СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

koseto40
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот koseto40 » 21 юли 2015 08:06

Ама,...поне го научете на география момчето...Да може да различава Молдова от Буркина Фасо поне...:))))))

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 21 юли 2015 10:53

Iceberg написа:
Кролик написа:Сега е момента за Погба !!! Следя го от пеленаче :mrgreen:

Ама ще признаеш ли, че аз ти го подшушнах... м?!

Как да призная, като АЗ съм капацитет и мен всички ме уважават ? :)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 21 юли 2015 12:45

Кролик написа:
Iceberg написа:
Кролик написа:Сега е момента за Погба !!! Следя го от пеленаче :mrgreen:

Ама ще признаеш ли, че аз ти го подшушнах... м?!

Как да призная, като АЗ съм капацитет и мен всички ме уважават ? :)

Вижте поредния шедьовър на човека,който се кълне,че никой не е обиждал и че критикува градивно...специалист-
Добре че е Курьор и късмета, за да направят Спасов - треньор. Да пускаш този абсолютен некадърник Вареа - боклука като нападател, дето ти опропасти и мача с Минск. Също и другата кръгла НУЛА в отбора - Кулибали. Този Райков и той за втори пореден мач го търпиш да проваля всички атаки, пусни Васев по-добре. Как може да си толкова удобоен, казваш, че ти трябва десен бек и викаш - миии не ми трябва, имам си. Виждаш, че ни трябва и нападател и пак - мии нямам нужда от нови. Срам!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 юли 2015 13:14

http://www.novini.bg/news/295120-%D0%B7 ... D0%B0.html
Мишо,това ти ли беше?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 22 юли 2015 18:31

'хахахахахахаха...не бееееее...обикалял стадиона,набелязвал футболисти за новата си селекция и...чертал схеми с черталото си...:)))))))

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 юли 2015 21:02

Някой може ли да намери,сканира и пусне интервюто с Матиас Курьор в Меридиан мач?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

NLO

Мнениеот NLO » 23 юли 2015 12:21

Станислав ДРЯНОВ от Ботев Пд е ОСВОБОДЕН. Нищо не предлагам само казвам!Страхотно футболистче беше, големите треньори дето ги има там, до къде го докараха.
Последна промяна от Iceberg на 23 юли 2015 13:06, променено общо 1 път.
Причина: неспазване т.1 от правилата на форума!
Изображение

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 23 юли 2015 14:29

NLO написа:Станислав ДРЯНОВ от Ботев Пд е ОСВОБОДЕН. Нищо не предлагам само казвам!Страхотно футболистче беше, големите треньори дето ги има там, до къде го докараха.

Ще го вземем в пакет с Теодор Стефанов и Томас Мюлер като чу за теб и отказа на Манчестър искал да се развива и разчита на твоето ниво като извънземен :?
ex Popeye

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 23 юли 2015 15:43

Ron Jeremy написа:
NLO написа:Станислав ДРЯНОВ от Ботев Пд е ОСВОБОДЕН. Нищо не предлагам само казвам!Страхотно футболистче беше, големите треньори дето ги има там, до къде го докараха.

Ще го вземем в пакет с Теодор Стефанов и Томас Мюлер като чу за теб и отказа на Манчестър искал да се развива и разчита на твоето ниво като извънземен :?

Аз доколкото разбрах, нямало кой да му пише домашните, но явно твоето инфо е по-достоверно :lol:

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 23 юли 2015 15:58

Готвача написа:Някой може ли да намери,сканира и пусне интервюто с Матиас Курьор в Меридиан мач?

Не съм го спещал, иначе от днес има негово интервю за един френски сайт: http://www.footballski.fr/on-a-discute- ... ore-varna/

Върни се в “Черно море”