Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот boys85 » 23 яну 2013 10:31

Има повече от месец до началото на първенството, предстои и лагер в Турция, но щом не са взети в първите 1-2 седмици значи селекцията е провал. Вие какво, да не би да се плашите от затваряне на трансферния прозорец? :mrgreen: Като дойде края на февруари тогава правете равносметки.

"Другите имали вече по 5-6 нови играча" - значи трябваше да оберем всичко живо разтрогнало на арбитража от Етър, Миньор, Монтана и Б групите, само и само да не останем по-назад? През цялата година се чудим как може всяка зима и лято да се сменя по половин отбор, А група да е на първо място в Европа по входящи трансфери, а в същото време ако на първия ден от подготовката няма 5-6 нови за снимка, всичко е загубено.

Съгласен съм, че имаме остра нужда от нови футболисти на определени постове, но при положение че има достатъчно време за привличането им, няма нужда да изпадаме в истерия. :)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 яну 2013 10:43

Инжинера написа:Вече сме края на Януари, трансфери още няма с един Райков сме какво правим? До кога така? Цялото ръководство трябва да си ходи до един , защото те са паразити в Черно Море , замо взимат заплатка и никаква работа не вършат! Аз не мога да понасям паразитите! Аз питам Гонзо и цялото ръководство какво правим?Всички други отбори вече взеха по 5-6 футболиста , ние само един!

Мишо,можеш ли да дадеш определение на дупата "паразити"?Аз си мисля че ти в личен план се вписваш идеално в тази дума.Можеш ли да ми кажеш,какво си направил ТИ за Черно море?Имаш лии купени примерно сезонни карти/билети/за последните 3 сезона?Или даже нямаш и едно шалче купено в цветовете на любимият отбор?И аз искам да вземем играчи,обаче явно нещо друго не е наред.Не ти ли минава следната мисъл-ако дойдат на Тича играчите които ТИ искаш,че няма да могат примерно да им задоволят финансовите претенции?Така че специално за теб ще напиша едно изречение сега.Ако ТИ не можеш да плащаш заплатите на изброените от теб лица,ако ТИ не можеш да плащаш заплатите на тези които ТИ искаш да дойдат на ТИЧА,вземи да се скриеш под камъка откъдето изпълзя и повече не се обаждай за неща от които определено не разбираш.А тези неща се казват ПАРИ!Гледай юношите под моста,прави си анализите пред тези които все още имат някакво желание да те слушат и повече не се опитвай да даваш наклон на х... на хора много по инжинери от теб!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 23 яну 2013 13:01

Донякъде Инжинера е прав, че закъсняваме със селекцията и че потъваме надолу, но все пак трябва малко да сме търпеливи, да подкрепяме отбора и тогава да видим резултатуте и да анализираме, не може още преди да почне пролетния дял да критикуваме! Дотик Симеон Райков и евентуално Булмела! По-добре да не взимаме повече нови футболисти, отколкото да вземем нови от Б или В група, където и там са резерви!

Потребителски аватар
mivkon moriaka
Контакти:

Мнениеот mivkon moriaka » 23 яну 2013 13:16

Бившият опорен полузащитник на ЦСКА Коста Янев дойде на “Тича” за да започне подготовка с Черно море. От ръководството на моряците са се свързали с него след пропадналото привличане на Тодор Янчев. Янев е свободен агент след като разтрогна договорът си с армейците преди седмица. Халфът не е играл футбол през последните 6 месеца.

В досегашната си кариера, той има мачове за Поморие, Нафтекс, Черноморец, Сливен, Локомотив София и ЦСКА. Ако Янев се намира в задоволително физическо състояние ще подпише договор с Черно море. Той вече проведе една тренировка с моряците, а утре трябва да мине медицински прегледи.

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 23 яну 2013 13:17

Коста Янев е дошъл днес, след като с Тодор Янчев не станаха нещата. През последните 6 месеца Янев не е играл футбол, иначе си мисля, че може да свърши работа.

http://chernomore.gong.bg/view_article.php?article_id=323463
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
mivkon moriaka
Контакти:

Мнениеот mivkon moriaka » 23 яну 2013 13:18

Бъдещето на Самуел Камазола не само в "Черно море", но и във футбола е под въпрос заради хроничните болки с хрущял на коляното. По време на ваканцията си в Бразилия опорният халф е отказал за пореден път да се оперира и е наблегнал на физиотерапия и други процедури. Причината Самуел да не ляга под ножа е, че при евентуална хирургическа интервенция пълното възстановяване отнема до 12 месеца, а предвид напредващата възраст на футболиста, той се опасявал, че след това е възможно да не е способен да играе на високо ниво.

Подобни оплаквания Камазола е имал и по време на пребиваването си в норвежкото първенство и заради тях е прекратил договора с последния си тим. Близо 4 месеца кариоката не е ритал топка, преди да се озове на "Тича" през януари 2011-а.

Днес полузащитникът се завръща във Варна и ще се присъедини към "моряците". В следващите 20 дни Гонзо ще следи под лупа състоянието на Самуел и ако се увери, че тренира пълноценно и ще е полезен за пролетните битки, ще разчита на него. В противен случай най-логична изглежда възможността изтичащият на 30 юни контракт на играча да се прекрати по взаимно съгласие. В "Черно море" са категорични, че няма да допуснат да се повтори случилото се през последните 6 месеца на миналата година, когато Камазола не проведе лятна подготовка, а в хода на есенния дял тренировъчният му ритъм често беше нарушаван заради здравословния проблем.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 яну 2013 13:22

последните 2 новини показват, че задължително май трябва да вземем коста янев.... :shock: иначе неговото привличане е нелош трансфер според мен, въпреки че най-добре с камазола всичко да е наред :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 23 яну 2013 13:44

Аз пък се надявах да вземем Петър Стоянов. Докато беше в ЦСКА показа доста добри игри.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 23 яну 2013 14:56

Момчета.. с Коста Янев ще цъфнете и вържете !!! Помнете ми думата ако този заиграе на Тича няма да е по-лоша компания на Р.Колев и Живко Атанасов в Час Пик от колкото Караджата !!! Даже напротив ... този ще им кара и пишколапчета ... разбира те ме какво искам да кажа ... Този го знам от престоя му в Бургас ... и знам какви ги върши със Сливенските батали ... със 2 телефона и е докарал за целия отбор пчелички хахаха !! Стойте и гледайте !!! а тук имам и доказателства покрити със снимки ... че даже и Караджов пак ще ви се налага да гледате по морето :) той е един от неговите хора :) ахаха
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 23 яну 2013 15:24

tyranta написа:Момчета.. с Коста Янев ще цъфнете и вържете !!! Помнете ми думата ако този заиграе на Тича няма да е по-лоша компания на Р.Колев и Живко Атанасов в Час Пик от колкото Караджата !!! Даже напротив ... този ще им кара и пишколапчета ... разбира те ме какво искам да кажа ... Този го знам от престоя му в Бургас ... и знам какви ги върши със Сливенските батали ... със 2 телефона и е докарал за целия отбор пчелички хахаха !! Стойте и гледайте !!! а тук имам и доказателства покрити със снимки ... че даже и Караджов пак ще ви се налага да гледате по морето :) той е един от неговите хора :) ахаха

Тиранто , айде първо да подпише пък после да се опита да се прави на маймуна пък да видим да ли ще му мине номера щото при Моке , Борносузов и Караджов не мина що си мисля и че при тоя няма да мине не се смей предварително
ex Popeye

Върни се в “Черно море”