защото още в първата минута съдията не свири 100% нарушение срещу Петков и след това се стигна до греда.

Жалко!Много си добър на компа,но те няма в знаенето на правилата на футбола......по добре не се излагай с тия коментари!
Изображение

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 20 сеп 2010 22:24

http://www.***.eu/exclusive3580.html

Не можеш да бъдеш лефскар и да разбираш от футбол, защото ако разбираше от футбол, нямаше да бъдеш лефскар
Изображение

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 20 сеп 2010 22:28

joro65 написа:http://www.***.eu/exclusive3580.html

Не можеш да бъдеш лефскар и да разбираш от футбол, защото ако разбираше от футбол, нямаше да бъдеш лефскар

Да. Левскар ставаш от малко дете, тогава не разбираш от футбол. Рабираш от любовта си към Левски... Но ти едва ли ще го усетиш това защото само знаеш да мразиш, но не и да обичаш любимия си отбор. ;)
Изображение

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 20 сеп 2010 22:30

joro65 написа:http://www.***.eu/exclusive3580.html

А лайнар може да си винаги

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 20 сеп 2010 22:35

Ае варненци не си легнахте вече? Айде бегайте да спите и да сънувате ...евротурнири :)

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 20 сеп 2010 22:36

Смешник, има дузпа, човека ти обясни.

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 20 сеп 2010 22:36

Нямаше дузпа за Левски,имаше поне три такива за ЧМ.Имаше там и един фал на Кривия в центъра-и това е дузпа за ЧМ.Тоя Милиев как скача на втория гол бе,баси,и това си е чиста дузпа за ЧМ. И тоя Младенов,абе момче,не са ли ти казали,че нетрябва да биеш в ъгъла,а ? И тоя,черния,Дембеле,как така ще се гавриш с благоевградския гном бе,не знаеш ли,че това е бъдещия национален вратар ? А Кривия и Жо,ей симуланти сини,хората от ТИМ са ви направили прекрасен килим,а вие ще се самоконтузвате ? Каза ви го световноизвестния Стефан Генов,треньорския корифей Чечо: тука ви свирят дузпи,ама като излезете навън и се посрамвате",докато хващаше попчета през последните два месеца.
Гадно ли ви е,еклери ? Цял живот калта на тича да газите !

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 20 сеп 2010 22:36

Лошото е, че Левски отново се опитва да играе футбол, както по времето на Мъри, отново има добри предпоставки за пробив в Европа, а останалата БГ действителност отново ни дърпа надолу с такива селски мачове като днешния !
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: Черно море обръща Левски от 0:2 в мача на века

Мнениеот The Sailor Man » 20 сеп 2010 22:49

Мен повече ме подразни коментара му относно възможностите на отбора ни.Първо по неговор време срещу Левски бяхме опълченците на Шипка с Кривия,Миро,Жоро,Юрука и Наката се бяхме наредили 11 в защита и бранехме геройски точката.За 2 години и половина като треньор Спасов не е успял не само да бие Левски,Черно Море не е успял да отбележи дори и 1 гол!Велизар Попов макар и да загуби мача днес,има победа,има равен и отборът ни им е вкарал 7 гола само за 1 година откак Велизар Попов е треньор.Това са факти.При Кольо кадърния нямахме победа в София,Велизар победи там Локомотив с 2:1.Просто човекът завижда и го е яд.Пуска едно злобливо-слабия старт няма да ни даде място в УЕФА....абе байо,ти като завършихме 3-ти по това време бяхме на 12 точки от 3-тото място и падахме в Петрич,днес сме на някакви си 6 точки....но както и да е.Затова Кольо беше недолюбван,просто е кофти като човек.Тип гаден.И изобщо защо продължава да се коментира ситуацията?Има видеокадри,Илко плонжира,стига топката и я избива!Край.Какво повече се говори?Кой паднал,кой си е я повел------е*ал съм му майката,плонжира,стига я,избива я-КРАЙ.Чиста намеса,никакви спорове,правилника е категоричен,че дузпа НЯМА
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

chelseabg
Контакти:

Re: Черно море обръща Левски от 0:2 в мача на века

Мнениеот chelseabg » 20 сеп 2010 23:06

Много точно 4та загуба в първенството намалява значително шансовете ни..
1пуловреме бяхме много зле-ГРЕШКА НА ПИРГОВ,НЕАДЕКВАТЕН БАЧЕВ!!!Божилов беше трагичен..никаква игра
Добре че след гола живнахме ,и естествено ни порязаха с измислени фалове натика ни в полето ни смешника ..дуспата няма какво да се коментира подарък..
Жалко че нямахме повече късмет,а и тоя палячо си свърши работата..
Но да не се заблуждаваме почнахме много страхливо за това главна вина има Велизар..
Забелязах че като нашите се изнервиха направо ги попиляхме по едно време незнаеха каде се намират!Явно няма мотивация в футболистите аз така си го обяснявам-като се надъхат могат..

Върни се в “Черно море”